-
Znam ja da je njima teško da to prihvate, da treba vremena. S druge strane, to nikad ne bi bio razlog da ga ostavim. Mi smo suviše dugo zajedno i prošli smo dosta toga zajedno (bilo je raznih prepreka, ali smo sve zajedno prevazišli). Već smo bili u situaciji na početku braka da su nam doktori rekli zbog problema sa štitnom da ne mogu zatrudniti (totalno netačno, ali za nas šok). U tom momentu on je bio uz mene i rekao da je najbitnije da se sačuva moje zdravlje i da mu ne pada na pamet da me ostavi zbog toga. Ja sam mu na tome zahvalna, mada sam u tom periodu razmišljala da bi mu bilo bolje bez mene. Nažalost, u tom momentu, nam niko od doktora nije spominjao donaciju ni vto, već su samo rekli da ne može (naišla sam na grupu pravih doktora
). Međutim, ja nisam odustala, našla sam pravu doktoricu (istina u susjednoj državi) i ona mi je riješila probleme i uputila nas kako dalje, nažalost tu smo došli do novog problema - azoo. Ja sam uz njega do kraja, ali neću odustati od toga da ga ubiijedim za druge opcije. Čak pokušavam izganjati i preseljenje iz naše male provincije jer mislim da bi u tom slučaju lakše donio odluku jer bi to mogli sakriti pred rodbinom. Sad kad smo bili u Austriji ja sam kroz priču spomenula kako kad bi živjeli negdje dalje da bi možda lakše donijeli odluku o nekim drugim opcijma ako micro tese ne uspije, on je samo klimnuo glavom. Meni je i to napredak.
Joj, kako me ova azoo muči, zbog nje radim sve što nikad ne bih pomislila da hoću - davanje injekcija, bavljenje psihologijom i što je najgore, povlađivanje mužu
Posljednje uređivanje od sos15 : 15.08.2012. at 11:09
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma