Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pozdrav svima i poruka za sos15

Draga moja, sos15, treba biti jako obazriv sa unosenjem lijekova jer kao sto nam je svima poznato sve prolazi kroz jetru.Ona je laboratorija naseg organizma.
    Slazem se sa Sanjom79.
    Na zalost, vrlo dobro znam kakav je problem azoo, jer smo se dugo sa tim borili.Mi nismo uspjeli, a sve smo probali.Dotakli smo nebo sto se tice svega.Svega sto zvanicna medicina moze trenutno.
    Vama ostalima zelim sve najbolje.

Citiraj Rominka prvotno napisa Vidi poruku
    Ledena zelim da sto prije odes s trbuhom do zuba u hr jos nemas opciju donora, a i cisto sumnjam da ce ikada zaziviti s obzirom na prijedlog novog zakona o neanonimnosti. Najbliza, najjednostavnija i najpovoljnija opcija donora je Ceska gdje je to izuzetno dobro regulirano. Uglavnom se vrtimo oko dvije klinike - Pronatal i PFC. Imas opciju samofinanciranja, i pokusati sa HZZO-om, sto mozda iziskuje ( citaj sigurno ) malo muke oko skupljanja papira, ali ipak plate put, lijekove i postupak sto je veliko olaksanje kucnom budzetu. Slobodno pitaj sto god te interesira.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

[QUOTE=Natasa73;2181233]Pozdrav svima i poruka za sos15

Draga moja, sos15, treba biti jako obazriv sa unosenjem lijekova jer kao sto nam je svima poznato sve prolazi kroz jetru.Ona je laboratorija naseg organizma.
    Slazem se sa Sanjom79.
    Na zalost, vrlo dobro znam kakav je problem azoo, jer smo se dugo sa tim borili.Mi nismo uspjeli, a sve smo probali.Dotakli smo nebo sto se tice svega.Svega sto zvanicna medicina moze trenutno.
    Vama ostalima zelim sve najbolje.

Nataša73,

Znam ja da lijekovi mogu naštetiti ako nisi obazriv s njima, ali mene najviše brine što mm nije pio ništa od lijekova, izuzev Letroxa za štitnu, a što se tiče azoo on je samo uzimao smokve u maslinovom ulju i kad sam to rekla endokrinologu, rekla je da mu to može samo pomoći jer je i jedno i drugo bogato vitaminom D1, a AST i ALT mogu biti visoki zbog nedostatka tog vitamina. Sad ćemo ići kod gastroenterologa, pa ćemo vidjeti šta će on reći. Bojim se i da počne s nekom terapijom za azoo (ako takva uopšte postoji) da mu ne bi pogoršalo ovo s jetrom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •