Nadam se da ce to sve ipak proci dobro s nasim muzevima i kad vec moraju to prolazit,da bude nesto unutra![]()
Drage moje ,koje sve mi imamo brige,probleme,strahove i imamo opet samo jednu zelju..........
A kad pogledam koje se sve nebitne teme otvaraju ovdje,cast izuzecima,ali nemogu shvatit odredene ljude, ili ipak mogu pa njima je dosadno nemaju problema kao mi i onda sta im padne napamet otvore temu da se prepucavaju.kako je to zalosno.
pusa curke (malo sam se morala ispuhat) sory![]()
Pozdrav svima. Molim vas za pomoć. Koja je razlika između micro tese koju rade u Pronatal Prag i ove koju nude u Bahceciu? Vidim da vas većina čeka da Bahceci počne sa postupcima, a nama je doktor preporučio Pronatal. Diagnoza azoospermija, fsh visok, ostali hormoni ok, genetski nalazi (kariogram, y-mikrodelecije i cfrt mutacije) ok, moji nalazi ok.
Puno sreće, zdravlja, snage i strpljena svima da dođemo do naših željno iščekivanih bebica.
Pozdrav!!
Potpisujem sos15,vecina doktora nezna za ovu kliniku jel je tek otvorena i jos nije pocela sve raditi vezano sa muskom neplodnoscu.tj.,ceka se mikroskop da se moze vrsiti micro-tese.Za Prag i Sloveniju se zna vec godinama i doktori savjetuju zato sto je najblize i financijski najpovoljnije.Osobno kada sam pitala za Istanbul (Tursku),moj doktor je rekao da znaju za tu kliniku ali da pacijentima nespominju zato sto je puno dalje i financijski skuplje ,i da se vecina onih koji si mogu priustiti odluce za Prag ili Slo.,sad kad krene u Sarajevu micro,mislim da ce se svi parovi preselit u Bih ,jel je velika razlika sa obicnom i micro-biopsijom.Naravno kod koga je bolja varijanta azoo moze ici na obicnu ali ja vjerujem svi sa neopstruktivnom da planiraju put za Sarajevo zbog vece sanse da se nadu spermiji. pozdrav