Stranica 36 od 85 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 4229

Tema: "azoo statistika"

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj edinas prvotno napisa Vidi poruku
    evo mi bili kod doktora i rekao je da muz moze prestati sa inekcijama i da nemamo gdje vise ici. Jedino biopsija i to male sanse. tako da neznam sta sad
    I kod nas je biopsija jedino rješenje, a šanse uz nalaze kakve imamo jako slabe, ali ne treba odustati dok ne iscrpimo sve mogućnosti. Posebno vi koji ste pravi borci, već dugo se borite s tim. Mi čekamo nalaze kariograma i ako oni budu dobri idemo u Prag. Nadajmo se najboljem.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj edinas prvotno napisa Vidi poruku
    evo mi bili kod doktora i rekao je da muz moze prestati sa inekcijama i da nemamo gdje vise ici. Jedino biopsija i to male sanse. tako da neznam sta sad
    Edinas,jel bas nikakvog pomaka nije bilo na bolje pa vam savjetuju da prestanete sa inekcijama??jesteli radili spermiogram i ponovili hormone?
    Ma jadni smo mi svi,ali i znamo jedno dok ne napravimo biopsiju mi cemo iskljucivo (micro-tese) necemo odustati, jel postoji nada da se nesto nade,tek ako nalaz nebude dobar(nedaj Boze) treba odluciti koje su nam ostale opcije,i koje tko moze prihvatit pa krenut dalje u nove pobjede.Nadam se da se ipak moze nesto naci kod svih nas da imamo svoju djecicu.Meni osobno je zasto bas mi (kad sam odustala od svega) dala nadu za dalje,jel je se ipak naslo puno spermica sa micro-tesom.pozz drustvo

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Testaston se povecao ali fsh je jos uvjek 35. Muz se isto osjecao kao i prije tako da nema potrebe za ineckije. Za biopsiju kaze skor su male sanse za se nadze nesto. Uskoro idemo na odmor pa kad se vratimo vidjecemo sta dalje.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Da,svi kazu da su nam male sanse,realno znaju i oni i mi na cemu smo i koliko postoji cudo i mrvica da nam se nade nesto,ja postujem kad iskreno kazu onako kako je,bolje tako vec da nam daju velik postotak pa onda sok ako nema nista.S druge strane ima nazalost i onih doktora koji odmah kazu nemojte se mucit ,nemate sansu za dijetetom nikakvu,a postoji sansa uvjek i treba probat biopsiju bar jednom napravit.,tada znamo da smo probali.Nama svima daju nadu nase curke i njihovi muzevi koji su isto bili otpisani od doktora a danas su roditelji svoje dijecice.Zato smo mi tu svi da se druzimo i razmjenjujemo iskustva ,jel da nema nas ovdje vecina bi odustala davno i mozda nikad nebi ni imali dijecu,misleci to je to,tako su nam rekli dokt.i tak je. pozz svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dragi moji, možda već imate tu informaciju, ali ja želim da je podjelim s vama, jer znam da ima vas koji je čekate isto kao i ja. Zvala sam danas broj koji je kontakt za Bahceci kliniku u Sarajevu i čovjek mi je rekao da su dobili sve papire i da će otvoriti kliniku za petnaestak dana. Rekao je i da će me kontaktirati na broj sa kojeg sam ga zvala kada klinika počne sa radom. Pozzz

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

možeš li nam dati broj na koji si zvala?
    i ja bi ih nazvala

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

i mene bi zanimalo za jednu prijateljicu kojoj muz isto ima azoo i nisu im dali bas previse nade za uspjeh...hvala...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj anaši1507 prvotno napisa Vidi poruku
    možeš li nam dati broj na koji si zvala?
    i ja bi ih nazvala
    062 051-312, ako zovete sa brojeva van BiH mislim da je 00387 62 051 312.

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

hvala puno...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nema na čemu

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

molim za pomoć...da li netko zna koji su nedostaci punkcije testisa?...za biopsiju sam čula da joj je nedostatak, ako se radi nekoliko puta, da prestane prizvodnja i to malo spermatozoida što ih ima u kanalićima...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    062 051-312, ako zovete sa brojeva van BiH mislim da je 00387 62 051 312.

hvala puno

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

jupi,jupi za Bahceci,napokon dobre vijesti,jedva cekam da pocmu s radom.hvala aboni76.
    mrvica7.Biopsija se radi 3-puta jel je rizik velik zbog problema raznih i komplikacija.A punkcija se isto neradi cesto jel ima i ona svoje nedostatke,ipak ako postoje spermici unutra u testisima ,punkcija se radi dok ne dode do oplodnje(znam slucaj 3 puta)i onda je uspjelo.,lakse je s punkcijom ,jel je biopsija operacija,ali kad je to jedini nacin da se nesto nade ide se znaci do 3-puta biopsija.,preporuka je doktora kao 2 put maksimum + jedna micro-tese.pozz svima

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

zna li iko koliko treba proci vremena izmedju dve punkcije , tj zna li iko koliko muskarcu treba posle stimulacije i punkcije da napravi pauzu do novog postupka . jel malo 6 mjeseci?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nema na čemu, da nema vas ne bih ni znala za Bahceci, niti imala nade...Ako mi se jave, kao što su obećali, javljam vam odmah...Pozzz svima

argrh avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    zna li iko koliko treba proci vremena izmedju dve punkcije , tj zna li iko koliko muskarcu treba posle stimulacije i punkcije da napravi pauzu do novog postupka . jel malo 6 mjeseci?
    boss, ja radio punkciju i za mjesec dana postupak, mislim da to neigra neku veću ulogu. Mada svaka punkcija oštećuje tkivo i stanice, ali punkcija se vrši toliko tankom iglom da je, ajmo reći, zanemarivo oštećenje...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Curke i decki koji ste radili test y-microdelecie na rebru ZG,imam pitanjce za uputnicu dali je dovoljno dopunsko ili treba navesti i sifru N97 (tako nesto nisam sigurna jeli to ta),trebam po uputnicu danas-sutra da to napokon napravimo pa da znam trazit od doktorice.pozz svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bok svima!
    Ja sad zvala na VV za prvi pregled i sestra samo mene naručila i to za preksutra, a meni će biti 4.dan ciklusa!
    A za muža mi samo rekla da sad on ništa, prvo mene rješavamo, a kod njega problem!
    Nije me pustila ni da kažem išta o nama, uzela samo moje podatke, nije mi rekla ni šta trebam ponijet, ništa, neznam ni šta treba pisat na uputnicu...totalno sam izgubljena

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja kad sam isla na prvi pregled ponjela svu ljecnicku dok.i moju i njegovu i uputnicu od soc.ginicke gdje je napisala prvi pregled sa sifrom N97

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

postoji nada, mikrodelecije se rade uz dijagnozu muške neplodnosti, pa je onda logično da ti uz tu dijagnozu na uputnici stoji i šifra N97 (ili koja već je za mušku neplodnost). U tom slučaju ne treba dopunsko.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znači uputnicu vadim kod soc.ginićke? Sad sam bila kod dr opće prakse, ja došla, sretna jer nema nikoga odmah će me primiti, kad ono na vratima piše dda je na godišnjem od danas, mjenja ju neki dr i naravno samo 4 sata dnevno,već je otišao!I onda izađem i opere me pljusak do auta!Baš sam baksuz danas!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cuj 4 sata?! E to se zove posao..strasno..a dobro ,nebi nam bilo zanimljivo da nam se i takve stvari ne dogadaju..
    Uputnicu kod soc.ginicke obavezno..sretno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala, trebat će mi !
    Sutra idem kod nje, sad mi je kasno! Šta mislite jel bi mi htjeli pomaknit termin s 9.05. na 10.05., starci mi u čet idu u ZG pa bi mogli zajedno..malo me strah ponovo zvati onu sestru, bila je nabrijana..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo zvala sam i pomaknula je, ovaj put je bila raspoložena, i sve mi je objasnila..

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala vam ,ma sto bih ja bez vas,imamo oboje dopunsko ali za svaki slucaj recu ja za tu sifru,jel sjecam se da smo prije par godina kad smo radili pretrage isto imali na uputnici sifru N97.,super hvala vam.U dobru i zlu nedaj se,bori se i samo naprijed

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav svima, evo imam jedno pitanjce za vas sta se tice spermiokulture, mm je imao bakterije u ejakulatu, ali sad je to izljecioa, samo problem je u tome sta mu je stalno povecan broj leukocita u sk..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo ja sam prikupila sve nalaze i izvadila uputnicu, sad jedva čekam četvrtak!!
    hedoniza, ja ti neznam..mm još nije radio spermiokulturu..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

imam pitanje za argrh, ako mogu znati koliko dugo si radio na radaru? mm je nešto kratko pa si mislim jel može to utjecati ako nije dugo vremenski?
    koja je situacija kod vas, jeste u postupku?

argrh avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    imam pitanje za argrh, ako mogu znati koliko dugo si radio na radaru? mm je nešto kratko pa si mislim jel može to utjecati ako nije dugo vremenski?
    koja je situacija kod vas, jeste u postupku?
    imaš pp...
    pozdrav

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj hedoniza prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, evo imam jedno pitanjce za vas sta se tice spermiokulture, mm je imao bakterije u ejakulatu, ali sad je to izljecioa, samo problem je u tome sta mu je stalno povecan broj leukocita u sk..
    jos uvjek ima neku infekciju mozda nije ta izljecena bakterija vec neka druga al infekcija postoji koja se mora izlijeciti , tj treba naci nacin da ti leukociti nestanu jer oni stvaraju veliki problem jer vezuju kiseonik i stvaraju toksicna jedinjenja koja unistavaju dnk spermatozoida. tako su meni rekli jer i mi se borimo sa leukocitima a da pritom svi nalazi su sterilni. to moze biti i neka druga bakterija koja se ne dokazuje obicnom spermokulturom i brisevima. trebas uraditi dodatne testove na neke bakterije koje mogu napraviti takav problem, al sve u svemu bar su meni rekli da se mora naci uzrok pojave leukocita i rjesiti ga.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Boss hvala na odgovoru.. Samo vise nisam pametna di traziti, tu upalo, morat cu negdi privatno otici napraviti to sve... Jer ocito u drzavnim ustanovama sve aljkavo.. Samo otkad smo ljecili te bakterije nema vise azoo, i cak zadnji nalaz sg je bio sta se tice brojcano u normali, ali progresivno pokretnih je manje od 50%

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mi smo isli na infektivnu kliniku, naravno na svoju ruku trazili i dr nam rekla da to moze biti neka sasvim deseta bakterija , npr brucella moze uzrokovati azoo i povisene leukocite a da ne da ni jedan drugi simptom jer nam je ona pricala da joj je nedavno dosao par kao sto smo mi s tim da je momak bio bas bas zdrav i otkrili mu da ima brucellu i da je ona uzrok neplodnosti, a ima jos par bakterija koji mogu tako nesto napraviti a to su sve bakterije koje se ne otkrivaju ovim obicnim brisovima i kulturama vec se ,moraju raditi krvni testovi. jedini je problem sto ti to reci bilo kojem urologu sve i jedan ce te cudno pogledati i reci ma kakav to ne moze biti uzrok. a sve u svemu dok postoje leukociti postoji i zariste i treba naci uzrok.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

a koje bakterije ste imali

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mi smo ti imali e.coll i enterococcus.. Potpuno se slazem sa tobom.. Sad se sjecam da kad smo u jednog urologa isli rekao nam je da moramo poc infektologu za sve to.. Da se nebi jos sta naslo.. Bas bi to mogli otici krajem 5mj da vidimo.. i koliko vremenski ti je trebalo za sve te nalaze da budu gotovi..

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

neznam koliko treba vremenski mi smo tek uzeli uputnice pa smo ove sedmice krenuli da dajemo krv, pa kontam da ce sledece sedmice biti nalazi gotovi, ma ja kontam da ne treba vise od 7 dana. al treba naci i pravog infektologa posto malo njih se razumije u to.

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma nisam vise pametna, morat cu vidit di cu otic... Koliko vi dugo mucite muku sa tim??

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sad se navrsila tacno godina dana od prvog spermiograma. i dijagnoze azoo i pyo spermija. i tek sad nakon lijecenja i propale vto odlucili da treba se rjesiti leukocita pod hitno.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas smo dobili nalaze kariograma i piše da su uredni,ali pošto nije bilo doktorice nije nam rečeno da li ima potrebe da radimo mikrodelecije ako je kariogram dobar. Kakva su vaša iskustva?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

koliko znam, mikrodelecija i dalje treba,jer ona pokazuje da li su prisutni svi kraci y hromozoma, a jedan od tih kraka (a ,b ili c krak-sad nemam pojma) je zaduzen za proizvodnju spermija.dakle,ako tog kraka nema- i to je genetska greška.

bar sam to ja nekako tako skuzila,vise se detalja ni ne sjecam.

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

"sos15",super što je kariogram uredan ali mislim da nije loše napraviti i mikrodelecije iz razloga koji navodi "tužna".Naša iskustva nisu mjerodavna jer jer prvo stigao nalaz mikrodelecija, uredan a zatim kariograma koji nije bio ok.sretno!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tužna, medeni,

Hvala na brzom odgovoru. I ja bih voljela odraditi i mikroelecije,ali nadam se da će i doktorica u genetskom savjetovalištu djeliti moje mišljenje, jer u suprotnom bih morala ići u Beograd i sama platiti nalaz, a nije baš jeftin, za nas dvoje 180 EUR, a gdje su troškovi prevoza do Beograda. Zna li neko koliko košta ovaj nalaz u Zagrebu i gdje se radi privatno?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Medeni,

Vama se približio termin? Kako se osjećaš? Jedva čekamo vijesti o curici!!!

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

da, sos, iako nas je dr. pripremao na prijevremeni porod prije 20-ak dana ipak se bližimo terminu.Osjećaji pomiješani, iščekivanje, neizvjesnost..Svako malo lažni trudovi...Ali sve je to predivno i svima vam želim isto slatko iščekivanje od srca.Samo hrabro.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Danas sam stvarno pogubljena. Bar će se svi koji pročitaju moći nasmijati. Nema potrebe da ja radim mikrodelecije

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Medeni sjecam se kao da je juce bilo kad sam otvorila forum i procitala da cete postat roditelji ,ajme sto je brzo proslo,a sad vam se blize najbolji dani u zivotu,tako sam sretna zbog vas.Iz tebe je uvjek neka pozitivna energija zracila i ti si meni nada.Svu srecu na porodu ti zelim i jedva cekam da nam javis prekrasnu vijest i pokazes svoju princezu, ajme curica je predivno kiss.kiss

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos super za kariogram

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Tužna, medeni,

Hvala na brzom odgovoru. I ja bih voljela odraditi i mikroelecije,ali nadam se da će i doktorica u genetskom savjetovalištu djeliti moje mišljenje, jer u suprotnom bih morala ići u Beograd i sama platiti nalaz, a nije baš jeftin, za nas dvoje 180 EUR, a gdje su troškovi prevoza do Beograda. Zna li neko koliko košta ovaj nalaz u Zagrebu i gdje se radi privatno?
    vidi, ne kuzim zasto tebi treba mikrodelecija?
    uglavnom,da bi nalaz odradili u BG,a kosta (mikrodelecija 90e) , treba ssamo kontaktirati Helix lab, i onda uzeti bukalni bris(stapicem za bris protrljas unutrasnjost obraza), spakujes to i obicnom,najobičnijom postom saljes za BG na njihovu adresu(ja ,poucena neugodnim iskustvom kad sam u posti pitala smijem li to slati postom, i maltretiranjem od pola sata, a kasnije proslo bez problema, iduci put, kad sam slala svoj bris za trombofilijske pretrage,jednostavno nisam ni spominjala sta je unutra -i ljudi u Helixu uredno dobili posiljku za par dana).

nakon toga uplatis potreban iznos na racun,posaljes dokaz da si platila i najkasnije 5 dana nakon uplate,dobijes gotov nalaz,.
    salju mailom i/ili faxom,a obavezno i postom ,jer je to nalaz za cijeli zivot-vise ga ne trebas raditi,pa inzistiraju da salju original.

ako jos nesto trebas-tu sam!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pozdrav svima!
    Možete mi reći koliko vremena treba da se obave sve pretrage tj. koliko je to trajalo kod vaših muževa? I da li je nekome u kratkom roku napravljena punkcija, bez da se pokušalo s horm.terapijom ili napravilo sve pretrage? Hvala

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    vidi, ne kuzim zasto tebi treba mikrodelecija?
    uglavnom,da bi nalaz odradili u BG,a kosta (mikrodelecija 90e) , treba ssamo kontaktirati Helix lab, i onda uzeti bukalni bris(stapicem za bris protrljas unutrasnjost obraza), spakujes to i obicnom,najobičnijom postom saljes za BG na njihovu adresu(ja ,poucena neugodnim iskustvom kad sam u posti pitala smijem li to slati postom, i maltretiranjem od pola sata, a kasnije proslo bez problema, iduci put, kad sam slala svoj bris za trombofilijske pretrage,jednostavno nisam ni spominjala sta je unutra -i ljudi u Helixu uredno dobili posiljku za par dana).

nakon toga uplatis potreban iznos na racun,posaljes dokaz da si platila i najkasnije 5 dana nakon uplate,dobijes gotov nalaz,.
    salju mailom i/ili faxom,a obavezno i postom ,jer je to nalaz za cijeli zivot-vise ga ne trebas raditi,pa inzistiraju da salju original.

ako jos nesto trebas-tu sam!
    Ma, i ja sam kasnije skontala kakvu sam glupost napisala. Mikrodelecije trebaju samo za mm. Sledeće sedmice idem u Genetsko savjetovalište,pa ako ne dobijem uputnicu zvaću Helix lab da s njima dogovorim. Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •