Draga postoji nada ja sam cijelo jutro držala fige da bude sve u redu... al nemoj se nervirati ja i ti idemo zajedno od sljedečeg mjevo ja sam se čak raspitala za ljekove u Ljekarni Ćurković imaju sve ljekove koji će nam biti potrebni pitala sam i cijenu a sad čekam da mi još jave i iz Ljekarne Filipović jer za sada nemaju ništa al mogu naručiti i dođe sutradan .. Zvala sam kliniku da mi pošalju popis i sad mi vele da će možda doći do promjene sa dolaskom dok.. da bi možda trebali doći dan ranije sva sreća da smo mi planirali krenuti 06 svašta al sve u svemu javiti će mi danas ili sutra

evo ja sam se čak raspitala za ljekove u Ljekarni Ćurković imaju sve ljekove koji će nam biti potrebni pitala sam i cijenu a sad čekam da mi još jave i iz Ljekarne Filipović jer za sada nemaju ništa al mogu naručiti i dođe sutradan .. Zvala sam kliniku da mi pošalju popis i sad mi vele da će možda doći do promjene sa dolaskom dok.. da bi možda trebali doći dan ranije sva sreća da smo mi planirali krenuti 06 svašta al sve u svemu javiti će mi danas ili sutra

da vam uspije sve iz prve i da ces se kasnije smijati ovim provjerama terapije i tim penkalama...ali i das ce biti dobra savjetnica drugim curama...
vidjet ces ,nebrini
...
Postoji nada slažem se s tobom bitno i najbitnije da operacija prođe u redu a ostalo ćemo već nekako sve su to putevi koji su nam suđeni.. Grlim vas puno
.uglavnom,i nama su pomjerili termin, sa 7.12., na 6.12. i promijenili su vrijeme konsultacija-. kad je meni tesko sve to organizirati i izlaziti s posla, svaki put sefu traziti drugo vrijeme, mogu tek da zamislim kako je vama cure koje niste iz BiH!
Vatre86 nas slučaj je malo drugačiji ,neznam koja je dijagnoza kod vas ?? Nama su svi doktori rekli da smijemo napraviti samo jednu operaciju tako da do sada nismo ništa radili vec smo cekali da se klinika otvori i da uradimo micro tesu doktori vele da se tu najbolje vidi dali šta postoji... Ako sam dobro shvatila vi bi također micro tesu ? Ako da onda je najbolje da nazoves u Bahceci oni jedini rade micro tesu i možda da idete na konzultacije ili preko tel da Vam vele sto točno od pregleda još morate napraviti ... Nadam se da sam ti barem malo pomogla... Ako te još nešto interesira slobodno pitaj

, hvala što si unijela malo pozitive na ovoj našoj temi....Sad čuvaj svog malog anđela i uživaj u trudnoći
.