Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima. Molim vas za pomoć. Koja je razlika između micro tese koju rade u Pronatal Prag i ove koju nude u Bahceciu? Vidim da vas većina čeka da Bahceci počne sa postupcima, a nama je doktor preporučio Pronatal. Diagnoza azoospermija, fsh visok, ostali hormoni ok, genetski nalazi (kariogram, y-mikrodelecije i cfrt mutacije) ok, moji nalazi ok.
    Puno sreće, zdravlja, snage i strpljena svima da dođemo do naših željno iščekivanih bebica.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Luli prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima. Molim vas za pomoć. Koja je razlika između micro tese koju rade u Pronatal Prag i ove koju nude u Bahceciu? Vidim da vas većina čeka da Bahceci počne sa postupcima, a nama je doktor preporučio Pronatal. Diagnoza azoospermija, fsh visok, ostali hormoni ok, genetski nalazi (kariogram, y-mikrodelecije i cfrt mutacije) ok, moji nalazi ok.
    Puno sreće, zdravlja, snage i strpljena svima da dođemo do naših željno iščekivanih bebica.

Pozdrav!!
    Potpisujem sos15,vecina doktora nezna za ovu kliniku jel je tek otvorena i jos nije pocela sve raditi vezano sa muskom neplodnoscu.tj.,ceka se mikroskop da se moze vrsiti micro-tese.Za Prag i Sloveniju se zna vec godinama i doktori savjetuju zato sto je najblize i financijski najpovoljnije.Osobno kada sam pitala za Istanbul (Tursku),moj doktor je rekao da znaju za tu kliniku ali da pacijentima nespominju zato sto je puno dalje i financijski skuplje ,i da se vecina onih koji si mogu priustiti odluce za Prag ili Slo.,sad kad krene u Sarajevu micro,mislim da ce se svi parovi preselit u Bih ,jel je velika razlika sa obicnom i micro-biopsijom.Naravno kod koga je bolja varijanta azoo moze ici na obicnu ali ja vjerujem svi sa neopstruktivnom da planiraju put za Sarajevo zbog vece sanse da se nadu spermiji. pozdrav

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •