Ne znam baš tačno zbog čega traže sve te nalaze, ali mi smo to pokazali doktoru u Sarajevu i on je rekao da imamo sve nalaze prikupljene, a znam da je i drugim curama pred postupak tražio sve te nalaze. Možda je bolje sve pripremiti.
Ne znam baš tačno zbog čega traže sve te nalaze, ali mi smo to pokazali doktoru u Sarajevu i on je rekao da imamo sve nalaze prikupljene, a znam da je i drugim curama pred postupak tražio sve te nalaze. Možda je bolje sve pripremiti.
Curke moje evo docekala ja mail iz Bahceci Sarajevo ,evo kopiram!!!!
Postovana!
Nas urolog dr.Emre Bakircioglu ce biti u Sarajevu uskoro da bi pregledao pacijente
i nakon toga obavio micro-tese operacije.Mi cemo vas obavijestiti o njegovom dolasku.
On je vidio vas mail i moci ce reci nesto vise o micro-tese postupku,kada pregleda
pacijente ovdje u Sarajevu.
Lijep pozdrav!
Nadam se da je to uskoro,samo neznam dali ce on odmah radit operacije ili ce opet
doci odredenog datuma kad opet skupi pacijente.Napokon neka konkretna informacija,
bez datuma al evo ipak nadajmo se da je to ovaj mjesec.
![]()
Super, jesu mali sporiji po pitanju odgovora na mail, ali bar odgovore. Meni su rekli da će raditi micro tese odmah. MM već i odsustvo s posla najavio. Mi smo odlučili da to bude u prvoj polovini novembra i ima da dođe inače ćeraditi. Ne mogu se ja još dugo stiskati da ne dođe "gospođa".
![]()