Devojke, pratim vas godinamaVec sam jednom pisala-davno.Moj muz je definitivno rekorder sto se tice FSH-58, bar u necemu da budemo prvi
testosteron otisao u podrum, ma haos.... No, i mi idemo na micro. Sinoc sam procitala sta ste pisali za dodatne nalaze(glukoza, ureja....) i naravno da sam provristala. Jutros sam ih zvala i pitala o cemu se radi, kakv je to nacin da sa foruma saznajemo sta nam treba i da smo ljuti i ogorceni da pored sve muke na takav nacin budemo obavesteni. Kaze sestra(ne znam ni koja se javila a u krajnjem slucaju nije ni bitno) da se svasta nesto desava, da se menjaju termini konsultacija i biopsije, doktorov dolazak i kao javili bi oni nama danas ili sutra mejlom. rekla sam im da niko od nas ne ceka pored kompa i da moramo da obavljamo i druge poslove u zivotu i da ocekujemo da nam jave na telefon. Mi dolazimo iz Novog Sada i ne mozemo da tek tako krenemo za Sarajevo. Na kraju razgovora mi je jedva rekla zdravo. Jos u fazonu kao mozete sve te nalaze kod nas uraditi. A sto bi kod njih ako nam je ovde jeftinije jedino internistu necemo stici ovde i to cemo tamo, cena kao sto Sos rece 40KM. Mi smo za sada zakazani za konsultacije 7.12. u 15h. Vidimo se tamo!
![]()
![]()