-
Zasto bas mi, nisam ti stigla sinoć napisati, jeste vama mjesto na onom spisku jer su ipak našli spermiće, a sve znamo da je to veliki uspjeh kod Micro Tese. Nadam se da će se tm predomisliti i da će te opet pokušati i uspjeti.
Sos ako si ti šašava što se tiče bojanja da ćeš ostati trudna sada kada ne smiješ, onda sam i ja, isto bih tako razmišljala
. Što se tiče odluke tm, mislim da će se ona ako ne daj bože bude potrebno, promijeniti. Ledena je dobro napisala, oni jako teško podnose saznanje da možda nikad neće imati svoje dijete. Možda sam već to pisala, ali opet ću ponoviti svoju priču, kad smo se dotakli ove teme....Kada smo se počeli zabavljati mm i ja, odmah smo odlučili da želimo bebu. Pošto ja imam brak iza sebe u kojem nisam mogla imati djece (idiopatska neplodnost), ja sam odmah njemu rekla da ja možda ne mogu imati djece, da odmah zna na čemu je. Odmah mi je rekao da mu ne pada na pamet da me ostavi radi toga. Mjeseci su prolazili, svaki put kada sam dobila, razočarenje, suze, govorila sam mu da me ostavi, da mu ne mogu roditi dijete, ali on je bio uz mene, tješio me i govorio da nema veze ako ja ne budem mogla roditi, možemo usvojiti dijete. Kada je uradio spermogram, srušio mu se svijet, bio je totalno izgubljen, odjednom je nestao sav onaj njegov optimizam, za njega je to bio kraj svjeta...Prihvatio je mene i mogućnost da možda nikada nećemo imati svoje dijete, ali kada je saznao da i on ima problem, slomio se...Nakon nekog vremena, spomenula sam mogućnost donacije, nije bio za to (Sos razmišljala sam isto kao i ti), da bi nedavno to sam spomenuo, i opet sinoć, ja sam mu rekla da to nećemo uraditi dok god on ne bude siguran da to želi i da to neće negativno uticati na naš odnos, sačekat ćemo da vidimo šta će biti, pa kada iskoristimo sve mogućnosti za naše biološko dijete, onda razgovarati o drugim opcijama...Znam samo da se ne bih odrekla njega za svu djecu ovog svijeta, djeca se rode, odrastu, odu, a mi opet ostajemo sa našim mužićima...Mislim Sos da će se tm predomisliti, pokušaj polako, ali baš polako, da mu spomeneš i tu opciju, ja sam mm čitala i postove sa rode, mislim da su i njima, kao i nama, korisna tuđa iskustva...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma