ev mene
citam ja vas,ne brinite sesvaki dan virnem,al nemam nista,al bas nista da vam pisem.
pisala sam vec,mm je pio Tesicevu terapiju i sad ovih dana mozda cak i zvarsava(poklonili nam pola terapije, evo muz je pio preko 2 mjeeseca,toliko smo imali)
i bas si ovih dana mislim da li da idemo na konsultacije,pa da nam mozda daju i neku terapiju,ako se uzme u obzir da mm ima normalne bas sve spolne hormone?
ili da ne idemo bez veze i cekamo da dr Emre dode,pa da upadnemo odmah na micro?
meni je draza ova varijanta da nam daju neku terapiju,al nisam sigurna da li bi nam je dali...ajmo, cure koje su bile na konsultacijama ,pomozite mi!
sta za prve konsultacije treba? hoce li mene neko pregledati ili da kazem da samo kazu sta muzu treba,bez da mene iko ista gleda(ne vidim potrebu sad)?
koji bi nalazi mm trebali biti svjezi?mozda i moji neki?(tipa,spolni hormoni, stitna, ili papa?)
svaki dan odgadam da o tome mislim, sva sam se dala na planiranje Nove godine,pa tek onda planiranje toga,i nekako me i usreci(na neki uzasan nacin) i kad procitam da dr Emre jos nije dosao.![]()