Ja sam postala mama jednog preslatkog djecaka iz FET postupka. Spermatozoidi su uzeti u postupku TESA u Belgiji 2009. Ja sam bilana stimulaciji 2010 i tada je dobiveno 10 jajnih stanica i oplodjeno oko 6 embrija. Jedan je odmah vracen a jedan zamrznut. Nista od trudnoce a taj zamrznuti nije prezivio odmrzavanje. Onda sam za par mjeseci opet imala stimulaciju i dobiveno je 17 embrija koji su 2010 zamrznuti..Nakon 4 bezuspjesna pokusaja FET iz petog smo uspjeli 2011.g,ali smo iskoristili sve embrije tako da ne vjerujem da ce
B imati bracu ili seku

Za postupak FET sam koristila estrofem tablete od 3 dana menstruacije,vadila krv za analizu hormona,isla na UZ za mjerenje endometrija i kad je bilo sve u odgovarajucim vrijednostima 3 dana pred transfer bi pocela sa utrogestanima. U zadnjem postupku sam na dan ET pocela i sa Aspirinom i injekcijama fragmina jer sam imala problem nepravilno duplirajucih beta za sto je kod mene kriv snizeni S protein.Nadam se da sam ti malo pomogla,a ako imas jos pitanja javi se na pp.Nadam se da cete uspjeti od prve. Eh da jos nesto...,u pripremi za FET sam jela ananas i pila sok od cvekle,jer sam ovdje na Rodi procitala da je to dobro za debljanje endometrija.