Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sos hvala ti puno, ja ću im poslati mail u utorak sa njihovim papirom i nalazima koje smo povadili, pa ću vidjeti hoće li mi reći da treba i ovo..

Postoji nada ako ti nešto sutra saznaš, molim te javi, i ako ti nije teško da ih pitaš koliko košta pregled njihovog interniste....

Pozdrav svima...

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Moram ovako iz dva dijela jer znam se napisati pa mi neda poslati,,,,,,, znači nastavak ovog gore ne libite se i zovite,,, što se tiče doktora Envera meni je on čovjek i po i zaista njegov tim iz Turske su profesionalci i svi su oni ok ali zaista ima grešaka koje su i mene tako u postupku ubijale ja čekam da me nazovu da mi nešto jave a znam da terapiju moram do 12,00 primiti oni ne jave i ja nazovem kažu pa trebala si doći mi smo te zvali na mobilni ti se nisi javila i ja kažem kako ste zvali i onda kaže joj pogrešno ti broj u računaru ukucan i tako vjeruj te do bola do bola tih nekih sitnica sve su to sitnice ali nas bogami živaca koštaju,,, zato opet ponavljam drage moje zovi te jer to su vaše pare,,,,,,,,,,,,

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Joj cure ja nsta nerazumijem ,sos15 ,molim te da mi objasnis kakve jedinice 100,1200 puregona i sto sa femarom pijes ili vaginalno???
    hvala za info za ljekarnu filipovic.Sutra cu vam znat vise reci zovem ih ujutro znaci od 9 (sory anaitomi ja shvatila krivo),danas mi stigla enga pa cu se posavjetovat sto napravit krenut na pikanje i po ljekove ili ne,bas i nisam za to zbog rizika a neznamo sto nas ceka ali muz zeli da probam,,sad vidjet cu sa sestrom da pita doktora,mene muci i to sto imam bakterije u mokraci i nemam nist od nalaza svojih i zato nebih krenula u postupak.Pitat cu za internisticki nalaz i sve ostalo dali se moze sve obavit kod njih.

marisela hvala ti sto se javljas ,sto si snama i bodris nas,moram priznat da si divna i puno nam znaci sve sto podjelis snama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •