Citiraj DanijelaDanči prvotno napisa Vidi poruku
Da, i nama su jednom našli jedan pokretni i jedan nepokretni. To je bilo samo jednom i poslije opet ništa. Što je najbolje od svega, nikom nije jasno kako su se i ta dva pojavila kad MM ima mikrodeleciju y-kromosoma, što smo naknadno saznali. .ebiga, loša sreća, loše zdravstvo, loše društveno uređenje i okruženje. Što je najbolje, oni su MM htjeli raditi biopsiju samo u dijagnostičke svrhe za što mi nismo htjeli ni čuti, raditi takvu operaciju samo radi dijagnoze-suludo!
I mi smo dobili u par navarata takvu "ponudu". To smo automatski odbijali. Sad ćemo vidjeti hoće li ovaj Pregnyl išta odraditi, ako ne onda mycrotese. Iskreno, ja baš nisam neki veliki borac. Divim se ljudima koji godinama pokušavaju, meni se poslednja godina samo svela na azoo, sanjam po noći nalaze koje trebamo odraditi, od jutra samo ganjam po forumima i doktorima, to jednostavno više nisam ja. Druženje sam svela na minimum (baš ono što moram). Ne znam koliko ovako možemo izdržati. Da mi je smo znati ima li svrhe sve ovo.