-
Drage moje mi sa velikim isčekivanjem i veseljem čekamo taj dan da krenemo na put prema sarajevu. Moram Vam priznati da se po drugoj strani jako jako bojim rezultata. Ne želim ni razmišlati o tome ali ipak negdje duboko u meni navire pitanje što ako neće biti uspijeha. Ne želim sada unositi negativnu energiju ali neznam dali se samo ja tako osijećam . Jednostavno cijele dane samo razmišljam o tome i što i kako će biti... Vidim da se postavilo pitanje što ponijeti za dan operacije ..? Neznam kako je inače jer nikad nisam morala ležati u bolnici pa neznam ali bio bi red da nam je netko iz klinike javio što bi bilo poželjno uzeti sa sobom to im nebi oduzelo puno vremena jedan mail na sve adrese i problem riješen a ovako sada moramo jedna drugu ispitivat tražiti po internetu i itd . Razumijela bi da je to nešto što ide preko socijalnog i što ne plaćamo ali ipak bez obzira na sve nisu mali novci u pitanju.. Pročitala sam na netu da nakon operacije moraju obući donje rublje jedan broj manji i da moraju biti francuski kroj ja neznam dali je to točno ali nebi željela da kad dođem dolje da prvo moram po sarajevu tražiti donje rublje... Tako je i sa nalazima zamolila sam ih da mi pošalju nalaze koji nam trebaju mislim na one koji nesmiju biti stariji od 1 ili 6 mj ali od odgovora ništa Nego smo opet na svoju ruku radili nalaze koje ste nam vi napisali tako da sam malo sa te strane razočarana pa čak moram priznati i sa dolaskom doktora na tri dana.. Mi smo od početka planirali ići zajedno u postupak bez obzira na rezultat operacije jer nam je to jedina šansa a za sad je to nemoguće a najviše me brine to da ako i nešto nađu morat će zamrznuti a tko zna koliko će ih preživjeti.. oprostite na dugom mailu ali morala sa to s nekim podijeliti... Sretno svima i nadam se da se možda vidimo u sarajevu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma