Danči, dobar provod!!!

Kivano,

Imaš na temi Oplodnja doniranim spolnim stanicama više o tome, a i na Potpomognuta u Češkoj možeš ponešto naći. Možda da pošalješ pp nekome od tih cura, pa pitaš za iskustvo. Čak imaš iskustvo i na ovoj temi od prije par dana naše članice Mommy2b. Ipak, mislim da tvoj brat i snaja treba da o tome iščitaju i sami donesu odluke. Od tebe je super da im pomažeš (za svaku pohvalu), ali ipak je drugačije kad oni to sami vide nego kad im se prepriča. Kažem ti to iz iskustva, jer mene strašno nervira kad se mm ne uključuje već čeka da mu ja sve serviram i onda bubne neko pitanje u fazonu, a što smo to tako radili ili što smo tamo išli, on je doktora ili mene shvatio drugačije. Bitno je da se oni uključe. Što se tiče donacije, mislim da su žene tu fleksibilnije, ja bi se bez problema odlučila na to ili na posvajanje, ali muškarci su tu ipak malo teži (bar u mojoj okolini). Često znam reći da bi bilo bolje da je problem do mene, pa da idemo na donaciju jer ja s tim ne bi imala problema.

Inače, ni mene neće biti narednih dana, možda povremeno škicnem, ali pokušaću da se odvojim od računara i malo na sve zaboravim.