-
Drage moje 
Cekam da produ jos 2,5 tj.da saznam za nalaz microdelecije y kromosoma (kako nam je teta doktorica rekla nalaz ce biti 12.11.),nemastam nista dok nevidim postoji li sansa za nase cudo. Glava me danas bas boli i pms lovi ,ma bljak sve.Izlazim iz stana slucajno otvorim kasic,ocekujuc racune kad ono
plava koverta KBC-zagreb.
Sok,sok kako to nije mi jasno,drhtim i krenem prema autu da odem do trgovine ,ali se brzo predomislim i vratim ponovo u stan,jel neznam sta me ceka unutra.
Sjedim i drhtim ,to nemogu opisat,gledam minutu u kovertu i mislim ovo je odlucujuca koverta za nase daljnje borbe.,kazem Boze molim te ako nemamo sansu nikakvu za nase biolosko dijete molim te da nalaz nebude uredu jer tad zatvaramo ovu stranicu tako smo odlucili jel 9.godina zivimo sa ovom boli i dosta mi je ,zelim zivjet normalnije.Suze vec samo sto nisu krenule otvaram jedva ,drhtim i dalje i dok sam vadila nalaz vidjela sam da tu pise svasta,tj.da je cijela stranica ispisana.OK. glavu gore i kazem to je to.udahnula sam i krecem ,da pise svasta,cijela stranica objasnjena ali cure moje u sredini pise: REZULTAT:
NISU UTVRĐENE MIKRODELECIJE KROMOSOMA Y . ajme meni ,ajme suze pljuste,placem pol sata negasim se,nemogu vjerovat ipak imamo 1% sanse ipak sad mozemo ici na micro-tese jel mozda ,mozda se ipak nasa srecica krije unutra. Ovaj dan je najljepsi postao za mene,najsretniji ,jel u ovih 9.5 godina sve je bilo uvjek nista ili 0000, a sad napokon jedan pozitivan rezultat.Oprostite mi za dugi post, zaista sam iskreno svama morala podjelit ovu srecu i sve kako sam danas dozivjela.
Ljubi vas puno vasa (za koju od danas ipak bar mrvu) postoji nada
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma