Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Sos15 . Nekako mislim da će se možda na početku više truditi, iz tog razloga možda je bolje biti među prvima... Ne znam da li možda na nekim stranim stranicama pišu iskustva sa te klinike? Znaš li možda kada bi trebao Bahceci početi sa radom? Mi o Pragu možemo samo maštati, mislili sam u Split, mada mi je i to teško izvodivo, radi posla i mog i od mm (a i finansijski), ovo u Sarajevu bi mi nam bilo idealno...Pozz i da što prije ostvarimo svoje snove
    Možda si u pravu. I njima je stalo da u početku privuku klijente, pa će vjerovatno se dodatno truditi. Ja sam im opet jutros poslala mail sa hrpom pitanja jer i mi trebamo odlučiti između Praga i Sarajeva. Vidjeću šta će odgovoriti. Sarajevo nam je bliže, a urolog mm predlaže Prag.
    Što se tiče Bahceci oni još nisu počeli s radom,bar ja ne znam za to. Naime, ja sam ih kontakirala ranije i rekli su da će nas obavjestiti čim počnu s radom. S obzirom da si ti iz Sarajeva, mogla bi ih kontaktirati i malo više ispitati, pa da nam javiš.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 02.04.2012. at 16:08

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •