-
Dragi suborci/suborke, citam vas redovito jer sam nekoc i sama ovdje trazila utjehu, pronasla ju, ali i puno korisnih informacija koje, nazalost, nisam dobila ni od jednog specijalista... Prva dg. MM-a je bila azoo, nakon nekoliko dodatnih pregleda i nalaza neopstruktivna. Obacajem da cu uzeti u ruke sve ikad napravljene nalaze i napisati cijelu povijest dogadjanja, a za sada samo da mu je FSH varirao od 17 do 19 dok du mu ostali hormoni bili ok, inhibinB iznosio 64.9, a niti jednom nismo prosli punkciji niti biopsiju, nekad je bilo vise, nekad manje plivaca u ejakulatu, nisu to neke impozantne brojke, ali su bile dovoljne za ovo sto stoji dolje u potpisu. Nije uzimao nikakvu terapiju, lijecnici su se sami iscudjavali i jos se cude... Zelim reci da sg konstantno trebate kontrolirati i potpuno vjerovati u to sto zelite. Cuda su na obom nasem putu zaista moguca i nema razloga da se ne dogode bas vama! Ja sam zaista uvijek istinski vjerovala, tesko me je pokolebati...
Do slijedeceg detaljnijeg pisanja, posipam vas neizmjernom kolicinom trudnicke prasine i pozitivne energije, zeleci vam da sto prije ostvarite svoj san!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma