-
Postoji nada, super na pozitivnom stavu, da se nisi razočarala zbog ovomjesečnog postupka. Kao što kažeš sve se događa s razlogom, mene je tako presjeklo s progesterenom. Ovaj sok možeš kupiti u apotekama, kod nas ih ima svaka, ja sam koristila Forever Living Products (taj proizvođač), ali ne mora biti taj, bitno da je 100% aloa. Pomogao je i meni i sestri.
Kako se vikend bliži mene hvata trema, ali, kao što ti reče, samo me muči da to sve dobro prođe, da naši muževi budu dobro, a ostalo je u Božjim rukama. Sinoć smo opet gledali neki film, trebala je biti komedija, ali nama se pretvorilo u tragediju. Film se zove Nesposoban za imati djecu (našao ga mm, ja ga nikad ne bi izabrala, ali se on valjda nadao da će izvući nešto pozitivno iz filma). Nakon 15 minuta gledanja on je počeo sa pitanjima: zašto meni niko nije radio UZV testisa, možda ja imam rak (pu,pu - da ne čuje zlo), itd. Onda sam ga ja smirivala, ali s obzirom da imam grub smisao za šalu, to je ispalo još gore. Na kraju smo odustali od filma, ali on se jako zabrinuo.
Inače, vezano za ove nalaze: mm je danas sve odradio kod državnog doktora (koštalo nas 5,5 EUR), samo je ostao još pregled interniste, ako stigne i to će kod državnog, ako ne u Sarajevu ćemo to riješiti, pitala sam ih pregled košta 40 KM sa EKG, znači oko 20 EUR.
Posljednje uređivanje od sos15 : 04.12.2012. at 10:24
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma