Quote Originally Posted by u dobru i zlu View Post
Sad sam vidjela da je kod vas dijagnoza OAT, onda vjerojatno ima više šanse da se popravi stanje s tom terapijom.
Evo našla sam terapiju.
Ujutro se pije čaj od kadulje 2dcl (salvia officinalis) (dvije zličice čaja preliti sa 2 dcl kipuće vode)
Popodne čaj od zdravca 2dcl (Geranium robetrianum)(isto)
Navečer čaj od matičnjaka 2dcl (Melissa officinalis)(isto)

Kapi propolisa (koje morate držati u hladnjaku) 3x5kapi
Matična mliječ 2 plastične zlice dnevno polako polizati (a možete i pocuclati tableticu). Znači jedna ujutro, jedna popodne ili navečer.

Navečer jos 2 kašike meda i 2 kašike jabučnog octa pomiješati u 2 dcl vode i popiti.
Da, to je ta terapija i istina je da čajeve možete kupiti i sami i vrlo su jeftini, između 10 i 20 kn jedno pakiranje, ali fora i jest u toj njegovoj matičnoj mliječi. Naime, prava matična mliječ je jako skupa, a ako se dobro sjećam dobije se 6 malih teglica, a da to idete bilo gdje kupovati, isto biste toliko platili. Tabletice ne mogu zamijeniti pravu matičnu mliječ. Mislim da ta terapija može pomoći onima koji imaju blaži oblik neplodnosti, ali Tešić je za moj život imao jedan drugi pozitivan učinak koji mu nikad neću zaboraviti. Rekao je mom mužu da istog trena prestane pušiti i da zapali tek kada dobije dijete. Moj muž je tada pušio preko 10 godina i ništa ga prije nije motiviralo da prestane pa ni to što sam ja nepušač. Kad je počeo uzimati tu terapiju, prestao je pušiti i sada ne puši već 4 godine. Eto, bar nešto od svega toga.