Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala Sos15 . Nekako mislim da će se možda na početku više truditi, iz tog razloga možda je bolje biti među prvima... Ne znam da li možda na nekim stranim stranicama pišu iskustva sa te klinike? Znaš li možda kada bi trebao Bahceci početi sa radom? Mi o Pragu možemo samo maštati, mislili sam u Split, mada mi je i to teško izvodivo, radi posla i mog i od mm (a i finansijski), ovo u Sarajevu bi mi nam bilo idealno...Pozz i da što prije ostvarimo svoje snove

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Sos15 . Nekako mislim da će se možda na početku više truditi, iz tog razloga možda je bolje biti među prvima... Ne znam da li možda na nekim stranim stranicama pišu iskustva sa te klinike? Znaš li možda kada bi trebao Bahceci početi sa radom? Mi o Pragu možemo samo maštati, mislili sam u Split, mada mi je i to teško izvodivo, radi posla i mog i od mm (a i finansijski), ovo u Sarajevu bi mi nam bilo idealno...Pozz i da što prije ostvarimo svoje snove
    Možda si u pravu. I njima je stalo da u početku privuku klijente, pa će vjerovatno se dodatno truditi. Ja sam im opet jutros poslala mail sa hrpom pitanja jer i mi trebamo odlučiti između Praga i Sarajeva. Vidjeću šta će odgovoriti. Sarajevo nam je bliže, a urolog mm predlaže Prag.
    Što se tiče Bahceci oni još nisu počeli s radom,bar ja ne znam za to. Naime, ja sam ih kontakirala ranije i rekli su da će nas obavjestiti čim počnu s radom. S obzirom da si ti iz Sarajeva, mogla bi ih kontaktirati i malo više ispitati, pa da nam javiš.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 02.04.2012. at 17:08

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sos15 razmišljala sam o tome da ih kontaktiram, ali ni sama ne znam šta bi ih pitala, pošto smo mi na samom početku, nemamo još ništa od nalaza, mm je bio kod urologa, rekao mu je da ima urođenu atrofiju testisa, da ponovi spermogram i da dođe opet...Isto ne znam je li bolje čekati Behceci ili ići kod njih...Izvini ako ti djelujem malo konfuzno, ali vjeruj mi u glavi mi je haos, mozak mi radi sto na sat ali ništa pametno da smislim...Od kada smo saznali za dijagnozu, jedina svijetla tačka mi je ovaj forum, nekako sve vi ulijevate nadu...Prvo sam mislila da idemo u Split, ali zahvaljujući vama, saznala sam za ove klinike u Sarajevu, tako da mislim da sada nema smisla ići u Split...Hajde molim te napiši, ako ti nije problem, šta su tebi odgovorili na mail...Ako se odlučiš za Sarajevo, ako ti bilo kako mogu pomoću, tu sam .

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Sos15 razmišljala sam o tome da ih kontaktiram, ali ni sama ne znam šta bi ih pitala, pošto smo mi na samom početku, nemamo još ništa od nalaza, mm je bio kod urologa, rekao mu je da ima urođenu atrofiju testisa, da ponovi spermogram i da dođe opet...Isto ne znam je li bolje čekati Behceci ili ići kod njih...Izvini ako ti djelujem malo konfuzno, ali vjeruj mi u glavi mi je haos, mozak mi radi sto na sat ali ništa pametno da smislim...Od kada smo saznali za dijagnozu, jedina svijetla tačka mi je ovaj forum, nekako sve vi ulijevate nadu...Prvo sam mislila da idemo u Split, ali zahvaljujući vama, saznala sam za ove klinike u Sarajevu, tako da mislim da sada nema smisla ići u Split...Hajde molim te napiši, ako ti nije problem, šta su tebi odgovorili na mail...Ako se odlučiš za Sarajevo, ako ti bilo kako mogu pomoću, tu sam .
    Potpuno te razumijem, i meni je još sve konfuzno, a ja sam za azoo saznala prije 6 mjeseci. Svaki dan mjenjam mišljenje, danas bi u Prag, sutra u Sarajevo, onda u Novi Sad (saznala sam da bi u Genesis možemo preko fonda), itd. Ma najveći problem su finansije i problem da mm dobije slobodne dane. Treba iznaći najbolje rješenje u uslovima ograničenih mogućnosti. Ja sam kontaktirala i Split, ali sam od njih odustala jer nude samo običnu biopsiju, a meni to ne dogovara. Kod svakog od nas je drugačija situacija. Ja sam u obe klinike u Sarajevu slala mail, i oni su mi napisali da rade microtese. Poslala sam im sve nalaze mm kako bi imali uvid u situaciju, i oni su mi predložili microtese, s tim da ovi iz Jinemeda traže još neke nalaze, kao pokušali bi sa hormonskom terapijom prije microtese. Mi smo danas radli nalaz kariograma, ali rezultati će biti tek za mjesec dana, tako da imamo vremena da dolučimo dok ne stigne i ovaj nalaz. U Pragu nam daju 50% šansi da se nešto nađe s microtese, nisam sigurna da je to ista microtese kao u Sarajevu.
    U Jinemed sam poslala juče mail,ali još mi nisu odgovorili. Tražila sam konkretne cijene i period koji bi trebali provesti tamo da bih se mogli organizovati zbog posla. Ako se odlučim za Sarajevo, javiću ti se, ja slabo poznajem grad, bila sam par puta, ali samo u šopingu, a i to davno. obro bi mi došao vodič.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nataša 73,

žao mi je zbog tvog iskustva. Nadam se da će svima nama doći bolji dani. Koliko se sjećam vi ste išli u Tursku u Bahceci, ali nije bilo uspješno. Možeš li nam napisati svoje iskustvo s njima. Čini mi se da si napisala da su prodavci magle. Je li nisi bila zadovoljna njihovim pristupom i radom ili je nešto drugo u pitanju? Većina nas na forumu polaže nadu u turske klinike u Sarajevu,pa bi nam dobro došlo da čujemo iskustvo.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 03.04.2012. at 18:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •