Stranica 40 od 85 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 4229

Tema: "azoo statistika"

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema kod njih kupiti, on je meni pokazao ovaj http://www.arginmax.com/natural-male-enhancement.php, koji ja nigdje blizu nas nisam mogla naći, a u Sarajevu nema ni ovog što je Anaši naručila, evo pokušavam naći u Mostaru, a ti mi molim te napiši šta su ti rekli iz BL, ako ne bude nigdje da naručim onda iz ove firme što je naručivala Anaši, valjda imaju isporuku u BiH. Ovaj ArginMax od Biotecha je puno jeftiniji od onoga što je meni doktor pokazao, gledala sam sastav i mislim da je to skroz slično...

Što se tiče nalaza, ja sam nosila samo od mm, jer su moji nalazi stari nekoliko godina, ali sam pogriješila, doktor mi je rekao da sam ih trebala ponijeti, tako da sve nalaza što ti imaš ponesi. Pitao me je da li hoću da uradim UZ, ali ja nisam htjela jer sam imala menstruaciju. I spermogram i UZ su 100KM. Konsultacije meni nisu ništa naplatili.
    U Sportix-u trenutno nemaju, a našla sam u Banja Luci u Boriku za 48 KM, šalju i poštom,ali ne znam kakav je sastav. Otiću ja ovih dana do njih,pa ću pogledati. Javim ti kad vidim sastav. Našla sam u Caliviti, ali nije sličan sastav. Je li i spermiogram i ultrazvuk po 100 KM? Znači trebam spremiti 200 KM za subotu?
    Valjda ću naći kliniku? Je li lako za naći? Imaju li reklame na zgradi?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hajde kada vidiš javi, a ja ću poslati mail onoj firmi od koje je Anaši naručila, da pitam jel šalju u BiH.

Jeste UZ i spermogram su svaki po 100 KM. Ne znam, možda ne bi bilo loše da ih pitaš za smrzavanje spermića ako nađu nešto što bi se moglo iskoristiti za VTO. A klinika se nalazi prije ulaza u Hadžiće, kada ideš iz Sarajeva prema Mostaru, prođeš Coca Colu, najbolje je da kada prođete Colu, nekoga pitaš za veliki supermarket Bingo u Hadžićima, on se nalazi sa lijeve strane kada se ide prema Mostaru, a Bahceci je preko puta Binga, sa desne strane, ima reklama.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Već sam pitala za zamrzavanje i može se, košta 300 KM i čuva se godinu dana, a možeš platiti i za dalje čuvanje. Samo mi sestra nije rekla šta se može iskoristiti za VTO, mene je konkretno interesovalo mogu li se iskoristiti nepokretni spermatozoidi, ali ona kaže da o tome moram razgovarati s doktorom.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ni ja ga nisam pitala, ali uskoro ćemo saznati. Mm bi trebao raditi 11.07. spermogram, a i vi dolazite 14. tako da ćemo imati više informacija. Ne znam šta je sa ostalima odavdje, je li neko još išao, Tužna nam se ne javlja nikako...Pozz svima

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pozdrav svima,
    kako već duže vrijeme nije bilo ništa novoga kod nas nismo ni sudjelovali na forumu ali smo Vas redovito čitali. Evo mi se vratili iz sarajeva,konzultacije smo imali u petak. doktor je pregledao sve naše papire koje smo imali i za sada netrebamo raditi nikakve nove preglede. doktor je najprije mene pregledao na UZ i za sada je sve u najboljem redu (nadam se da će i tako ostati) zbog situacije koje ima mm morali smo ostati još jedan dan da bi mu izvadili krv i vidjeli razinu testosterona i prema tome odredili terapiju. drugi dan smo došli na vađenje krvi i u 12 sati ponovno išli kod njih gdje nam je doktor sve obijasnio i odgovorio na sva pitanja koje smo imali. Prema nalazu koje su dobili zvao je doktora u Istambul i odredili su nam da mm mora uzimati svaki tjedan 1 injekciju CHORIOMON 5000 iu i tako 2 mj, s time da mu šaljemo nalaze od testosterona nakon mj dana. Rekao nam je da će mm uzimati te injekcije sve do dana operacije tj microtese. mi smo izračunali da bi u postupak išli 12.09 to je 3 dan moje menstruacije .Kad dođemo tamo oni počinju sa mojom pripremom i svaki drugi dan sam kod njih na pregledu i tako 10 dana,nakon toga ja i mm idemo pod anesteziju meni vade jajne stanice a mm rade micro tesu,nakon toga čvrsto se nadam da će nešto naći kod mm oni spajaju moje i njegove stanice i nakon dva dana vračaju oplođene embrije u mene. s obzirom da sam ja dosta malada i da je sve u redu doktor je rekao da ovisno o kvaliteti embrija vratili bi u mene jedan i dva embrija inače je max tri. a ostatak normalno stavili na zamrzavanje. nakon toga vračamo se u Hrvatsku i čekamo rezultate . i na kraju još cijena svega toga je moj postupak tj IVF dođe 2000 eur i micro tesa 1000 eur i plus moji ljekovi koji će maximalno doći 1000 eur ostalo sve šta će raditi je ukljućeno u cijenu i naravno plus naš smještaj u hotelu od 12 dana. terapiju za mm smo kupili u sarajevu prošli sve ljekarne ali nažalost kupili smo samo za 6 tjedana jer više nisu imali pa vas molim ako možda netko zna dali u Hrv ima taj CHORIOMON i dali je moguće da nekako naručimo iz sarajeva pa da nam pošalju poštom jer mi se čini nekako jeftinije nego kod nas 1 ampula dođe oko 70 kn !

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

nije mi jasno, rekla si nakon dva dana vraćaju oplođene embrije??? zašto nakon dva dana? a ne recimo 3 ili 5 dana?

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nemam pojima tako sam ja razumijela ... ovo nam je prvi puta tako da baš detalje neznam ..

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pored ta dva dana, jos nesto mi nije jasno...zasto ce oni tebe pripremati prije nego znaju imaju li s cime oploditi? Zasto micro rade usporedno, a ne prije??

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Slazem se s Rominkom,znaci,zene ce biti stimulirane prije nego se uopce zna oce li biti ijedan spermij.Znam za takve slucajeve u Hrvatskoj i to mi je uzas.Smatram da se treba ispitati partnera na sve moguce nacine i ukoliko se ustanovi da nema sanse,onda je to to,a ne paralelno stimulirati zenu i na kraju nema nista,sta je vjerujte puno gore i psihicki i fizicki.Moj doktor meni nikada nije dao da uopce idemo na postupak dok ne provjerimo da li kod muza ima icega,dok su mi drugi doktori savjetovali da se stimuliram pa ako kod supruga bude.....

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

iskreno neznam,ali valjda oni znaju zbog čega je takva procedura isto tako zašto moram doći kod njih da me oni pripremaju a ne doktori u zg kao što to rade u Pragu također se sjećam kad smo bili na konzultacijama u pragu rečeno nam je da ja dolazim već pripremljena i da oni tek onda rade tesu i u slučaju da ne nađu ništa oplodnja bi bila sa donatorskim stanicama
    Predugo smo čekali da se ova klinika otvori i sve nade polažemo u nju i doktore i u njihovo iskustvo i nadamo se samo najboljem zato ako oni misle da je tako najbolje mi smo tu da ih slušamo
    kod nas je ovo prva i zadnja šansa nažalost

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam pitala doktora da li se mora u isto vrijeme raditi Micro Tese i moja priprema (to sam ga pitala iz razloga što je nama teško uskladiti slobodne dane i odmore) i rekao mi je da ukoliko žena neće da koristi medikamente prije nego što se vidi ima li spermića kod muškarca ili ako postoji neki drugi razlog da se ne može u isto vrijeme uraditi, uradi se Micro Tese, nađeni materijal se zamrzne i onda se priprema žena i radi vantjelesna. Možda je tako rekao Anaitomi2 jer je u svakom slučaju bolje raditi sa svježom spermom a ne smrznutom..

Anaitomi2, šta ste vi imali od nalaza i kakvi su vam bili? Jesu li zahtjevali da se kod njih uradi spermogram?

Sos, poslali su mi mail iz one firme što je Anaši rekla da kontaktiramo za ArginMax, ne rade isporuku u BiH, pokušat ću da vidim mogu li naručiti preko ebay, pa ako nešto skontam javit ću...

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

abani76 rekli su i nama odgovara da radimo u isto vrijeme baš zbog kvalitete sperme... za spermiogram nam još nisu ništa rekli sad uzimamo prvo tu terapiju pa nakon mj dana šaljemo nalaze a sad dali će oni raditi spermiogram za to neznam ali mi ćemo svakako zahtjevat da se napravi pošto ćemo zajedno biti tamo 10 dana prije operacije.. od nalaza smo imali 3 spermiograma,kompletna krvna slika,kariogram,y-mikrodelecija,test na hiv,markeri na hepatitis,inhibin b,prolactin,tsh,fsh,lh, ultrazvuk testisa,HbA1c to su nalazi od mm nalazi su standard fsh visok a tsh malo ispod granice,na kariogramu je utvrđen Klinefelterov sidrom, inhibin B 12,2 ostalo je ok ja sam imala nalaze kks,krvnu grupu,ekg,papa test, DHEA-s,hormone štitnjače,progesteron,estradiol,lh,fsh,prolaktin i testosteron,obrise na cerviksa-na HPV niskog i visokog rizika,na chlamydiu,bakteriološki aerobno,ureaplasma urealyticum i mycoplasma hominis to su nalazi od mene i za sada je sve u najboljem redu

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anaitomi2, hvala ti puno na odgovoru, izvini što sam te namučila, trebalo je ovo sve napisati, srce si . Vi imate baš sve nalaze, mi nemamo pola od toga, a imamo i samo dva spermograma koji su iz BiH, pa su nam rekli da uradimo kod njih spermogram...Odakle ste vi (pitam radi injekcija što vam trebaju da vidim može li se šta uraditi po tom pitanju, jer sam ja iz Sarajeva). Pozzz i želim ti od srca da slijedeće godine budeš na onom ljepšem forumu

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

draga aboni76 nije mi problem napisati ako mogu nekom pomoći, mi smo pola nalaza napravili na svoju ruku tj čitajući ovaj forum i tuđa iskustva. Mi smo iz Hrvatske (ZG) a CHORIOMON smo kupili u Sarajevu u ljekarni Delfini i onoj odmah pokraj tamo di je konzum ,čini nam se puno jeftiniji a ni neznam dali tog ima kod nas još nisam stigla otiči ili nazvati ljekarne. Za sada imamo za 6 injekcija a treba nam svakako 12 znači još 6 kom (u ljekarnama u Sarajevu nisu više imali trebali smo naručiti i pričekati dva tri dana ali mi smo se nažalost morali vratiti) Dali je moguće to poštom poslati u slučaju da toga nema kod nas ?
    p.s od kad je ova godina počela nekako imamo osijećaj da bi nam ova godina mogla biti uspiješna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Aniatomi2 šaljem pp

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Aniatomi2 isprazni inbox ne može ti se poslati poruka

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

jesam

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Juče je mm ponovo radio nalaze i došlo je do malog pomaka ! FSH se snizio za 0.8. Znam da to nije neko posebno poboljšanje, ali meni je dovoljno za slavlje. Testosteron mu se povećao, još nije u referentnim vrijednostima, ali opet došlo je do napretka. Ne znam i dalje da li je to od onih smokvi, ali mi definitivno nastavljamo s tom terapijom.
    S druge strane, radili smo jetrene probe i AST i ALT su kod mm duplo više od noramlnih! Da li je neko s tim imao problema? Ima li to ikakve veze sa azoo?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

sos15, naš doktor urolog je rekao mom mužu bilo di dobro primate injekcije za povećanje testosterona a kod mog muža je 14, al sve je ostalo na tome
    a ostali sa kojima sam razgovarala, koji se nešto razumju, sve govore jedino hormonska terapija da se spermatogeneza pokrene i počne stvarat
    sad pije tablete sper hop pa ništa ne poduzimamo, a i ove tablete utječu na testosteron i na njegovo povećanje

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj 888 prvotno napisa Vidi poruku
    sos15, naš doktor urolog je rekao mom mužu bilo di dobro primate injekcije za povećanje testosterona a kod mog muža je 14, al sve je ostalo na tome
    a ostali sa kojima sam razgovarala, koji se nešto razumju, sve govore jedino hormonska terapija da se spermatogeneza pokrene i počne stvarat
    sad pije tablete sper hop pa ništa ne poduzimamo, a i ove tablete utječu na testosteron i na njegovo povećanje
    Kod nas je FSH dosta viši - 19.8, ali ja se nadam da će on opadati. Niko od doktora nam nije rekao da uzimamo nešto od injekcija, a ja se bojim bilo šta raditi na svoju ruku. Vidjećemo šta će reći doktori u Bahceci, čim mognemo zbog posla, otićemo kod njih na konsultacije. Jedva čekam da počnemo nešto konkretno raditi, mrzim čekanje
    Stvarno se divim svim parovima koji s ovim vode bitku po par godina, mene je ovo već sludilo, nekad mislim da nemam snage za boriti se s tim.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdravi svima!!!
    urolog je rekao mm da napravi nalaz fruktoze u ejakulatu... zna li netko gdje se to u hrvatskoj može napraviti i ima li kakvih iskustava???
    osim toga radio je uzv testisa, trus prostate i još treba kariotip...hormoni su mu ok..

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moje je mišljenje da se ne bi smjelo ništa raditi na svoju ruku, jer su hormoni jako delikatni. I utiču ne samo na spermatogenezu, već i na zdravlje uopšte. Npr. smanjenje testosterona može tokom godina dovesti do slabljenja kostiju, tanjenja krvnih žila, nekontrolisanog debljanja, ginekomastije, itd. Nije to isto kao kad imaš manjak nekog vitamina ili minerala u organizmu, pa odeš u apoteku i kupiš multivitaminski pripravak.
    Smokve i masl. ulje je ok, tu nema ništa loše (osim debljanja).
    A, nakon svih ovih godina i doktora, došla sam do zaključka da nema rješenja za ljude koji imaju problema sa azoospermijom zbog disbalansa hormona. Doktori ne liječe neplodnost, već preskaču uzrok i tretman da dođu do oplodnje. I za to nam daju vrlo, vrlo, vrlo male šanse, na žalost. Pri tome ne razmišljaju da li će tom hormonalnom terapijom narušiti nešto drugo u organizmu. Ne bih nikoga da obeshrabrim, ali tako je. Playing against all odds. I zato treba živaca, ali treba i voditi ispunjen život. Da ti to ne bude jedina želja na spisku, već prva od mnogih.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    pozdravi svima!!!
    urolog je rekao mm da napravi nalaz fruktoze u ejakulatu... zna li netko gdje se to u hrvatskoj može napraviti i ima li kakvih iskustava???
    osim toga radio je uzv testisa, trus prostate i još treba kariotip...hormoni su mu ok..
    hej draga, mi smo iz Hrvatske, mm je dosad radio 2 sg, oba u Osijeku i na svakom je pisalo vrijednost fruktoze, citrata i cinka, referentna vrijednost i stanje u ejakulatu, kod mm je sve bilo u granicama ali pri donjoj granici. sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I mislim da sam pročitala negdje, da ukoliko je manjak fruktoze da to ukazuje na nepostojanje sjemenih kanalića ili tako nešto?! Znači da bi to onda bila opstruktivna azoo, ima spermića ali pošto nema kanalića nemogu izaći van? Ili griješim.. Uglavnom kod mm je to ok, znači da nije op. vjerojatno..

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ne bi mi radili ništa na svoju ruku, pogotovo kad su hormoni u pitanju. ni doktor naš nema s tim iskustva, on nam je samo predložio ali i reko da se nebi usudio pošto nije to dosad radio. a i kad bi radili ovo sa injekcijama reko na je da bi pratili stalno i nalaze hormona.
    ne znam više nismo pametni, tražimo riješenje al ko da smo u začaranom krugu i vrtimo se na jednom mjestu

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ne bi mi radili ništa na svoju ruku, pogotovo kad su hormoni u pitanju. ni doktor naš nema s tim iskustva, on nam je samo predložio ali i reko da se nebi usudio pošto nije to dosad radio. a i kad bi radili ovo sa injekcijama reko na je da bi pratili stalno i nalaze hormona.
    ne znam više nismo pametni, tražimo riješenje al ko da smo u začaranom krugu i vrtimo se na jednom mjestu
    a doktor je predlagao povećanje testosterona, u muža je 14 a gornja granica je 28

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MM su tražili da radi free-testosteron jer on bolje prikaže stanje. Inače mu je testosteron (obični) dobar, ali ovaj slobodni je jako nizak. I na osnovu toga je endokrinolog dao injekcije testosterona. I da, prije toga je uradio hrpu testova (te na dijabetes, te kompletne hormone, te uzv unutrašnjih organa, itd.) Ali to nema nikakve veze sa plodnošću. Koliko mi je poznato, za to je FSH glavni pokazatelj. Pa opet ljudi uspjevaju i sa visokim FSH. Nemam pojma.
    Ja bih samo voljela da to neko pošteno ispita. I da kaže decidno: ovo prouzrokuje to i to, i zato nema ili ima lijeka. Za nekoliko godina naučnici će napraviti spermiće iz matičnih stanica pa će onda taj problem zaobići. Za nas će tada biti kasno, ali se nadam da će to uspjeti zbog budućih azoo parova.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

lijep pozdrav svima!nova sam ovdje.vec danima razmisljam kako da pocnem,pa cu ovako.mom suprugu su kao malom deckicu od 1.5 god pokusali obaviti operaciju bruha.i kako je zavrsilo.jedan testis odstranjen,drugi je kao bio u redu.drugi dan je doslo do ukljestenja i pokusaja spustanja.i kao,sve ce biti u redu.danas moj suprug jedan testis nema,drugi nema nikakvu funkciju jer,eto, 0 spermica zauvijek,nema ni 1 jedini spermic.nigdje.i sada me zanima,ima li itko slicnu situaciju?svjesna sma da ce to biti umjetna sa donorom.zanima me sta nas ceka.

ipak ja ima 36 god,nemam ja previse vremena,svjesna sam.ovo sma tako grubo rekla...isprika ako sma fulala topic,ali morala sam od negdje krenuti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ledena prvotno napisa Vidi poruku
    lijep pozdrav svima!nova sam ovdje.vec danima razmisljam kako da pocnem,pa cu ovako.mom suprugu su kao malom deckicu od 1.5 god pokusali obaviti operaciju bruha.i kako je zavrsilo.jedan testis odstranjen,drugi je kao bio u redu.drugi dan je doslo do ukljestenja i pokusaja spustanja.i kao,sve ce biti u redu.danas moj suprug jedan testis nema,drugi nema nikakvu funkciju jer,eto, 0 spermica zauvijek,nema ni 1 jedini spermic.nigdje.i sada me zanima,ima li itko slicnu situaciju?svjesna sma da ce to biti umjetna sa donorom.zanima me sta nas ceka.

ipak ja ima 36 god,nemam ja previse vremena,svjesna sam.ovo sma tako grubo rekla...isprika ako sma fulala topic,ali morala sam od negdje krenuti
    ledena dobrodošla, žao mi je zbog tvog muža. Jeste već radili biopsiju testisa kad znate da nema nigdje?
    Neznam kad će kod nas početi raditi s donorom, možda su već i počeli ?! Nama to nije opcija pa se ne raspitujem o tome. Znam da neki idu u Prag, javit će ti se cure sigurno. Želim vam svu sreću da što pije dođete do bebice! Ja sam ti isto iz Slavonije pa ako šta trebaš javi se na pp. Baš me zanima odakle si? Bože, sve nas je više na ovom topicu.

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ledena zelim da sto prije odes s trbuhom do zuba u hr jos nemas opciju donora, a i cisto sumnjam da ce ikada zaziviti s obzirom na prijedlog novog zakona o neanonimnosti. Najbliza, najjednostavnija i najpovoljnija opcija donora je Ceska gdje je to izuzetno dobro regulirano. Uglavnom se vrtimo oko dvije klinike - Pronatal i PFC. Imas opciju samofinanciranja, i pokusati sa HZZO-om, sto mozda iziskuje ( citaj sigurno ) malo muke oko skupljanja papira, ali ipak plate put, lijekove i postupak sto je veliko olaksanje kucnom budzetu. Slobodno pitaj sto god te interesira.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pozdrav svima i poruka za sos15

Draga moja, sos15, treba biti jako obazriv sa unosenjem lijekova jer kao sto nam je svima poznato sve prolazi kroz jetru.Ona je laboratorija naseg organizma.
    Slazem se sa Sanjom79.
    Na zalost, vrlo dobro znam kakav je problem azoo, jer smo se dugo sa tim borili.Mi nismo uspjeli, a sve smo probali.Dotakli smo nebo sto se tice svega.Svega sto zvanicna medicina moze trenutno.
    Vama ostalima zelim sve najbolje.

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Ledena zelim da sto prije odes s trbuhom do zuba u hr jos nemas opciju donora, a i cisto sumnjam da ce ikada zaziviti s obzirom na prijedlog novog zakona o neanonimnosti. Najbliza, najjednostavnija i najpovoljnija opcija donora je Ceska gdje je to izuzetno dobro regulirano. Uglavnom se vrtimo oko dvije klinike - Pronatal i PFC. Imas opciju samofinanciranja, i pokusati sa HZZO-om, sto mozda iziskuje ( citaj sigurno ) malo muke oko skupljanja papira, ali ipak plate put, lijekove i postupak sto je veliko olaksanje kucnom budzetu. Slobodno pitaj sto god te interesira.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

[QUOTE=Natasa73;2181233]Pozdrav svima i poruka za sos15

Draga moja, sos15, treba biti jako obazriv sa unosenjem lijekova jer kao sto nam je svima poznato sve prolazi kroz jetru.Ona je laboratorija naseg organizma.
    Slazem se sa Sanjom79.
    Na zalost, vrlo dobro znam kakav je problem azoo, jer smo se dugo sa tim borili.Mi nismo uspjeli, a sve smo probali.Dotakli smo nebo sto se tice svega.Svega sto zvanicna medicina moze trenutno.
    Vama ostalima zelim sve najbolje.

Nataša73,

Znam ja da lijekovi mogu naštetiti ako nisi obazriv s njima, ali mene najviše brine što mm nije pio ništa od lijekova, izuzev Letroxa za štitnu, a što se tiče azoo on je samo uzimao smokve u maslinovom ulju i kad sam to rekla endokrinologu, rekla je da mu to može samo pomoći jer je i jedno i drugo bogato vitaminom D1, a AST i ALT mogu biti visoki zbog nedostatka tog vitamina. Sad ćemo ići kod gastroenterologa, pa ćemo vidjeti šta će on reći. Bojim se i da počne s nekom terapijom za azoo (ako takva uopšte postoji) da mu ne bi pogoršalo ovo s jetrom.

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    hej draga, mi smo iz Hrvatske, mm je dosad radio 2 sg, oba u Osijeku i na svakom je pisalo vrijednost fruktoze, citrata i cinka, referentna vrijednost i stanje u ejakulatu, kod mm je sve bilo u granicama ali pri donjoj granici. sretno!
    hvala na odgovoru, našla sam da se taj nalaz radi u privatnim labaratorijima, zanimalo me da li se može ići i preko uputnice, jer je urolog u rijeci koji je rekao da obavi taj nalaz mm rekao da u ri to ne rade...
    gdje se vi lječite, i da li je tm već bio na punciji???
    mi smo na kbc rijeka, a urolog sa rebra je preporučio punkciju, ali ništa dok novi zakon koji omogućuje oplodnju 12js ne stupi na snagu...pitam se da li će se to ikad dogoditi!?!?!?!
    puno puno pozdrava i sreće svima u postupcima!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

kameleon mi se liječimo na VV, u biti ne liječimo se još, tek smo krenili, ja sam obavila svoje, sad čekamo da mm krene, naručen je u 8.mj kod androloga pa ćemo vidjeti. Nije još radio punkciju, dosad je napravio dva spermiograma u Osijeku, vadio hormone isto tamo i UZV i CD testisa u Vk. Hvala i vama puno sreće!!!

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Aboni 76 poslao sam PP ali može i ovdje odgovor, ili netko drugi ako ima informaciju, koliko dugo uzimati i koju dnevnu dozu ArginMAxa for Men, preporuka na ambalaži je 6kom dnevno, pakiranje od Biotecha je 90kom (znaći 15 dana u toj dozi). Kolko sam shvatio ovaj dodatak prehrani je za povećanje prokrvljenosti a i ima otalih vitaminskih dodataka koji se uvijek spominju kod Azoo, znači nemože štetiti, jel ga netko već uzima i vidi li ikakve promjene.

Hvala svima

Poz

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni je doktor rekao da uzima jednu dnevno, 3 mjeseca, ali mi nije pokazao ArginMax od Biotecha nego ovaj http://www.arginmax.com/natural-male-enhancement.php. Pošto nisam u BiH mogla naći od Biotecha ArginMax, a iz Hrv ne šalju, naručit ću danas preko e-buya ovaj što mi je doktor rekao, pa valjda će brzo doći...Pozzz

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

evo me opet.napokon mogu sa nekime na ovome svijetu otvoreno razgovarati.godinu dana je trebalo da moj muz prihvati stanje.jbg,razumijem ga.e sad,biopsija,punkcija...otvoren razgovor sa urologom je tekao ovako-nemojte se nadati previse.ustedit cete i zivaca i novaca,a najvaznije i vremena.operacija je ucinila ogromnu stetu,tesko da ce biti kvalitetnog materijala.sada su godisnji i cekamo kraj 8 mj.,pa da vidimo sta ce biti dalje.kod mene sve nalazi uredni,barem to.vjerujem ipak u neku pozitivu,pa makar morali ici i na kraj svijeta

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mm radio juče u Bahceciju spermogram, opet sve nule, bio kod doktora, kaže da uzima 3 sedmice Argin Max i da ponovi spermogram, ako ne nađu ništa onda Micro Tese....Pozz svima i dobrodošlica novim članovima...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Joj cure, ja sam skepticna o tom Agrin Maxu. Jer kako to da samo oni to preporucuju i nitko drugi? Iako kad se dam nekom doktoru u ruke, vjerujem mu no i propitujem stalno. O tom, kao lijeku, slabo govore pa me cudi da oni to forsiraju kao rjesenje kod azoo... Nadam se da ce me razuvjeriti.
    Mi jos cekamo mikrodelecije da upotpunimo sliku prije biopsije ako nam je nalazi dozvole.
    Ledena, gdje ste sve to obavljali. Oprosti ako si vec pisala.

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Rominka, moje mišljenje o ArginMaxu je da ne može škoditi, pogotovo u ovoj dozi 1 tbl. dnevno (na kutiji je preporuka 6 tbl. dnevno) i k tome je dodatak prehrani. Koliko sam shvatio iz opisa na stranicama proizvođača prvenstveno utiče na cirkulaciju "tamo dolje", a u sastavu ima vitamine i minerale iz onih čini mi se američkih preporuka vitaminske terapije koja je ranije tu spomenuta
    Vitamin C 1000 mg
    vitamin E 400 iu
    Folna kiselina 800 mcg
    Selen 100-800 mcg
    Zinc 60 mg
    L-carnitin 2g
    acetil L-carnitin 1g
    L-arginin 4g
    vitamin B12 300 mcg

osim ovog L-carnitina i to sve drugo u manjim dozama pa mislim da ne može štetiti, ko zna možda ova kombinacija bolje funkcionira, vjerujem da ne bi preporučivali da nisu imali pozitivnih rezultata, ili se možda varam ?!?

Vaša mišljenja ?!?

Pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Neznam ja sam isto skeptična što se tiče tih ddodataka prehrani, pa uglavnom smo mi to svi već probali, samo od drugih proizvođača..ja mislim da to nemože baš pomoći kod neop. azoo., neznam možda griješim..nije loše probati, bitno da ne utječe na hormone, da se nebi još više poremetili, a sad.. Florjan jesi ti to nabavio?I gdje ako jesi? pozz

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jesam nabavio sam i prije dva dana počeo uzimati, kupio sam u Systems Importu na Knežiji kod sasvkog mosta (http://www.systems-import.hr/list_pr...Child=3&Page=2) od Biotecha sastav je potpuno isti kao i ovaj iz gornjeg linka. I ja sam probao ovu foru sa vitaminima koju sam gore spomenuo, čaj od g. Tešića, propolis ... ali mislim da ne može štetiti i nadam se da može dati veće šanse na TESE ili MicroTESE.

Poz

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nije ni skupo, morat ću vidjet s mm da uzmemo. Sretno!

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

moje mišljenje....da je lijek bio bi u opticaju. treba paziti da to ne smrda hormone, posebice estrogen što zna biti posljedica takvih suplemenata. da ima lijeka za azo već bi dobivali. ovako, meni to izgleda lovljenje za slamke. kako ce neki suplementi potaknuti nešto čega nema? i još k tome, u tri tjedna su im rekli da naprave novi spermiogram?! zar u tome ne vidite nelogičnost? pa znamo koliko treba za obnonovu..ne znam, i dalje sam skeptična. no ako bilo tko uspije, a nadam se da hoće, bit ću jako sretna.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

to je i meni sumnjivo, sve se bojim da nije neki dogovor proizvođača s bolnicom, neznam, nebi bilo prvi put da čujem tako šta, ipak oni zarađuju na nama...
    Rominka, aj kad si tu da te pitam, kako da stavim onaj link za letak u mail-istine i laži o MPO?

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam ga preko fejsa dilala. Kopi-pejst mozda?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam ga preko fejsa dilala. Kopi-pejst mozda?
    Rješila sam, skinila sam si na komp pa priložila kao datoteku! Nije htjelo copy-paste.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

moje mišljenje....da je lijek bio bi u opticaju. treba paziti da to ne smrda hormone, posebice estrogen što zna biti posljedica takvih suplemenata. da ima lijeka za azo već bi dobivali. ovako, meni to izgleda lovljenje za slamke. kako ce neki suplementi potaknuti nešto čega nema? i još k tome, u tri tjedna su im rekli da naprave novi spermiogram?! zar u tome ne vidite nelogičnost? pa znamo koliko treba za obnonovu..ne znam, i dalje sam skeptična. no ako bilo tko uspije, a nadam se da hoće, bit ću jako sretna.
    I meni je čudno što mu je rekao da ponovi spermogram samo nakon 3 sedmice...Ne znam, možda je on to nama propisao radi drugog spermograma, probat ćemo, kao što florijan reče, u pitanju su vitamini pa ne može škoditi, mada sam ja poslije ovog juče spermograma izgubila svaku nadu....Nadam se da će uskoro vratiti...Pozzz svima

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav! Moj suprug ima azzo. Mene su stimulirali ali nisu punktirali kad kod supruga biopsiom nisu nasli nista makar su svi nalazi bili uredni osim spermiograma naravno. Probali smo sad caj od casnih sestatara iz banje luke i tetapiju sa smokvama. Mene sad zanima jel ima tko da je uspio alternativnom medicinom nesto popraviti. Moj suprug ima sve nalaze dobre pa ne razumijem zasto nista nema a niko nam to od lijecnika nije ni pokusal objasniti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj marijakr prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav! Moj suprug ima azzo. Mene su stimulirali ali nisu punktirali kad kod supruga biopsiom nisu nasli nista makar su svi nalazi bili uredni osim spermiograma naravno. Probali smo sad caj od casnih sestatara iz banje luke i tetapiju sa smokvama. Mene sad zanima jel ima tko da je uspio alternativnom medicinom nesto popraviti. Moj suprug ima sve nalaze dobre pa ne razumijem zasto nista nema a niko nam to od lijecnika nije ni pokusal objasniti
    pozz marijakr, a kakvi su hormoni kod tm? Vididm da si napisala da ste probali terapiju sa smokvama, jel to ono smokve u maslinovom ulju? Ja razmišljam da to napravim mm, njemu je FSH povišen.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •