Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Curke moje evo docekala ja mail iz Bahceci Sarajevo ,evo kopiram!!!!

Postovana!
    Nas urolog dr.Emre Bakircioglu ce biti u Sarajevu uskoro da bi pregledao pacijente
    i nakon toga obavio micro-tese operacije.Mi cemo vas obavijestiti o njegovom dolasku.
    On je vidio vas mail i moci ce reci nesto vise o micro-tese postupku,kada pregleda
    pacijente ovdje u Sarajevu.
    Lijep pozdrav!

Nadam se da je to uskoro,samo neznam dali ce on odmah radit operacije ili ce opet
    doci odredenog datuma kad opet skupi pacijente.Napokon neka konkretna informacija,
    bez datuma al evo ipak nadajmo se da je to ovaj mjesec.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moje evo docekala ja mail iz Bahceci Sarajevo ,evo kopiram!!!!

Postovana!
    Nas urolog dr.Emre Bakircioglu ce biti u Sarajevu uskoro da bi pregledao pacijente
    i nakon toga obavio micro-tese operacije.Mi cemo vas obavijestiti o njegovom dolasku.
    On je vidio vas mail i moci ce reci nesto vise o micro-tese postupku,kada pregleda
    pacijente ovdje u Sarajevu.
    Lijep pozdrav!

Nadam se da je to uskoro,samo neznam dali ce on odmah radit operacije ili ce opet
    doci odredenog datuma kad opet skupi pacijente.Napokon neka konkretna informacija,
    bez datuma al evo ipak nadajmo se da je to ovaj mjesec.
    Super, jesu mali sporiji po pitanju odgovora na mail, ali bar odgovore. Meni su rekli da će raditi micro tese odmah. MM već i odsustvo s posla najavio. Mi smo odlučili da to bude u prvoj polovini novembra i ima da dođe inače će raditi. Ne mogu se ja još dugo stiskati da ne dođe "gospođa".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •