-
Što se tiče same punkcije ja kada se sjetim Reša i bolni punkcija ovo je sve kao da idete da malo odspavate ali iskreno ja sam imala tremu jer mi je to bio prvi put da sam na uspavana,,,, ali zaista nema razloga za strah,,,,,
Kada dođe taj dan sestra vas fino dovede u sobu sa krevetima gdje je stvarno ugodno,,, tu dobije te ogrtač,pape i kapu sve za jednu upotrebu imate ormarić gdje svoje stvari ostavi te tako znači da vam ništa od vaših stvari ne treba da nosite,, kada ste se lijepo spremile naravno trema je tu dođe sestra i vodi vas u salu tamo vas čeka anesteziolog draga teta pripreme vas na sto tada dolazi doktor Enver i tu se sve i završava ja znam da me anestezilog teta pitala kako se zovem,, da li od čeg bolujem i znam da je rekla dok izbrojim do tri ti ćeš spavati i tako i bi,,,,, budim se u sobi gdje su mi infuziju priključili, dobiješ bocu protiv bolova i onda tu ležiš neki sat vremena i onda si slobodna,,,, ja kasnije nisam imala nikakvih bolova kao da nije ni bila punkcija.....što i vama želim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma