Nadam se da me administratori neće ružiti jer ipak ovo nije tema za ova objašnjena nego tamo na temi Bahceci pa sad neznam da li se ovi postovi mogu prebaciti ili ne ja sam samo željela pomoći i olakšati vam, i nadam se da jesam evo da kažem još i ovo sve sam kupovala kod njih sem menopura njega nemaju ali puregon im je dosta jeftiniji nego u bilo kojoj apoteci čak sam ja kod Reša nešto povoljnije plaćala ali kod njih je još povoljniji pa vi fino pitate koliko je kod njih jer vi možda negdje imate čak i jeftinije da kupite uglavnom niste obavezni da kupuje te kod njih. Treba će vam tabletice Sumamed to pijete i vi i muž bar je tako kod mene bilo one se piju ono tri dana po jedna jer su prejake,, folacin i Plebivit Vitamin,,, to se koristi od starta terapije i aspirin protect,,, a poslije punkcije nešto ja neznam da li je to antibiotik Dovicin i Prednol to se pije ovako nešto po pet dana. Poslije transfera se nastavlja sa Polibevit vitaminom, aspirinom i folnom kiselinom,,, s tim da je meni zbog loše cirkulacije uključio i Heparin boce da se bocam sama svaki dan po jednu.... eto sad neka me ruže