Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
Tuzna gdje si,jel planirate sto??
nista jos,cekamo taj Bahceci i dr.Emrea i konacni pokusaj microtese....pa da vise dignemo ruke od svega!

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
Na pocetku ove teme koju je tuzna otvorila,a po meni je najbolja i dala nam je najvise informacija(tuzna hvala ti), ima jedna teta sanja79,koja je uspjela od prve doci do bebaca(isli na biosiju-micro tese valjda)i nasli malo plivaca i od prve uspjeh, e pa bas nam ulijeva nadu nama sa azoo tezom neopstruktivnom zato jel sam procila na jednoj drugoj temi da je opet trudna,ali posto je ona samozatajna nije se pohvalila,mozda curke koje su bile snjom u kontaktu znaju nesto vise.,bas me zanima da nam se bar javi,malo proviri na ovu temu gdje je nekad i ona bila i da nam ukratko isprica kako je opet uspjela.Koliko sam citala njene postove imali su jos nesto smrznutih plivaca u Gentu,a tko zna mozda je i prirodno uspjela??.Jako brzo i drugi bebac bas ulijeva nadu.,sanja79,svaka cast .pozz curke
ja se sjecam Sanje,cak smo nekad razmjenjivale pp- znam da im j euspjeloo iz prve u Gentu,nisam znala za drugu bebu,al cisto sumnjam da je prirodno.bit ce da je bilo zaledenih spermija i d asu ponovo isli na vto,samo iskoristili te plivace.da,steta je sto nam ne navracaa i podijeli iskustvo sa nama....
svima