Evo i mene, skoro stigli iz Sarajeva. Dobro sam reagovala na stimulaciju, ima dosta folikula, nisam upratila tačno koliko, ali doktor je zadovoljan. Dobila sam dodatnu terapiju, tako da se od danas bockam tri puta. Ja sam od petka stalno u Sarajevu. U petak u 12h sam na foikulometriji, u subotu je mm na konsultacijama u 16:30, a mt u 14h u nedjelju, i ako sve bude u redu meni je punkcija u nedjelju ili najkasnije u ponedjeljak. Baš sam se unervozila.
Moram vam reći da je i u klinici napeto, pokušavaju sve organizovati, naredne dane sve će biti u znaku azoo, osim tko dolazi na folikulometriju, neće biti konsultacija, da bi mi azoo parovi mogli svi doći na red. Stalno se mijenja raspored jer pokušavaju svima nama izaći u susret.
Ne mogu sve pratiti, ali čini mi se da ću vidjeti anaitomi jer će oni već doći na mt dok ja budem tamo na uzv i radila nalaze. Ko je još u petak: na konsultacijama ili mt?

Malo mi je čudno da je između ciskinog muža i mm razlika samo dva sata? pa ne znam hoće li sve završiti do tad? Bojim se da će i doktor biti preumoran. MM jauče što je poslednji dan, kaže: premoriće se doktor i ako oostale mt budu uspješne, neće se trufiti da nađe kod njega.