Citiraj tanjica123 prvotno napisa Vidi poruku
Evo mene da se javim sa utiscima iz Bahcecija...Primio nas je doktor Ali Enver Kurt,ginekolog,prilozili smo mu svu dokumentaciju mm a imali smo bukvalno sve, tako da smo dobili samo spisak analiza koje se trebaju uraditi pre microtese...njegovo misljenje je da mm netreba da koristi nikakvu terapiju,ali konsultovace se sa dr Emreom ,pa cemo videti...mm nije radio spermogram,Dr je samo meni odradio ultrazvuk i to je to...Nisu sigurni kada ce doci dr Emre,ali kada dodje napravice grupe i bicemo obavesteni...
Detaljno nam je objasnio kako izgleda operacija Microtese,i rekao da ce prvo raditi microtese pa ako nesto nadju i zalede,a tek onda sledi moja priprema....takodje nas je ubedio da se zaledjeni spermatozoidi nipocemu ne razlikuju od svezih i da je zbog doktora Emrea nije moguce uklapati da microtese i Icsi budu u isto vreme...Cenu MICROTESE jos uvek neznaju,ICSI je 2000e...
Toliko ,ja i mm smo u principu zadovoljni klinikomi njihovim pristupom....
Meni su u prvom mailu odgovorili na upit o cijenama "MicroTESE je 2.000,00 KM, zamrzavanje i cuvanje su (za 1 godinu) 300,00 KM" u potpisu dr. Kurt