Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Super sos, hvala ti, sad mi to izgleda puno stvarnije, zaista se događa
    Marisela čestitam i sretno do kraja , možeš li molim te ukratko opisati postupak u Bahceciu. Meni je dr samo reko da se javim prvi dan ciklusa, treći dan terapija, ali zanima me kakva je terapija, klomifen, gonali? Da li se kod njih kupuju inekcije ili...Je li svaki dan folikulometrija, na koji dan rade transfer? Puno hvala....

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma mogu naravno onoliko koliko se sjećam u bobu jer se razlikuje stimulirani postupak od Feta,,, a svakako dugujem odgovor i našoj Anaši ,
    pa da javiš se prvi dan a mislim da dole kod njega ideš drugi ili treći dan kada ti vade Progesteron i Estradiol i čekate jedno sat vremena da budu gotovi i naravno ako su referentne vrijednosti ok onda vam određuje terapiju i taj nalaz vam košta 96 KM a otprilike 48 eura nisam baš sigurna i tada vam određuje terapiju uglavnom je to Puregon i Femara recimo meni je bila puregon 150 jedinica i femar pet dana ujutro i uveče,,, stom terapijom se kreće od 3 dana. Onda mu se javljate ponovo 6 dan terapije kada vas pregleda i to se ništa ne plaća i tada poslije tog pregleda ja sam nastavila sa puregonom i dalje 150 jedinica i sa jednim menopurom i jednim Cetrodite i onda ponovo 8 dan na pregled kada vam ponovo vade ali samo Progesteron ako se ne varam i onda sam nastavila sa istom tom dozom od puregona, menopura i cetrodite još dva dana i onda ide štoperica i punkcija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •