Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hey curke,velik pozz evo i mene nakon 5.mj.nejavljanja.,pratila sam vas koliko sam mogla kad sam slobodno vrijeme lovila.Evo mi tek juce izvadili krv za test microdelecye(mislim suprug) i rekli su nam da se nalaz ceka mj.dana.Uglavnom ukratko za sve koji nemaju uputnicu a trebaju izvaditi taj nalaz znaju koliko kosta.Suprug platio 724., kn.znaci 100Eurića,na Rebru ZG.Kad sam isla doktorici po uputnicu rekla mi je da po novom nemoze izdati uputnicu bez da je napisao,preporucio taj nalaz doktor endokrinolog,urolog il drugi specijalist za musku neplodnost.Naravno suprug nezeli ici vise kod bilo kojeg naseg doktora jel su ga davno otpilili zbog azoo.,a i ceka se 3.mjeseca da bi nas se smilovali primiti, napokon uspjeli uloviti slobodno jutro na 2 sata tak da lovu u ruke i do Rebra skocili. da zanimljivo prek telefona su rekli da se ta pretraga placa 400kn,a ono jos mrva i duplo,a to je nasa Drzava.najveci problem nam je bio vrijeme,nemozes nikako ulovit vremena za najbitnije stvari u zivotu nazalost.Sad nist cekat nalaz i onda dalje planirat ako Bog da da je uredu pa do Sarajeva ili cak i Istanbula ako doktor Emre nebude bas cesto dolazio u Sarajevo.Puno pozz svima, sretno ,borite se ,neodustajte,ceka i nas sve valjda negdje nasa sreca samo ju trebamo pronaci
    Posljednje uređivanje od postoji nada : 14.10.2012. at 00:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •