Aj Romi draga ,nadam se da si sad bolje,da se oporavljas,zao mi je sobzirom sto vam se sve dogodilo ,nadam se da dolaze bolji i sretniji dani.

Slazem se za biopsiju ako se vec radi a nije bas jenostavna operacija i kako kazu doktori moze se desit uvjek i nesto da krene po zlu(nedaj boze),onda ju napravit svakako gdje postoji mogucnost smrzavanja,cemu operacija ako se nesto nade ,nema gdje pohranit pa ici opet.Po meni je naj jaca micro-tese i iskustva nasih cura mama azoo,koje su dobile svoju djecicu isle su na micro(Istaanbul) ili detaljniju biopsiju(Belgija) gdje su i uspjeli naci spermice i zalediti za sljedece pokusaje.Pfc-mislim da je od nasih tu najblizih opcija super,uspjesna klinika.A mi cekamo da se otvori Bahceci u Sarajevu,cekamo zeljno.
Romi hocete ipak probat micro?? mi odlucili od biopsije jedino to cemo napravit i to samo jednom,da vidimo postoji li sansa za nase biolosko dijete,nebih si oprostila da nepokusamo doci do svog dijeteta a ovo je jedini pouzdan nacin za nas sa teskom azo da se vidi imali sto unutra: