sos
ni kod nas nema zamrzavanja, još. to je razlog zbog kojega smo mi odustali od biopsije kod nas. jer, što će se dogoditi ako pronađu jednog savršenog s kojim bi mogli oploditi? da li smo spremni da ja prolazim stimulaciju radi možda jednog? nažalost, živimo u takvim državam gdje će nam uskoro sve to biti luksuz koji si neće moći svi priuštiti, a imati dijete ne smije biti luksuz...mislim da dobro treba razmisliti prije nego se uspustite u rezuckanje. nije samo jedna stvar jasna, urolog vam nudi biopsiju bez nalaza kariograma?? kako je moguće da je išta radio bez tog nalaza? jesu oni vama uopće ustanovili koji tip azoo imate? čini mi se da se igraju nagađanja, ono idemo probati pa što bude. meni se osobno takav stav doktora nimalo ne sviđa.
u dobru i zlu šest mjeseci je malo. vidjeti ćeš da će vam vrijeme otvarati neka nova vrata, neke nove spoznaje i osjećaje. bit će još dana kada ćete biti žalosni, ali to je normalno. takav je proce tugovanja, prihvaćanja i shvaćanja situacije i kroz to treba proći. kopajte, čitajte, tražite, pitajte na sto vrata jer svako novo saznanje može biti korak naprijed. i svakim korakom ćete biti jači
postoji nada oporavljam se od prometne i čuda raznoraznih koja su me zadesila. stopirali smo pretrage trenutno, no budemo čim stanem na noge. vedrije vrijeme dolazi - znam to