I ja se osjećam isto kao i vi, svaki dan sa mm pričam o tome, sretni smo što će na operaciju, što ćemo definitivno znati na čemu smo, a s druge strane pitanje i strah šta ako ne bude...Mm i ja smo razgovarali o tome, ja mu želim biti podrška koliko god mogu, a isto znam da ga ne smijem ubjeđivati da će naći nešto, jer ako ne bude, biće mu samo još gore, tako da smo razgovarali i o toj mogućnosti i dogovorili se ako ne daj bože ne bude, idemo na donatorsku ili ćemo usvojiti..U biti imamo plan b, jer se ni on ni ja ne možemo pomiriti sa tom činjenicom da možda nećemo nikad biti roditelj...

Mm će najvjerovatnije u srijedu u Bahceci da uzme od doktora papir da mu je zakazana operacija i da uplati avans. Iskreno, meni nisu ni pala na pamet ova pitanje o kojima razmišljate, cure svaka vam čast .

Sos ti im pošalji mail, a pošto mm ide kod njih, napišite šta sve da pita, ja ću mu napisati na papir, pa neka ispituje doktora, u slučaju da ne odgovore na mail...

Što se tiče poklona, mislim da nema nikakve potrebe za tim, privatna je klinika, oni imaju svoj cjenovnik, mi platimo i to je to....