Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Super draga ,ako to kaze ovaj veliki strucnjak dr.Emre,onda se nemoj bojati vec slavi i neboj se

Meni nisu jos nista odgovorili od petka kako sam im mail poslala,izmedu ostalog pitala sam dali je stigao mikroskop i dali uskoro dolazi dok.Emre,ali nista od odgovora jos,mail sam ponovo poslala jutros i opet nista,pa sam malo ljuta,sve se nekako odugovlaci,kod nas pogotovo vidi se po godinama staza sa azoo-9.5god.,sad kad imamo volje za cim prije opet cekanje,vec bi ja zvala da znam da je doktor tamo,al sobzirom da se to jos uvjek nezna,neznam ni sta da mislim vise o svemu tome.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Što se tiče odgovora na mailove, jako su spori. Ja sam tim razočarana, ali ako ih trebam nazovem ih i to je to. Kad ne može drugačije i to je dobro.
    Iskreno, kad vidim dugogodišnje borce, poput tebe i tužne, sramota me što sam ovoliko nestrpljiva ali meni je i ova godina koliko se borimo sa azoo kao deset. Nadam se da nas neće iznevjeriti i da će stvarno doći u novembru jer svi polažemo nadu u njih. Nekad me uhvati strah da nas zavlače, ali onda s druge strane kontam da im se ne isplati prevariti tolike ljude.
    Ja sam već sve pripremila za put u Sarajevo, pidžame, spavaćice, veš, peškiri, sve je već oprano i popeglano. Samo čeka da ubacim u kofer i krenem. Toliko o mom strpljenju. Slobodno recite da sam luda.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 30.10.2012. at 22:24

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

New girl, na žalost, dobrodošla. Jeste li vi već bili na konsultacijama? Kakvi su utisci?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

He,he ,ma nisi luda ,samo si rodena-spremna, bravo za tebe, mislim da vi definitivno idete prvi jel ste vec i bili par puta kod njih ,pa neka ste spremni

Nadam se da im nije u cilju zavlacit nas,smatram da bi se to brzo proculo sto nebi bilo dobro za kliniku ako su rekli da ce bit ,znaci onda i mora,a i toliko nas ima koji smo im pisali za micro-tese,sto ce po meni najvise posla imat sa ovom operacijom,jel realno gledano oni su nam sad tu najbllizi i zasto bi isli za Istanbul i mucili se sa jezikom,tak da mislim da im je u cilju da se ta operacija cim prije pocme,pa ce i brzo stec populaciju za kliniku.Nadam se.To ce bit jedna od boljih vijesti kad cujemo da je stigao dok.Emre,mikroskop i da mozemo za Sarajevo.
    svima drage moje

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sto ce nam nalazi antiHiv, sifilis, hepatitis? mm je to nekad radio,al ja mislim da ih vise nemam... to mora biti za konsultacije?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    sto ce nam nalazi antiHiv, sifilis, hepatitis? mm je to nekad radio,al ja mislim da ih vise nemam... to mora biti za konsultacije?
    Ne vjerujem da će ih tražti odmah na konsultacijama, ali mislim da je bolje da ih odradiš kod državnog da ne plaćaš, nego da čekaš pred micro tese, pa da moraš odraditi kod njih. Pretpostavljam da ne bi mogli na micro tese bez toga. Znam da su za Prag obavezni. I ne smiju biti stariji od 6 mjeseci. Mi smo sve ljetos odradili i zato mi je, između ostalog, bitno da to bude do kraja godine, da ne moramo ponovo raditi sve te nalaze. Znam još da za žene prije postupka traže Rubela igg nalaz.

Postoji nada, sumnjam da bi to blo moguće. Nema ni deset dana kako je spermiogram pokazao sve 000. To sam se ja stisnula i ne dam da procuri dok ne dođe mikroskop.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •