Citiraj 888 prvotno napisa Vidi poruku
moj muž je radio spermiogram koji je pokazao sve 000. Tako mi je teško, al moramo se borit dalje. trebamo uradit kariogram i microdeleciju zvala sam u Helixlab, Beograd
ta dva nalaza su 270 eura, i moramo u Banja luku, tu oni imaju svoj labaratori a nama ja reletivno blizu, pa tu izvadit krv koju oni pošalju u Beograd
tako da i mi planiramo na microtesu, al ne znam hoćemo stić u prvom krugu..da li zna netko od Vas kad dolazi ponovo doktor, il sad kad budete gore da saznate...
Zao mi je strasno kad cujem za te 000,zlo mi je i stvarno se pitam zasto,zasto svima nama,izgleda da je to nas kriz kojeg moramo nosit ali nadam se ne jos za dugo.
Mislim da nemozes sada u ovoj prvoj turi,jel si trebala vec kontaktirat kliniku ima nas dosa a doktor ce radit 2.dana operacije ovaj put tak da mislim da i nemoze nas bit previse iako nas vec ima dosta.,svakako ako zelis nazovi ih pa vidi .a ovi nalazi koje morate napravit cekaju se 2-3tjedna kako gdje .Ima ovdje curki kojim nece muzevi ici sad u prvoj turi pa svakako ostani na ovoj temi ona je najbolja za azoospermiju i sve sto bilo tko od nas sazna o Bahceciju i dok.Emre kad ce opet dolazit odmah objavljujemo da svi znaju.
Sretno ,drzite se