Stranica 55 od 85 PrviPrvi ... 545535455565765 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,701 do 2,750 od 4229

Tema: "azoo statistika"

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Tuzna 7.12.?? ima nas ,ima

Curke sto cete vi sve nosit od nalaza krvnu sliku,hormone,stitna itd,treba i briseve napravit jelda?? Kako ide ovo sa krvnom slikom ,dali to daje uputnicu dokt.opce prakse ili ginekolog??
    I jel ti nalazi budu brzo ili se cekaju?? hvala

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

zna li neko sad tacno koliko nas ima sa ovog foruma naruceno za mikro tesu u decembru?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Za krvnu sliku uputnicu daje doktor opšte prakse. Ja nosim krvnu sliku, hormone štitne, spolne hormone, papu, antitijela štitne (zbog Hashimoto-a), jetrene probe, rubela igg, antiHiv, hepatitis, sifilis i ostali vragovi.E da, i lipidni status jer mi je holesterol bio prenizak, a sad je na granici, pa mi je endokrinolog rekla da i to ponesem.

Nela,ako sam dobro izbrojala 6 parova je u igri: Aboni76 ,new girl, tanjica123, anaitomi, ti i ja.Tačnije naš muževi
    Ako sam nekoga zaboravila, ispravite me.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

volim kad se stvari pokrenu.
    pozdrav i sretno svima,bio bi red da se i mi naručimo na jedne konzultacije za početak kad su čovjek i mikroskop konačno stigli.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

little ivy,

opet ste aktivni

Što ti napisa, šteta je propustiti kad nam je tako blizu. Čini mi se da će tih dana u Hadžićima biti kao na vašaru!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nego, da ponovim pitanje. Znate li hoćemo li odmah nakon micro tese znati rezultat?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos15,hvala za informaciju sto mi zene trebamo pripremit od nalaza.Ja osobno mislim da bi se trebalao znat,mislim da sam procitala da su cure koje su isle Gent i Istanbul rezultate znale odmah ,a i nekako mi je logicno ako se ide uporedno tj.ako ces i ti odmah u postupak onda se mora znat jel ima ili ne da se dalje krene u vadenje jajnih stanica i oplodnju,nadam se da nisam u krivu ,ipak treba sve provjerit jos za svaki slucaj ,da im mozda posaljes mail ili pitas ipak?

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i meni je nekako logicno ako se moze planirati MT i punkcija JS u isto vrijeme, da se rezultati da li ima spermija ili ne znaju odmah. medjutim, vrlo je moguce da se histoloski nalaz dobije kasnije(ako se isti i dobije ?!)
    recimo,kad je mm bio u Mb-u, PH nalaz je dobio za mjesec dana i u njemu je,rekoh negdje ranije,pisalo sved toga kakvo je stanje sa spermijima,kakvi su kanalici, intersticijske celije ili nesto tako....dakle,detaljan opis svega ,a i nama je taj nalaz bio podloga za sve.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dobro jutro drage moje.. Ja jučer poslala mail u kliniku sa svojim silnim pitanjima između ostalog dali je moguće da idem zajedno sa mm u postupak pošto to ovisi o mojem menstrualnom ciklusu i dobila odgovor DOKTOR ĆE VAM SE JAVITI tako da sad i dalje ništa neznam i nisam pametna dali da idem vaditi sve nalaze koje moram imati a da nisu stariji od mj dana ,nebi htjela da mi vele da je sada nemoguće pa da moram ponovno za mj dana ići sve raditi... Mislim da nam trebaju ipak nešto prije javiti pa da stignemo sve to pripremiti jer neki nalazi ipak nisu gotovi isti dan.. Možda da idemo na svoju ruku napraviti ove nalaze koji su potrebni za mm Što vi mislite ? I da još jedna radosna vijest da smo jučer dobili nalaz testosterona nakon 5 mj uzimanja CHORIOMONA 5000 nalaz je 22 a granica je 27 a u početku nam je bio ispod donje granice mislim da nekih 5,5 tako da se nadam da je to već veliki veliki plus

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anaitomi i nama su rekli da će nam dr. Emre sve reći šta treba, ali mi ćemo ovo što znamo da treba, prije nego što odemo kod njega, neću da čekamo zadnji čas, pa da ne možemo u državnoj nego kod njih, mislim da i vi možete tako...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Curke ,evo mene upravo zvali iz Bahceci sestra,joj zaboravih joj ime.Konzultacije pomaknute za dan prije znaci 6.12.,kaze sestra da ce 7 i 8.radit operacije a 6.onda sve konzultacije tako da idemo dan prije jupi,jupi. pozz svima

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I mi smo dogovorili termin za konsultacije 06.12.

Koliko nas još ima?

Jeste li vi uplatile depozit? Meni sestra nije znala reći broj računa, a ja bi to najradije odmah uplatila da budem sigurna.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 14.11.2012. at 13:02

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo ja ih sada zvala, kada sam vidjela da su vama zakazali, nas je naručila na konsultacije 7.12., neće sve stići uraditi 6.12., tako da će operacije pomjeriti za 7 i 8.12, kaže da će ponovo morati sve obavijestiti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pogrešno sam napisala, operacije će biti 8. i 9.12.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mene je sad zvala da pomjerimo konsultacije za 07.12.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 14.11.2012. at 13:30

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Curke ,ja vam nisam stigla prije javit,zvala me je sestra opet nakon 2 h,da ipak promjenimo konzultacije na 7.12. mi smo u pol 12 ,ako nedode do promjene ,ispricavala se puno tak da postoji mogucnost da se opet promjeni ako ne da tak racunamo.Nama nije trazila nikakvu uplatu,neznam dali se naplacuju konzultacije ako treba mi bi uplatili ali nista nije spominjala?
    Jel netko blizu naseg termina 11:30??? pozz

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi smo u 13:00!Nadam se da nećće biti pormjene.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo i mi smo dobili mail sa brojem računa na koji moramo uplatiti 500 KM a sutra ujutro moram nazvati da mi vele točno u koliko sati će biti 07.12 konzultacije. a operacije bi bile kao što već znate 8 i 9.12. Napisano mi je da je možda nemoguće da budem zajedno sa mm u postupku . Što su Vama rekli vezano za to ?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

super curke ,nadam se da se vidimo bar nakratko ako bude bilo moguce. Anaitomi2 jesi sigurna da nemozete odmah u postupak?? Mozda nece da filaju zene hormonima za slucaj da nema plivaca, a opet to mi je cudno ako ste vi za to,mislim da nema razloga zasto nebi odmah,neznam? Ja sam bas tad u crvenom pa nemogu niti pregled obavit kod njih ,steta.
    cujemo se drage moje

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni su rekli da se javim prvog dana ciklusa, pa ćemo vidjeti može li se uklopiti. Inaće, doktor i hoće da nas pregleda 1. ili 3. dana ciklusa, tako da bi se ti mogla uklopiti u pregled.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su rekli da se javim prvog dana ciklusa, pa ćemo vidjeti može li se uklopiti. Inaće, doktor i hoće da nas pregleda 1. ili 3. dana ciklusa, tako da bi se ti mogla uklopiti u pregled.
    A tak ,pa to je onda super,ako budu htjeli i imali vremena nek me pregledaju,nisam znala da je to moguce s obzirom na crveno, a i zanima me jel oni pregledaju ultrazvukom prek trbuha ili vaginalno,vec mi je muka od tih pregleda dolje, kod nas vise nitko negleda ovak ,cak i trudnice ne preko trbuha
    A opet sta se mora ,mora se ak je to po danasnjici tocnije i preciznije nek gledaju kak hoce.Samo da mi brzo docekamo svoje termine i da sve bude ok,nedaj Boze da nas nesto sprijeci nemogu si to zamislit,nakon toliko izgubljenih godina i cekanja jos samo treba da se nesto zakomplicira i da nas sprijeci to bi bio ocaj, necemo mislit o takvim stvarima

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,koliko u konačnici jeste cijena MT?
    nekad su bili rekli 1000e, sad je ,cini mi se,neka visa cijena?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji nada, UZV mi je radio vaginaln, ali izdrži se. Valjda smo već navikle.

Tužna, cijena je 2500 KM, nadam se da je neće mjenjati.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ma je da ,slazem se sve se izdrzi.Recite mi curke ovo sto smo dobili mail za uplatu 500KM.,jel to onda 250Eura, nezgodno mi je sad opet zvat sestru i pitat,malo prije sam zvala da potvrdimo termin i vezano za uplatu, a zaboravila sam pitat koliko moramo uplatit u eurima?
    Hvala vam

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

500 KM je 255,65 EUR, ali kad odeš u banku kažeš im da trebaš uplatiti u vrijednosti od 500 KM i oni ti preračunaju koliko, mada nećeš pogriješiti ni da uplatiš 250 EUR.
    I ja sam danas to planirala platiti da riješim.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,sretno svima.
    nadam se da cemo za mjesec dana ,na ovoj istoj temi, cestitati jedne drugima.....
    Posljednje uređivanje od tuzna : 16.11.2012. at 11:54

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo i mi potvrdili termin za konzultacije 07.12 u 9.30. što se tiče cijene ja mislim da ta cijena sa zamrzavanje ili ? ima li kakvih novosti o smještaju ?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Meni su rekli da je u tu cijenu uključeno zamrzavanje.
    Što se tiče smještaja, mi smo dogovorili za onaj apartman u Hadžićima, čovjek je jako ljubazan, još ćemo ga jednom prozvati par dana prije, jer nije tražio unaprijed plaćanje, pa da ne zaboravi na nas.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I meni su rekli da je u cijenu ukljičeno zamrzavanje. Mm je naručen na konsultacije u 10, ja neću ići s njim, ali ću biti tamo kada bude operacija, pa se nadam da ćemo se vidjeti...
    Pozdrav svima

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos15.hvala ti ,ajme svaka vam cast ,svi se trudite u najkracem roku odgovorit

Ja vam imam jednu novost,malo sam zbunjena ali nek bude kako mora.Zvala sam sestru vezano za uplatu kad da to rijesimo,i bla,bla,bla,te ona meni rece da mi idemo na MICRO-TESE odmah sad u ovoj grupi da smo mi upisani sad za operaciju .,ja sam vam malo bila u soku i objasnila joj da mi prvi put dolazimo ,i da nam mozda treba terapija, rekoh da nas zena nije zamjenila s nekim ,ali nije kaze da ce doktor pregledat muza,obavit razgovor i ako treba napravimo pretrage tamo sto treba i onda 8 ili 9.operacija, ako smatra da nam treba terapija onda ce se pomaknut ali misli da ne s obzirom da je kaze vidio moj mail i muzeve nalaze.
    Sad neznam dali trazit smjestaj i koliko dugo ,ali eto snaci cemo se vec ,nek bude odmah ako treba i samo da sretno prode za sve nas.Tak da cure mislim da se vidimo u bolnici sigurno,ako se opet nesto ne promjeni.Puse svima

Tuzna sto je svama?? Konzultacije ili isto micro odmah??
    Posljednje uređivanje od postoji nada : 16.11.2012. at 15:06

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Joj cure iz Sarajeva ,ili Bih,ako moze pomoc bas se nesnalazim nikako na internet stranici plan grada Sarajevo ,ubiti me zanima koji bi bio najblizi hotel do nase klinike Bahceci??? Neznam kako da mi prikaze Hađžići -garovci i onda Sarajevo,sve sam probala al mi nist neprikazuje pogotovo za Hađžiće.,pa me zanima najblize u kilometrazi Bolnica-Hotel??Hvala

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Prijavljujem i ja naše konzultacije 07.12. u 12:00, vidimo se

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i mi smo dogovorili konsultacije 07.12. u 16h,i uplatili 500 km.sretno svima...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

zaboravih, mikrotesa 08 ili 09 decembra.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj postoji nada prvotno napisa Vidi poruku
    Joj cure iz Sarajeva ,ili Bih,ako moze pomoc bas se nesnalazim nikako na internet stranici plan grada Sarajevo ,ubiti me zanima koji bi bio najblizi hotel do nase klinike Bahceci??? Neznam kako da mi prikaze Hađžići -garovci i onda Sarajevo,sve sam probala al mi nist neprikazuje pogotovo za Hađžiće.,pa me zanima najblize u kilometrazi Bolnica-Hotel??Hvala
    Našla sam na netu ovaj hotel u Hadžićima, mislim da ti je to najbliže klinici, evo link http://www.hotelseos.com/index.html.

Evo još jedan link, nisu hoteli, apartmani su http://www.realitica.com/apartmani-s...idza/Sarajevo/

Evo još nekih hotela koji nisu u Hadžićima, ali su u blizini Hadžića, na Ilidži, koja je odprilike udaljena od Hadžića nekih 8 km. Banana city nije na Ilidži, ali je blizu, stavila sam link, jer mislim da on najpovoljniji, a čula sam da je skroz ok.

http://www.hoteliilidza.ba/site/novost2.html
    http://www.hotel-hollywood.ba/
    http://www.casagrande-bih.com/bs/
    http://hoteliimzit.ba/index.php?id=10
    http://www.banana.ba/

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala aboni76 ,bas si se potrudila ,a ja sam opet tutluk neznam koji su blizu bolnice jedino mi je jasno za ovaj prvi i izgleda ok.,to je i za svadbu hotel.
    Naci cemo nesto vec.hvala puno na trudu

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

moj muž je radio spermiogram koji je pokazao sve 000. Tako mi je teško, al moramo se borit dalje. trebamo uradit kariogram i microdeleciju zvala sam u Helixlab, Beograd
    ta dva nalaza su 270 eura, i moramo u Banja luku, tu oni imaju svoj labaratori a nama ja reletivno blizu, pa tu izvadit krv koju oni pošalju u Beograd
    tako da i mi planiramo na microtesu, al ne znam hoćemo stić u prvom krugu..da li zna netko od Vas kad dolazi ponovo doktor, il sad kad budete gore da saznate...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj 888 prvotno napisa Vidi poruku
    moj muž je radio spermiogram koji je pokazao sve 000. Tako mi je teško, al moramo se borit dalje. trebamo uradit kariogram i microdeleciju zvala sam u Helixlab, Beograd
    ta dva nalaza su 270 eura, i moramo u Banja luku, tu oni imaju svoj labaratori a nama ja reletivno blizu, pa tu izvadit krv koju oni pošalju u Beograd
    tako da i mi planiramo na microtesu, al ne znam hoćemo stić u prvom krugu..da li zna netko od Vas kad dolazi ponovo doktor, il sad kad budete gore da saznate...
    Zao mi je strasno kad cujem za te 000,zlo mi je i stvarno se pitam zasto,zasto svima nama,izgleda da je to nas kriz kojeg moramo nosit ali nadam se ne jos za dugo.
    Mislim da nemozes sada u ovoj prvoj turi,jel si trebala vec kontaktirat kliniku ima nas dosa a doktor ce radit 2.dana operacije ovaj put tak da mislim da i nemoze nas bit previse iako nas vec ima dosta.,svakako ako zelis nazovi ih pa vidi .a ovi nalazi koje morate napravit cekaju se 2-3tjedna kako gdje .Ima ovdje curki kojim nece muzevi ici sad u prvoj turi pa svakako ostani na ovoj temi ona je najbolja za azoospermiju i sve sto bilo tko od nas sazna o Bahceciju i dok.Emre kad ce opet dolazit odmah objavljujemo da svi znaju.
    Sretno ,drzite se

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

888 žao mi je da su 000 i da terapija nije pomogla...Povadite te nalaza pa na Micro Tese, i sama znaš da nema odustajanja dok i najmanje nade ima. Što se tiče nalaza koje trebate vaditi, ne znam koliko vam je Sarajevo daleko, ali su ti nalazi u Sarajevu duplo jeftiniji...Pozz i sretno

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

888,

znam da je teško kad vidiš sve 000, ali nema odustajanja. Ja sam nalaze mikrodelecije u Helixlabu čekala manje od 7 dana, a kariogram nisam tamo radila. Koliko košta kariogram kod njih kad je tako skupo? Znam da sam mikrodelecije plaćala 90 EUR, to sam slala uzorak u Beograd.
    Pitaćemo kad dolazi doktor ponovo, a možeš ih i ti nazvati da provjeriš da nam još slobodnih termina. I kod njih se može odraditi kariogram, ali ne znam koliko se čeka nalaz. Možda da provjeriš cijene i kod njih.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, šta ćete pripremiti muževima na dan micro tese? Ja sam u nedoumici treba li u bolnicu nositi pidžamu, veš, papuče i sl? Koliko sam shvatila isti dan izlazi iz bolnice, ali kontam da u nečemu treba biti dok se budi iz anestezije i bude tamo. Je li glupo da taj dan ode u trenerci da mu što manje steže ranu pri izlasku?

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    888 žao mi je da su 000 i da terapija nije pomogla...Povadite te nalaza pa na Micro Tese, i sama znaš da nema odustajanja dok i najmanje nade ima. Što se tiče nalaza koje trebate vaditi, ne znam koliko vam je Sarajevo daleko, ali su ti nalazi u Sarajevu duplo jeftiniji...Pozz i sretno
    a šta je tu je, sarajevo je nama bliže, samo ne znam gdje možemo radit ove nalaze u sarajevu??molim te hoćeš me uputit,jel mislimo to što prije obavit
    Posljednje uređivanje od 888 : 17.11.2012. at 20:15

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    888,

znam da je teško kad vidiš sve 000, ali nema odustajanja. Ja sam nalaze mikrodelecije u Helixlabu čekala manje od 7 dana, a kariogram nisam tamo radila. Koliko košta kariogram kod njih kad je tako skupo? Znam da sam mikrodelecije plaćala 90 EUR, to sam slala uzorak u Beograd.
    Pitaćemo kad dolazi doktor ponovo, a možeš ih i ti nazvati da provjeriš da nam još slobodnih termina. I kod njih se može odraditi kariogram, ali ne znam koliko se čeka nalaz. Možda da provjeriš cijene i kod njih.
    Trebamo pripremit punu vreću para pa krenit u postupak...jel nas svi zaklaše s ovim ciframa...evo da vidim gdje mi aboni76

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mislila sam napisat : da vidim gdje mi aboni 76 predlaže,
    danas ne funkcioniran normalno, bila sam uvjerena da će Spermiogram pokazati koji spermić, ne znam koliko još razočaranja mogu podnjet, baš ko da se sve okrenulo protiv nas
    da li je Božija volja da mi nemamo djecu, iako ih žarko želimo ???

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

888, nemoj tako razmišljati. Kažu da Bog postavlja pred nas onoliko prepreka koliko mi možemo izdržati. Po tome, mi smo jači od većine i izdržaćemo sve ovo da bi došli do cilja.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

888, nisam upratila iz kojeg dijela Bosne si, pa ne znam možeš li ovo iskoristiti, ali kopiram ti post Aboni78 sa drugog forum da pročitaš gdje su oni radili nalaze i kako.Nadam se da se ona neće ljutiti što korisitm njene postove.

"MM je radio prije mjesec dana na Medicinskom fakultetu, evo ti broj pa ih možeš kontaktirati 033 226 478, nazovi i traži odjel za genetiku. Pitaj ih da ti urade i mikrodeleciju y, nama su i to uradili mada na uputnici nije pisalo. Kada sam zvala da pitam gdje se radi kariogram rekli su mi da može i u bolnici, ali u tom momentu nisu radili, rekli su da će za nekih mjesec dana. Moja je preporuka Medicinski fakultet, jako su ljubazni i profesionalni a nalaz bude gotov za 15-tak dana.
    Mi nismo ništa plaćali, imali smo uputnicu i odluku iz drugog kantona da oni snose sve troškove. Za svaki slučaj provjeri kada ih nazoveš ako ćeš imati uputnicu iz Sarajeva. "

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mi smo iz Čapljine, teško da možemo doć do uputnice...to je procedura cijela, treba potpis od tri doktora, i čekat da nam odobre........ radije ćemo platimo

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

888.,sretno i krenite cim prije u skupljanje nalaza da mozete na micro-tese,samo ce ona dati konacan rezultat,znam da je tesko,ma pretesko nam je, samo mi znamo koji se borimo sa azoo,ali nekako vjerujem da "dat ce nam Bog "da dodemo do svog malog cuda
    Sos15.,ja cu pripremit pidzamu i vesa svakako iako jos neznam i nevjerujem da je moguce da mog muza operiraju odmah 8 ili 9,jel trebat ce napravit kod njih dosta svjezih nalaza ,ali eto za svaki slucaj ponjet cu sve.Muz je spreman on zeli odmah,ajojjj nezna sta ga ceka u operacijskoj sali.Dobro si se sjetila za trenirku ,to je super ideja ,zasto ne.
    gdje nam je tuzna sto je snjima idu li i oni nakraju odmah na micro??
    pozz svima

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure samo da vam se javim da vam poželim sreću u Sarajevu, vama i vašim muževima..pratim svaki dan šta se događa i puno vas ide na micro tese, nadam se da će vam svima biti pozitivan ishod i da ćete ubrzo i u postupke! Budite i dalje tako hrabre, pusa!

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala ti u dobru i zlu.,svi se nadamo pozitivno ishodu a opet s druge strane se bojimo..,sve se nekako pomjesalo emocije su tu pa je dan srece i jedva cekamo ,drugi dan suze i strah, neka bude kako mora ,ja to svaki dan kazem sve se u zivotu desava s neki razlogom pa tako i ovo.Tko bi bio sretniji od nas svih sto idemo da svama po povratku podjelimo najljepsu mogucu vijest da su ih ipak nasli ,ma par komada ,jedan ali vrijedan.,.Hvala vam svima sto ste uz nas i hrabrite nas.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •