-
Draga aboni76 mi smo bili kod jednog bioenergetičara i to na preporuku od naših dobrih prijatelja koji su također pokušavali dobiti bebu 4 god (sa oboje je bilo sve u redu ) . Nakon tri posjeta njemu on ju je očistio kao od svih negativnih stresova,trauma i svega što je kroz život prolazila i nakon toga joj je rekao da će kroz dva mj ostati trudna i tako je zaista bilo. Ona kaže da ni sama nezna dali je to bilo zbog toga ili čista sreća da se sve tako poklopilo to nećemo saznati.... Mm je bio kod njega mislim da 4 puta također ga je očistio od svih tih stresova i svega kroz što ljudi prolaze kroz život i reko nam je da kroz 2 mj bi se nešto trebalo početi događati u testisima tih dva mj je počelo sad u 6 mj rekao je da 90 % je siguran da će se nešto pronaći u testisima... E sad draga moja ja se čvrsto nadam da će nešto biti a više o tome ću ti znati reći u 9mj kad idemo u postupak... Rekao je da je imao dosta iskustva sa takvim slučajevima i da svakodnevni stres kojeg nakupljamo u sebi također ima veliki utjecaj na sve to ..... Mi smo probali nemamo šta izgubiti kažu da od viška glava ne boli....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma