Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
Sada će biti polako dvije godine da se borimo supruga i ja sa dijagnozom, meni je naravno kao i svima prvo bio to veliki šok, pogotovo kod androloga koji je prvi postavio dijagnozu, koma ne može se ništa po njemu i gotovo, tada mi je ovaj forum strašno puno pomogao sa informacijama i iskustvima ostalih parova, ali brzo sam postao svjestan činjenice okrutnosti da se o ovome malo zna i da se skoro nitko ovime u hrvatskoj ne bavi. Punkciju nisam radio čisto iz razloga što su šanse jako male, svjestan sam da su i za micro-tese šanse male, ali to smo odlučili da će mo napraviti i vidjeti da si kasnije ne predbacujemo. U međuvremenu sam probao dosta ovih prirodnih stvari ali nažalost bez uspjeha i čekao otvaranje klinike u Sarajevu za micro-Tesu pošto je postupak koji radi najmanje štete a i na njemu su šanse najveće. U hrvatskoj se niti klasična TESE ne radi uz zamrzavanje materijala (navodnio da sada na Merkuru rade ali na Rebru još ništa) što je za nas sa nulama na SG-u koma, mislim da bih umro da napravim punkciju ili Tesu i da nađu nešto i ne zamrznu, a kasnije možda više nikada ništa, čisto to je razlog. Sada trenutno pijem onaj Argin-maks za muškarce (dodatak prehrani koji povećava cirkulaciju "tamo" dolje kod muškaraca) što su preporučili i suprugu forumašice aboni76 dole u sarajevskoj klinici mislim da ne može škoditi, pa će mo vidjeti

Pozdrav
Florjan koliko dugo pijes Argin-max?
Je li to dolazi u obliku kapsula???
Planiras li proveravati spermogram i kada?
Bas me zanima kako ce da utice na tebe posto moj muz ima odprilike iste nalaze kao ti.
On je imao uspesan Micro Tese, koji na zalost nije doveo do trudnoce