Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Hvala na odgovoru, tako sam nešto i prepostavila. Punkcijom nije pronađeno ništa. Rađena u IVF Centru u Zagrebu, nismo dobili ni nalaz, samo preporuku da odustanemo od svega te da razmislimo o drugim opcijama roditeljstva. Kad smo se sabrali, vraćamo se na Humanu u Split, odakle smo i krenuli, te nam doktor preporučuje Pronatal. Pitala sam i za druge klinike (Belgija, Istambul, Sarajevo) za koje sam saznala čitajući ovaj forum, međutim dobili smo odgovor da je Pronatal najbolja, da se najviše posvete pacijentima, itd. Pronatal mi je mailom odgovorio da rade mico tese ali da bi prvo trebalo doći na kozultacije na kojima smo bili u 09 mjesecu kada su nas doktori pregledali. Nakon pregleda doktor je rekao da su testisi manji za 1/3 od normalnih te nam dao 30 % šanse da se pronađu spermiji. Dobili smo spisak nalaza koje moramo napraviti prije postupka i tek kada smo došli doma vidila sam da piše "masa". Malo me zbunilo, pa sam poslala mail na koji su mi odgovorili da je mico tese i masa isti postupak. Kao me to i dalje kopkalo odlučila sam pitat vas za pomoć. Sad moramo dobro razmisliti što dalje.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj Luli prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odgovoru, tako sam nešto i prepostavila. Punkcijom nije pronađeno ništa. Rađena u IVF Centru u Zagrebu, nismo dobili ni nalaz, samo preporuku da odustanemo od svega te da razmislimo o drugim opcijama roditeljstva. Kad smo se sabrali, vraćamo se na Humanu u Split, odakle smo i krenuli, te nam doktor preporučuje Pronatal. Pitala sam i za druge klinike (Belgija, Istambul, Sarajevo) za koje sam saznala čitajući ovaj forum, međutim dobili smo odgovor da je Pronatal najbolja, da se najviše posvete pacijentima, itd. Pronatal mi je mailom odgovorio da rade mico tese ali da bi prvo trebalo doći na kozultacije na kojima smo bili u 09 mjesecu kada su nas doktori pregledali. Nakon pregleda doktor je rekao da su testisi manji za 1/3 od normalnih te nam dao 30 % šanse da se pronađu spermiji. Dobili smo spisak nalaza koje moramo napraviti prije postupka i tek kada smo došli doma vidila sam da piše "masa". Malo me zbunilo, pa sam poslala mail na koji su mi odgovorili da je mico tese i masa isti postupak. Kao me to i dalje kopkalo odlučila sam pitat vas za pomoć. Sad moramo dobro razmisliti što dalje.
    Luli ,Pronatal radi obicnu biopsiju,ni blizu micra,zanimljivo je kako nekom ogovore jedno,a nekom drugo.nemojte se zeznut ako zelite micro Istanbul,Sarajevo i Gent Belgija jos uvjek pod upitnikom ali svakako tamo nije obicna vec bolja biopsija.pozdrav

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Luli prvotno napisa Vidi poruku
    ... međutim dobili smo odgovor da je Pronatal najbolja, da se najviše posvete pacijentima, itd. Pronatal mi je mailom odgovorio da rade mico tese ali da bi prvo trebalo doći na kozultacije na kojima smo bili u 09 mjesecu kada su nas doktori pregledali. Nakon pregleda doktor je rekao da su testisi manji za 1/3 od normalnih te nam dao 30 % šanse da se pronađu spermiji. Dobili smo spisak nalaza koje moramo napraviti prije postupka i tek kada smo došli doma vidila sam da piše "masa". Malo me zbunilo, pa sam poslala mail na koji su mi odgovorili da je mico tese i masa isti postupak. Kao me to i dalje kopkalo odlučila sam pitat vas za pomoć. Sad moramo dobro razmisliti što dalje.
    ja sam se jos prije dvije godine kod pronatala pitala da li rade micro tese, nikad nisu rekli ni rade, ni ne rade... kad smo otisli, ne rade.nije to microtese, to je mesa/tese.ni dan danas ne znam sta je to ,ni sta su nam radili.
    samo znam da su nalaz u Pronatalu rekli odmah nakon operacije, kako su to uspjeli ja ne znam, samo znam da nisu rekli ni da li ima zacetaka spermija (onako kako su nam rekli u Mariboru:dobili smo nalaz u kojem je pisalo da nema spermija,ima spermatogonija i spermatocita, pisalo je i kakvo je citavo stanje u testisima,nikad detaljniji nalaz nismo dobili).
    dakle, Pronatal-nula bodova.ja nisam zadovoljna njihovim odnosom prema pacijentima, govorim vlastito iskustvo...
    Posljednje uređivanje od tuzna : 09.11.2012. at 08:41

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi dogovorili micro tese za 6. ili 7.12. Najvjerovatnije 06.12.Držite nam fige
    Posljednje uređivanje od sos15 : 09.11.2012. at 10:04

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Zvali i mene iz Sarajeva također rečeno da dr. Emre dolazi 6.7. i 8. 12. mi za sada još nismo sigurni za ovu prvu rundu jer je malo frka sa poslom pa to treba organizirati a mislim da nećemo uspjeti, na pitanje o sljedećim dolascima dr. Emrea rekli da će sadadolaziti češće pa nije neka frka kud sve tuda još i jedan mjesec duže ako ne uspijemo u prvoj rundi.

Pozdrav svima

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi dogovorili micro tese za 6. ili 7.12. Najvjerovatnije 06.12.Držite nam fige
    Citiraj florjan prvotno napisa Vidi poruku
    Zvali i mene iz Sarajeva također rečeno da dr. Emre dolazi 6.7. i 8. 12. mi za sada još nismo sigurni za ovu prvu rundu jer je malo frka sa poslom pa to treba organizirati a mislim da nećemo uspjeti, na pitanje o sljedećim dolascima dr. Emrea rekli da će sadadolaziti češće pa nije neka frka kud sve tuda još i jedan mjesec duže ako ne uspijemo u prvoj rundi.

Pozdrav svima
    ljudi,sretno vam!
    ja se nadam da cemo i mi skoro vasim stopama....mi se sad nadamo nekoj terapiji koju bi nam drEmre mogao dati...zna li iko da li će raditi dr Emre konsultacije?

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

SOS15 zaboravih u prvom postu NARAVNO da držimo fige i to na rukama i na nogama

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi,sretno vam!
    ja se nadam da cemo i mi skoro vasim stopama....mi se sad nadamo nekoj terapiji koju bi nam drEmre mogao dati...zna li iko da li će raditi dr Emre konsultacije?
    Tuzna draga ,eto mi idemo samo na konzultacije,i dogovorit za dalje ,ako treba terapija ok.,ako ne suprug hoce dogovorit sa doktorom cim prije,pa eto vidjet cemo kako ce sve proc i sto ce nam reci.Uglavno zovi ako zelite cim prije na konzultacije.

Boss,sretno i vama ,zaista bi bilo divno cuti da nova godina krene sretna i plodna ,a to se nadamo prvo kod sos15 i aboni76.,posto idu prve a naravno ocekujemo samo pozitivne rezultate

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi,sretno vam!
    tuzna znas da smo mi slican slucaj,hormoni ok i ostalo.....nismo dobili nikakvu terapiju.........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •