Ma mogu naravno onoliko koliko se sjećam u bobu jer se razlikuje stimulirani postupak od Feta,,, a svakako dugujem odgovor i našoj Anaši,
pa da javiš se prvi dan a mislim da dole kod njega ideš drugi ili treći dan kada ti vade Progesteron i Estradiol i čekate jedno sat vremena da budu gotovi i naravno ako su referentne vrijednosti ok onda vam određuje terapiju i taj nalaz vam košta 96 KM a otprilike 48 eura nisam baš sigurna i tada vam određuje terapiju uglavnom je to Puregon i Femara recimo meni je bila puregon 150 jedinica i femar pet dana ujutro i uveče,,, stom terapijom se kreće od 3 dana. Onda mu se javljate ponovo 6 dan terapije kada vas pregleda i to se ništa ne plaća i tada poslije tog pregleda ja sam nastavila sa puregonom i dalje 150 jedinica i sa jednim menopurom i jednim Cetrodite i onda ponovo 8 dan na pregled kada vam ponovo vade ali samo Progesteron ako se ne varam i onda sam nastavila sa istom tom dozom od puregona, menopura i cetrodite još dva dana i onda ide štoperica i punkcija.