Stranica 38 od 85 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

drage moje, ukoliko me još kakva štupideca ne stigne u lipnju bih mogla obaviti veliki dio pretraga, i mm i ja.od svih koje nam predstoje, samo se za jednu naručujemo. napokon

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, ukoliko me još kakva štupideca ne stigne u lipnju bih mogla obaviti veliki dio pretraga, i mm i ja.od svih koje nam predstoje, samo se za jednu naručujemo. napokon
    Kad planirate u postupak? Gdje ćete raditi? Mi smo, ako sve bude išlo po planu, krajem jula u Pragu. Može li mi neko reći šta ste sve od nalaza nosile na konsultacije?

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vidim da se neki od vas raspituju o zamrzavanju sperme, rad se u Srbiji u Leskovcu, klinika za VTO, imate njihov sajt na internetu. Ima još na par mesta, samo moram malo da iskopam po netu pa ću vam javiti.
    Mi smo zainteresovani za sperm hope pa ako bude nekih pozitivnih rezultata javljaj te

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sos mi smo sve konzultacije i pripreme odradili putem maila/telefona. iskreno, od pronatala smo odustali baš zbog činjenice što su inzistirali da se za konzultacije mora doći u Prag. treba im dostaviti sve nalaze koje vas traže. a to bi ti oni trebali reći.
    mi sada idemo odraditi pretrage, a postupak će čekati nalaze pa kad budemo pametniji ćemo odlučiti

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Romi, hocete li sada pokusati preko hzzo-a ili opet sve sami?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja bih pokusala sa zavodom, ali necu moci doci u Zg 3dc sto Alebic inzistira. Njemu ne vrijede papiri od drugih kolega nego hoce sve isponova... To mi pak uzima vremena, pa ne znam... Jer nije mi zg tako blizu :/

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ajme sto kompliciraju!!! A sto misli raditi 3. dc? Pretpostavljam da su hormoni, a i tako ih on ne vadi vec u laboratoriju...

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

tužna, vidim da vi imate problem sa neopstruktivnom azoospermijom pitam zato što je i kod nas taj tip. pa da se sad ne vraćam na početak foruma možeš mi reć kakvi su Vam ostali nalazi...kod nas na prvim nalazima FSH bio povišen i testotero u nalazu spermiograma povećan broj leukocita međutim sad je to svedeno na normalu...radili TESU na Cito poliklinici i punkciju u Sloveniji....nijedan spermić nije nađen
    sad će skoro godinu dana da nismo ništa poduzimali vezano za to,jedino vitamini, čajevi matična mliječ i sad sper hop pa ćemo radit nalaze

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

888, vidis...gotovo svi ovdje imamo problem sa neopstruktivnom...nazalost.

kod mm su svi nalazi ok,osim nizeg inhibina, i testosterona blizeg donjoj granici.

dakle,enma tu neke mudrosti: svi hormoni ok,genetika takode,a nigdj eniti jednog spermija ni biopsijom.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ufff...malo sam razočarana iako ne znam zašto....upravo sam zvala bolnicu zbog pretrage inhibina b kod mm....naime, s obzirom na našu dijagnozu (azoo) pretraga se plaća...ostala sam skroz zatečena...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Što se tiče Pronatala, mislim da je došlo do promjena. Nama nisu tražili da dođemo na konsultacije, rekli su da mi pripremu može odraditi i moj MPO, ali s obzirom da mi idemo svakako u Prag zbog mm, onda sam ja tražila da mi odrade konsultacije. Samo čekam tačan termin, ali i to bi mi trebali javiti sl. sedmice. Rekli su mi da ponesem sve svoje nalaze, ali ja nisam ništa od nalaza radila jer je akcenat bio na mm. Pitaću ih konkretno za nalaze sledeći put.

Tužna, hvala na info za Helixlab, super je što ne moramo ići tamo. Dogovorila sam s njima da pošaljem nalaze po prijateljima koji danas idu za Beograd, tako da bi sledeće sedmice već mogla znati rezultate. Naravno, nije mi odobreno od Fonda za te nalaze, tako da sve moram sama platiti. Inhibin smo takođe morali sami platiti, ali kod nas on nije skup: 20 EUR.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ne stignem sve citati tako da bi molila ako mi tko moze malo pojasniti suprugove nalaze. Sve je ok,fsh,testesteron,kariotip,velicina,oblij,nema variokele ali u speemiogramu nula. Bili smo tu kod nas na tesa postupku i nisu nasli nis. E sad ja citam da vasi partneri piju neke preparate pa me zanima dal imamo mi kakve sanse posto smo bili na tesi. Inace imamo bebu iz praga sa donorskom spermom

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

marijakr, nakon koliko ste se odlučili na donorsku spermu, jeste prije probali nešto od vitamina il tableta ?? kod nas je ista situacija sto se tiče nalaza, ali evo čekamo dok muž popije ove tablete Sper hop pa da vidimo hoće bit pomaka????

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ja osjećam da će nalazi biti bolji op
    marijakr koliko vas je koštao Prag

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi to nismo platili nista jet nam je drzava odobtolila posto toga tu nema. Platili smo sami smjestah u pragu al mislaim da kosta 2400 e plus ljekovi. Mi se spremamo opet ako nam odobre zahtjev

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku
    Mi to nismo platili nista jet nam je drzava odobtolila posto toga tu nema. Platili smo sami smjestah u pragu al mislaim da kosta 2400 e plus ljekovi. Mi se spremamo opet ako nam odobre zahtjev
    to je ta cifra, 2400 eura plus cirka 1000 lijekovi (ovisno o protokolu)

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mi smo iz BiH , ne znam kako to kod nas zakonski ide ??

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

marijakr kad ste tražili od države financisku pomoć, od čega ste prvo krenuli?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj 888 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo iz BiH , ne znam kako to kod nas zakonski ide ??
    Ako si mislila na finansiranje od strane države i ako si iz Federacije, koliko sam ja do sada shvatila ne ide nikako (možda ipak ima cura koje više znaju od mene pa neka me isprave ako griješim)...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Od zdrastvenog osiguranja ima tiskanica koju ti popuni mpo lijecnik ( tiskanica za upucivanje na lijecenje u inozemstvo ) tome prilizis sve nalaze,ja sam pisala i pipratno piasmo i to sam slala u zdrastveno. Pa nazovi u zdrastveno il pitaj doktora kakva je kod vas procedura.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

marijakr, hvala ali mislim da po tom pitanju ne možemo ništa napravit u našoj državi...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

marijakr, hvala ali mislim da po tom pitanju ne možemo ništa napravit u našoj državi...
    Ako si iz RS, moraš dobiti preporuku za liječenje van RS od MedicoS i s tiom preporukom i svim nalazima predaješ zahtjev u Fond, onda te oni na lijep način odbiju , u smislu da nemaju potpisan ugovor sa Pragom, ali ako odlučiš da sam isfinansiraš postupak, imaš mogućnost da tražiš da ti refundiraju, pa ukoliko to odobre onda ti refundiraju do iznosa koji plaćaju MedicoS. Nigdje ne navode razloge zbog kojih bi ti odobrili ili odbili refundaciju.
    Što se tiče biopsije ili punkcije za tm, to nije predviđeno za refundaciju, pa moraš sam snositi troškove.
    Takođe, troškove lijekova, pravoza i smještaja plaćaš sam.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 01.06.2012. at 21:57

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mi smo iz FBiH

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

888 na zalost posto ste iz federacije nemate nikakve sanse da vas finansira drzavni fond, vama jedino ostaje da se sami finansirate iz sopstvenog dzepa. opet u rs se moze nekako i izganjati vani da ides o njihovom trosku.
    strasno je zalosno sto u istoj drzavi zivimo u istu kasu porez placamo a jedni imaju pravo na postupak od fonda a drugi ne .

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

žalosne države u kojoj živimo, pričekat ćemo dok ova terapija prođe, pa ćemo vidit šta dalje..........

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

marijakr, nakon koliko ste se odlučili na donorsku spermu, jeste prije probali nešto od vitamina il tableta ?? kod nas je ista situacija sto se tiče nalaza, ali evo čekamo dok muž popije ove tablete Sper hop pa da vidimo hoće bit pomaka????
    Nismo ti mi koristili nikakvu terapiju jer su nam rekli da nems smisla kaj je to kaj vi koristite

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

marijakr svaki doktor drugačije priča,naj gore što ni oni puno ne znaju o tome bar na ovom području............. muž uzima tablete Sperm hop i u kontaktu je sa doktorom Abdulahijem, on je objavio 5 znanstvehih radova o azoospermiji a on nam je i poslao tablete.
    pa ćemo vidit

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

nisam cula za tog doktora ni za te tablete. Mozes mi malo objasniti,kolko ste to platili.
    Moj suprug ima 37 godina pa nam se nije dalo natezat al sad kad imamo bebu probali bi i mi nesto. mozda nas iznenadi

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj vesnam prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da se neki od vas raspituju o zamrzavanju sperme, rad se u Srbiji u Leskovcu, klinika za VTO, imate njihov sajt na internetu. Ima još na par mesta, samo moram malo da iskopam po netu pa ću vam javiti.
    Mi smo zainteresovani za sperm hope pa ako bude nekih pozitivnih rezultata javljaj te
    Hvala puno na informacijama .

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

otiđi na stranicu http://www.spermhope.com/, pošalji doktru mail i dobit ćeš odgovor, ono što on preporučuje i njegovo mišljenje..samo treba poznavat engleski malo bolje, ali ima google prevoditelj..mož je to plati preko kartice stiglo nam je brzo, oko 370 KM nas je došlo + troškovi carine..jel kod vas neopstruktivna azoospermija??

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da neoprokstivna azoo. Ni sama neznam sta to je

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel ima netko od vas da je na VV? Sad sam na drugom forumu pročitala, da je žena išla na prvi pregled na VV (muž joj isto ima azoo) i dr. joj rekla da je punkcija po novom zakonu ukinuta, da nemaju šta ćekati, poslala ih s tim nalazima što su imali odmah na Merkur kod urologa i on njenog muža naručio za 2 tjedna na biopsiju, kao ako nešto nađu zamrznut će, a ona do tada mora napraviti briseve i još hormone i idu u postupak! To je bilo 25.5. Meni sad ništa nije jasno, ja sam bila 15 dana prije nje i nije mi ništa dr. govorila?! Navodno su 22.5. ukinuli punkciju.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Tužna , jeste li vi možda radiili micro tesu u novoj poliklinici Bahceci Sarajevo, mislim da se tako zove? vidimda si nešto pisala o njima a i ja sam čula za njih?
    Posljednje uređivanje od 888 : 04.06.2012. at 18:11

hedoniza avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dragi moji azoo, evo da vam se javim sa vremena na vrijeme, nama opet problem, moramo odgoditi mpo.. Meni stitnjaca proradila i to tsh visok.. Boze me prosti kao da citavo vrime nam nesto neda na taj mpo ici..

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tužna , jeste li vi možda radiili micro tesu u novoj poliklinici Bahceci Sarajevo, mislim da se tako zove? vidimda si nešto pisala o njima a i ja sam čula za njih?
    nismo.oni jos nisu poceli sa radom.ali ,svakog trena mogu poceti.
    kad se to konacno desi,onda cemo cekati da vidimo kako i kad ce dolaziiti urolozi i kako ce se organizirati te operacije koje ce raditi turski ljekari....
    nadajmo s e sto prije tome

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

samo što nije lako bit prvi u ovoj poliklinici?? mislimda puno ljudi čeka da počmu s radom, a kakve su im cijene al ako ne zamrzavaju sperme kakav učinak?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Stigli nalazi mirkodelecija - uredan! Sad još da potvrde termin za biopsiju i to je to!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

baš dobro, neko ima pozitivne rezultate. otkad smo saznali za azoospermiju a ima dvije godine, nijedan pozitivan rezultat..to je bilo sve gore od goreg nikad kraj ..
    a gdje ste radili mikrodeleciju, i koliko vas je koštalo?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vjeruj da te razumijem, kod nas su svi nalazi loši, svaki gori od prethodnog. Jedino su nam kariogam i mikrodelecije uredni! Prosto nisam mogla vjerovati kad sam vidjela. Već sam se pripremala da će i oni biti loši.
    Mikrodelecije smo radili u Beogradu u Helixlab-u po preporuci tužne. Cijena 9.000,00 dinara, to ti je oko 170 KM. Može se slati uzorak i poštom, ali mi smo po prijateljima poslali i nalaz gotov za 5 dana. Danas mi poslali mailom rezultat, a stiće original poštom.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

odlično, ako nam ne bude dobri rezultata nakon ove terapije sa sperm hop. naj bolje nam je uradit ili kariogram ili micro tesu u ovoj novoj poliklinici u Sarajevu, Bahceci..

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Mikrodelecije smo radili u Beogradu u Helixlab-u po preporuci tužne. Cijena 9.000,00 dinara, to ti je oko 170 KM. Može se slati uzorak i poštom, ali mi smo po prijateljima poslali i nalaz gotov za 5 dana. Danas mi poslali mailom rezultat, a stiće original poštom.
    sos,

888, koliko znam, Bahceci će da radi MICRO, zamrzavat će spermije i radit će sve metode vantjelesne, to je jedna od najboljih(i najskupljih nažalost ) evropskih klinika.
    nekako razmišljam ovako: nama je svakako platiti tu neku cijenu VTO, samo nam je sad prednsot što će biti tu blizu i što su sigurno troškovi puta i smještaja (i vama iz Hr) mnogo manji nego da idemo u Istanbul.
    meni je jako važno da doktori budu iz Turske, ili bar da oni sve nadziru. mislim da bi bilo odlično biti među prvim pacijentima u ovoj klinici,jer nekako je logično da će tim pacijentima posvetiti najviše pažnje jer će tad, na početku, imati najviše vremena.
    živi bili pa vidjeli!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Stigli nalazi mirkodelecija - uredan! Sad još da potvrde termin za biopsiju i to je to!
    Supeer

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

tužna, imaš pravo. Moj je muž skeptičan prema tome zbog toga što tek počinju radit na ovim prostorima..ali to je odlično, nama je sarajevo udaljeno 2 sata vožnje..dosad šta smo god radili morali smo ić dalje, Split, Zagreb pa Mariboro..a svaki nalaz gori od goreg
    al smilovat ce se i nama dragi Bog, i biće nade i za nas azooborce.
    medicina napreduje svaki dan, to je istina ako ništa i ovo u Americi je meni veliko, što muž pije ove tablete Sper Hop , mislim da će i od toga bit pomoći.
    A što je naj gore ni liječnici na ovom prostoru ne znaju ništa puno o problemu azoospermije, moj muž je iz te branše i što je naj gore on ne može pomoć sam sebi a liječi druge
    ljude. A hajde ti budi pametan ???

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, jeste li dobile mail od Bahceci? Javili su da se od sutra može naručivati za konsultacije. Ja sam kao i suprug 888 malo skpetična, bojim se da će ti doktori iz Turske doći par puta i obučiti naše doktore, a ovi će se učiti na nama. S druge strane, mm bi radije tu ako je povoljnije od Praga, mada smo već dogovorili termin i čak i smještaj rezervisali. Ne znam šta je pametnije, bojim se šta god da odllučim da ću pogriješiti.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sos,ako je vec prag rezervisan, ja bih isla tamo ,pa da vidis ... ko zna,mozda se desi da uspije tamo iz prve.
    tamo su doista stručni ljekari...govorim iz iskustva(mada nisam neki pobornik Pronatala,nemam neko previse lijepo iskustvo sa njima...ali,stručnost je jedno, ljubaznost drugo).

uvijek ti postoji opcija da novi postupak odradis ovdje i pokusas ponovo.nece pobjeci nigdje, a vec ces nakon nekog vremena imati iskustva drugih u Bahceci klinici.

ja se iskerno nadam(stavise, vjerujem) da će doktori ipak biti iz Turske jer ipak je ovo turska klinika,ne bosanska...a ova klinika ima veliku reputaciju...ajde,bit ce skoro iskustava...cim nesto saznam,javljam vam.

drzim svima fige,i sebi...

888, koliko dugo tvoj muz pije sperm hope? 3 mjeseca?pa ponavljati nalaz?
    ajde,mozda i to upali,pa da svi navalimo na sperm hope

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ja sam se narucila u cetvrtak u kliniku Bahceci , koliko ja imam informacije svi dr ce biti iz Turske. Do sada sam imala pozitivna iskustva na pregledima (dr Turkinja) kod njih ovdje u Sarajevu nadam se da me nece razocarati jer ih vec dugo cekam

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cekamo informacije sa nestrpljenjem!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

tužna, moj muž pije tablete ima mjesec dana a ima tableta još za 5 mjeseci. Pa u 12 mjesecu radi nalaze ako Bog dragi da
    ja imam nade da će pomoć,a ako ovo ne uspije onda idemo u kliniku Bahceci..
    biće do 12 mjeseca rezultata u ovoj klinici, vidit ćemo iskustva ljudi a i vidit ćemo jel ove naše tablete pomažu
    ovi 6 mjeseci mi je ko 6 godina
    Posljednje uređivanje od 888 : 12.06.2012. at 13:41

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure, jeste li dobile mail od Bahceci? Javili su da se od sutra može naručivati za konsultacije. Ja sam kao i suprug 888 malo skpetična, bojim se da će ti doktori iz Turske doći par puta i obučiti naše doktore, a ovi će se učiti na nama. S druge strane, mm bi radije tu ako je povoljnije od Praga, mada smo već dogovorili termin i čak i smještaj rezervisali. Ne znam šta je pametnije, bojim se šta god da odllučim da ću pogriješiti.
    super vijest...

Ja se slažem sa tuznom vezano za tvoju dilemu da li u Prag ili u Bahceci...Kada ste već sve organizovali možda tamo da probate...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Odluka je pala! Idemo u Prag! Danas sam zvala i Bahceci, nisu me se dojmili. Kao prvo, djevojka na informacijama nije znala šta je mycroTese, a kad se raspitala o tome, nije mi htjela reći cijenu IVF ni okvirno, već samo insistira na dolasku na konsultacije. Šta god sam je pitala, odgovor je isti: Samo doktor može dati te informacije, pa morate doći na konsultacije.
    Čitala sam i na drugom forumu da ima još djevojaka koje su razočarane njihovim pristupom. Nadam se da je to prvi dojam, posebno što znam koliko ima parova koji polažu nadu u ovu kliniku. Ko zna, što kaže [B]tužna[B] možda i mi budemo morali kod njih pokušati, mada o tome ne želim razmišljati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •