Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

pozdravi svima!!!
    urolog je rekao mm da napravi nalaz fruktoze u ejakulatu... zna li netko gdje se to u hrvatskoj može napraviti i ima li kakvih iskustava???
    osim toga radio je uzv testisa, trus prostate i još treba kariotip...hormoni su mu ok..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kameleon prvotno napisa Vidi poruku
    pozdravi svima!!!
    urolog je rekao mm da napravi nalaz fruktoze u ejakulatu... zna li netko gdje se to u hrvatskoj može napraviti i ima li kakvih iskustava???
    osim toga radio je uzv testisa, trus prostate i još treba kariotip...hormoni su mu ok..
    hej draga, mi smo iz Hrvatske, mm je dosad radio 2 sg, oba u Osijeku i na svakom je pisalo vrijednost fruktoze, citrata i cinka, referentna vrijednost i stanje u ejakulatu, kod mm je sve bilo u granicama ali pri donjoj granici. sretno!

kameleon avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj u dobru i zlu prvotno napisa Vidi poruku
    hej draga, mi smo iz Hrvatske, mm je dosad radio 2 sg, oba u Osijeku i na svakom je pisalo vrijednost fruktoze, citrata i cinka, referentna vrijednost i stanje u ejakulatu, kod mm je sve bilo u granicama ali pri donjoj granici. sretno!
    hvala na odgovoru, našla sam da se taj nalaz radi u privatnim labaratorijima, zanimalo me da li se može ići i preko uputnice, jer je urolog u rijeci koji je rekao da obavi taj nalaz mm rekao da u ri to ne rade...
    gdje se vi lječite, i da li je tm već bio na punciji???
    mi smo na kbc rijeka, a urolog sa rebra je preporučio punkciju, ali ništa dok novi zakon koji omogućuje oplodnju 12js ne stupi na snagu...pitam se da li će se to ikad dogoditi!?!?!?!
    puno puno pozdrava i sreće svima u postupcima!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •