Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Rominka lijepo si to sve objasnila..slažem se s tobom najvažnije je strpljenje i komunikacija..mi sad već skoro 6mj znamo za azoo i sad tek primjećujem da smo se obadvoje pomirili s to činjenicom da će nam trebati puno strpljenja, vjere i sreće naravno da dobijemo vlastito dijete i da to nije bila nikakva pogreška, nego smo stvarno neplodni..čovjek se teško miri s tom činjenicom, uvijek mislimo da se to nekom drugom događa, dok se ne suočimo s tim problemom..
    Najbitnija je pozitiva, ne treba nam se sav razgovor svoditi na to i trebamo biti podrška jedno drugome.. svakome dođu crni dani, kad misli zašto baš mi, al onda opet skupimo snage i idemo dalje..

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ah curke,svaki dan nas ima sve vise,a koliki se neukljuce nikada na ovaj forum ,ima nas bar jos toliko.,da ,da nazalost.

Tuzna gdje si,jel planirate sto?? Rominka ljepo te opet cuti,jel odarate ili se spremate u nove pobjede?? Medeni treba roditi svaki dan,mozda vec i je,javit ce se ona nama.
    Na pocetku ove teme koju je tuzna otvorila,a po meni je najbolja i dala nam je najvise informacija(tuzna hvala ti), ima jedna teta sanja79,koja je uspjela od prve doci do bebaca(isli na biosiju-micro tese valjda)i nasli malo plivaca i od prve uspjeh, e pa bas nam ulijeva nadu nama sa azoo tezom neopstruktivnom zato jel sam procila na jednoj drugoj temi da je opet trudna,ali posto je ona samozatajna nije se pohvalila,mozda curke koje su bile snjom u kontaktu znaju nesto vise.,bas me zanima da nam se bar javi,malo proviri na ovu temu gdje je nekad i ona bila i da nam ukratko isprica kako je opet uspjela.Koliko sam citala njene postove imali su jos nesto smrznutih plivaca u Gentu,a tko zna mozda je i prirodno uspjela??.Jako brzo i drugi bebac bas ulijeva nadu.,sanja79,svaka cast .pozz curke

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Tuzna gdje si,jel planirate sto??
    nista jos,cekamo taj Bahceci i dr.Emrea i konacni pokusaj microtese....pa da vise dignemo ruke od svega!

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Na pocetku ove teme koju je tuzna otvorila,a po meni je najbolja i dala nam je najvise informacija(tuzna hvala ti), ima jedna teta sanja79,koja je uspjela od prve doci do bebaca(isli na biosiju-micro tese valjda)i nasli malo plivaca i od prve uspjeh, e pa bas nam ulijeva nadu nama sa azoo tezom neopstruktivnom zato jel sam procila na jednoj drugoj temi da je opet trudna,ali posto je ona samozatajna nije se pohvalila,mozda curke koje su bile snjom u kontaktu znaju nesto vise.,bas me zanima da nam se bar javi,malo proviri na ovu temu gdje je nekad i ona bila i da nam ukratko isprica kako je opet uspjela.Koliko sam citala njene postove imali su jos nesto smrznutih plivaca u Gentu,a tko zna mozda je i prirodno uspjela??.Jako brzo i drugi bebac bas ulijeva nadu.,sanja79,svaka cast .pozz curke
    ja se sjecam Sanje,cak smo nekad razmjenjivale pp- znam da im j euspjeloo iz prve u Gentu,nisam znala za drugu bebu,al cisto sumnjam da je prirodno.bit ce da je bilo zaledenih spermija i d asu ponovo isli na vto,samo iskoristili te plivace.da,steta je sto nam ne navracaa i podijeli iskustvo sa nama....
    svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •