Stranica 60 od 85 PrviPrvi ... 1050585960616270 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,951 do 3,000 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nama su pomjerili bili termin konsultacija za 6.12., a MT za 7.12., pa nakon moje reakcije poslali su mail da će konsultacije biti 7.12. u 12,30 a MT 8.12. u 11 sati. [/QUOTE]
    ti si aboni dobila nas stari termin.....nama su sada promenili na konsultacije 8.12u 12:30,a micro 9.12 u 10h,bas bzw,a kada smo pokusali da ih dobijemo tel je bio nedostupan,bas su nam poremetili planove...

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ovo je strašno što se termina tiče samo se nadam da će te svi zaista imati termine koje su Vam dali ako i to neće pobrkati... Po ovom svemu što sam pročitala mi smo prvi za konzultacije i operaciju . Nadam se da ću Vam donjeti lijepe vijesti i malo Vas ohrabriti. Mi sutra ujutro krećemo na put nadam se da će sve biti u redu

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hey curke evo me.,aboni76.mi dolazimo u Petak neznam tocno 3,4 ili 5 h,sobzirom da smo tek na konzultacijama u subotu u pola 7h,navecer onda nemoramo rano krenut,svakako cemo prvo doc vidje gdje je bolnica.Koliko sam shvatila po troje nas ide na micro ili ?? sam koga preskocila??
    Cure mislit cu na vas dok putujemo ,molit i nadat se samo dobrim vijestima
    jubi vas sve vasa ,nasa postoji mala nada

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

anaitomi2 draga sretno otvori nam put ka sretnim vratima jubim

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dragi naši azoo parovi mislit ću na vas ovih dana, čitam svaki dan novosti, vidim da su vas dobro namučili s tim mjenjanjem termina i pretragama.. al jaki ste vi, sve ste do sad prošli pa i ovo ćete proći, držim vam fige da svima uspije MT, sos da postupak bude uspješan..da do idućeg Božića sve dobijete mirišljave bebice !!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tanjice onda ćemo se vjerovatno vidjeti tamo, kada budete na konsultacijama....

U dobru i zlu, hvala ti i da i ti zajedno s nama dobiješ mirišljavu bebicu ...Šta se s vama dešava, dokle ste vi stigli?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    U dobru i zlu, hvala ti i da i ti zajedno s nama dobiješ mirišljavu bebicu ...Šta se s vama dešava, dokle ste vi stigli?
    Da bar
    još uvijek čekamo nalaz kariotipa, prošlo je već mjesec dana..onda ćemo vidjeti..vjerojatno punkcija testisa, ja se nadam što prije.. Moždda ako nebudde nalaz kariotipa ok, buddu odmah preporučili biopsiju..neznam

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

U dobru i zlu, nadam se da će biti dobar....Baš se kod vas puno čeka, nama je bio gotov za 15 dana, valjda će vam uskoro završiti....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nadam se da ce mo cuti lepe vesti od svih vas koji idete na MT ovaj vikend.
    Da li mozete da mi kazte koliko kosta MT u Sarajevu i koliko je ICSCI/IVF skupa sa inekcijama?
    Hvala

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nakon svih peripetija:konacno sm ose izgleda ustabilili sa terminima svega!

mi noismo na MT, samo konsultacije, nadam se dA nas ima jos takvih?

SRETNO SVIMA!!!!!!!!!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo i mene, skoro stigli iz Sarajeva. Dobro sam reagovala na stimulaciju, ima dosta folikula, nisam upratila tačno koliko, ali doktor je zadovoljan. Dobila sam dodatnu terapiju, tako da se od danas bockam tri puta. Ja sam od petka stalno u Sarajevu. U petak u 12h sam na foikulometriji, u subotu je mm na konsultacijama u 16:30, a mt u 14h u nedjelju, i ako sve bude u redu meni je punkcija u nedjelju ili najkasnije u ponedjeljak. Baš sam se unervozila.
    Moram vam reći da je i u klinici napeto, pokušavaju sve organizovati, naredne dane sve će biti u znaku azoo, osim tko dolazi na folikulometriju, neće biti konsultacija, da bi mi azoo parovi mogli svi doći na red. Stalno se mijenja raspored jer pokušavaju svima nama izaći u susret.
    Ne mogu sve pratiti, ali čini mi se da ću vidjeti anaitomi jer će oni već doći na mt dok ja budem tamo na uzv i radila nalaze. Ko je još u petak: na konsultacijama ili mt?

Malo mi je čudno da je između ciskinog muža i mm razlika samo dva sata? pa ne znam hoće li sve završiti do tad? Bojim se da će i doktor biti preumoran. MM jauče što je poslednji dan, kaže: premoriće se doktor i ako oostale mt budu uspješne, neće se trufiti da nađe kod njega.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zašto baš mi,

cijena micro tese je 2.500,00 KM a ICSI 4.000,00 KM.
    Cijene lijekova variraju, ali ako kod njih kupuješ otprilike ti treba 2.200,00 KM (to uzmi sa rezervom). Računaj još oko 700 KM za nalaze za tebe i muža.

Da nam brzo javiš dobre rezultate kariotipa,pa da nam se pridružiš u Sarajevu. Cure koje su sutra na konsultacijama, molim vas da čim stignete, javite utiske. Sa nestrpljenjem ću čekati vaše vijeesti i moliću se za vas i vaše muževe.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos15 to je cijena samo za MT ili i za zamrzavanje ???

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

U 2500 je uključeno i zamrzavanje. Ima dosta nalaza koje treba odraditi tm, ali to možete i kod državnog da ne plaćate.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Marisela,

evo mene opet sa pitanjema? Sjećaš li se koliki ti je bio endometrijum 5. dan stimulacije i koliko si imala i kolikih folikula?
    Napisala si da si 8. dan vadila progesteron, a dalje jesi li šta radila od nalaza? Da znam isplanirati koliko para će mi trebati otprilike?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sos super vijesti, bravo za folikule, pa će ako bog da biti i dosta embrića

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Sos15,to je divna vijest da ti se sve odvija kako treba.,jako sam sretna zbog tebe,zasluzila si da budes u ovom krugu prva trudnica drzim

Draga tjesi muza da niste zadnji,poslje vas smo mi,ja takoder dijelim misljenje kao i tvoj muzic,nije mi drago sto smo bas zadnji ,i za konzultacije i micro,i nije mi jasno otkud je tako ispalo,isto se bojim da ce doktor jedva cekat da krene kuci za Istanbul te da ce pozurit,ali eto tako je valjda moralo bit.
    za kraj nek nasi muzevi svi budu dobro poslje operacije a ostalo je vec zapisano,pa nek bude kako mora.
    pozdrav i sretno svima ,treba nam srece ,molitve i vjere da ce sve biti dobro.
    Hvala svima koji su u mislima snama

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Pozdrav suborke i suborci, pratim sve novosti na forumu i samo da zaželim puno uspjeha ekipi koja ovih dana ide na MT u Sarajevo, da dr. Emre nađe što više plivača, javite nam se sa iskustvima obavezno, pozdrav

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala puno Florjan, šta se kod tebe dešava, nema te dugo?

Cure nemojte da brinete što ste među zadnjima, ja mislim da je dr. Emre profesionalac i sigurno ne bi zakazivao operacije ako nije u stanju da ih obavi, a i njima je u cilju da nađu plivače kod naših mužića kako bi mi mogle na VTO, tako da će se on sigurno isto truditi kod svih nas....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tužna ako se ne varam, vi ste danas na konsultacijama, sretno i javi kako je prošlo...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    postoji nada- ne mogu vjerovati da tm nitko nije poslao na uzv testisa, mojem je to rekao mpo doktor,tj.da ide kod urologa.
    Pitanje, koji su postupci bili kod vasih muzeva prije konacne dijagnoze,tj micro tese postupka i gdje se sve to moze uraditi,taj postupak sa micro tese. Jer nas salju sa pretrage na pretragu a mogu napraviti postupak i s ovim sto imamo..ne?
    Vatra neki su išli na punkciju prije MT, neki na biopsiju, mi nismo niti na jedno, odmah smo se odlučili za MT...Svi smo radili hormone, kariogram i mikrodelacije...Znam jednu curu čiji je muž uvijek imao nekoliko spermića u spermogramu i sa tim su radili VTO....Ako kod tvog muža uvijek ima spermića, moglo bi se sa tim uraditi...Meni su u Bahceciju objasnili da u tim slučajevima kada ih ima nekoliko, skupljaju spermiće, zamrzavaju i kada ih bude dovoljno rade VTO...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tužna i anaitomi, sretno danas na konsultacijama, nestrpljivo čekamo izvještaj! S vama smo u mislima stalno!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Šta nam je sa new girl? Kad ona ima konsultacije?

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage i dragi naši!Sretno svima u Sarajevu,želim vam uspješan pohod u kliniku.Da od sada krene na bolje.Stalno vas pratim i u mislima sam s vama.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tuzna i antonimi sa srecom danas...cekamo izvestaje...aboni76 ,slazem se sa tobom u vezi doktora,microtese traje 10ak minuta cini mi se....sos 15 mi smo takodje juce rezervisali Seos hotel ,mozda se i tamo sretnemo....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tanjice, mi promijenili hotel, bili smo juče tamo i previše nam stepenica, a ne znam kako će mm biti, hoće li se moći penjati, a imali su i neki problem sa vodom,pa je juče rađena deratizacija, pokušavaju to popraviti, kažu da će do sutra biti riješeno, ali mi nismo htjeli rizikovati. Sad smo u prenoćištu Salihović, čini mi se, nekih 1 km prije klinike. Čisto je, ima restoran u sklopu prenoćišta i bilo je dosta naroda, pa mi se to sviđa jer više volim jesti gdje je veći promet. Dobili smo apartman (istina bez kuhinje, ali ni ne planiram kuhati tamo) koji je na strani suprotnoj od ulice, pa će biti mirnije.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Na njihovom sajtu piše da operacija traje od 1-2 sata.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Aboni76.,hvala ti ma je imas pravo doktor je zaista profesionalac i vjerujem da ce se truditi da sve prode u najboljem redu ,svejedno je koliko traje 15minuta ili 2h,samo da nasi muzevi poslje budu dobro i da sve zaraste kako treba.svima koji su danas u Bahceciju svu srecu zelim,javite se kad stignete.
    usput kako je vrijeme u Sarajevu,mi sutra rano krecemo na put iako smo tek u Subotu na konzultacijama navece?
    grli i jubi sve vasa nada

florjan avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aboni76, tu sam pratim vas koliko stignem, imali smo strke i supruga i ja na poslu pa smo malo zastali, ali ja se nadam da ako ne prije početkom sljedeće godine idemo u rješavanje i to definitivno, još jednom svima puno uspjeha, držimo palčeve na rukama i na nogama

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nadam se da ce to resiti sa vodom,nista nam nisu napomenuli,rekli tipa ima mesta nemora se rezervisati,samo dodjite.ako mislis da je taj vas smestaj bolji pusti mi link ovde ili na pp,mi smo juce neke zvali ,bilo je,nesto sto nam se dopalo nije bilo mesta,zaboravila kako se zovu...a mnogo je drugacije kada vidis smestaj pa odlucis....
    sto se tice trajanja operacije,meni tako nesto ostalo,tako sam upamtila,ali mozda i gresim...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Florijan, hvala što misliš na nas, nadam se da ćete i vi uskoro su postupak.

Tanjica, šaljem pp

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Medeni, hvala puno

Florjan, nadam se da će te uskoro riješiti tu situaciju sa poslom pa krenuti po svog bebača

Postoji nada, u Sarajevu je poprilično hladno, utoplite se ako mislite malo u obilazak...Trenutno nema snijega, ali bih ti ja savjetovala da se pripremiš i za to....Sretan put

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Marisela,

evo mene opet sa pitanjema? Sjećaš li se koliki ti je bio endometrijum 5. dan stimulacije i koliko si imala i kolikih folikula?
    Napisala si da si 8. dan vadila progesteron, a dalje jesi li šta radila od nalaza? Da znam isplanirati koliko para će mi trebati otprilike?
    Hej,,, mila vidim da si bila i znači super doktor je zadovoljan tvojom situacijom,,, to mi je drago čuti,,,,,

Pa kod mene 5. dan je endometrijum bio 6 mm,,, što je ok za taj period,,, a folikula sam imala 10 ali mi nije govorio njihove tad dimenzije jer su još ono male a nisam ni ja pitala jer sam vidjela da je on zadovoljan u suprotnom on kaže da nešto ne štima,,,, a osmi dan da vadila sam samo progesteron i nisam više nikakve nalaze vadila to je bilo zadnji nalaz,,,, i tad mi je rekao da su mi folikule dvije od 10,, dvije od 12,, dvije 14,, dvije od 15,, i dvije od 16,,, ali kada je došla punkcija samo je bilo 7 folikula i 7 ćelija jer ove koje su bile manje nisu stigle da dođu do određene dimenzije jer bih inače ove velike popucale uglavnom od svih sedam kojih sam imala hvala bogu svih sedam se oplodilo...... e to je to,,,,, a vama želim još više jer koliko mogu skontati vi ste skoro pa svaka ovdje kao u provom postupku i niste prije stimulirane tako da abd,,, kod vas bih to trebalo još bolje da bude,,,, samo da nađu dobre plivače a prednost je ovdje što oni mogu vršiti i odabir koji su to kvalitetni plivači,,,, i to puno znači zato drage moje po hiljaditi put sretno,,,,

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala Marisela,

sutra idem opet,pa ćemo vidjeti šta će doktor reći. Valjda će sve biti ok.

Šta nam je sa anaitomi i tužnom? Hajmo, cure, požurite sa javljanjem, nestrpljivo vas čekamo.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hallo drage moje evo miupravo stigli u hotel od doktora ! Ovako za početak sve je prošlo u redu malo smo čekali al to je nebitno,doktor je jako simpatični i hoće sve objasniti i odgovoriti na sva pitanja iako ih mi nismo imali bas previše zadovoljan je nalazim testosterona i dao nam je velike nade tako da sam se sad malo umirila iako mi je danas nekako cijeli dan sretan. Ovako operacija traje 1-2 sata tj ako u početku odmah nešto nadu onda prikupljaju dovoljno da se ima za oplodnju i malo vise ,ako u prvom testisa ne nađen ništa traže u drugom sto je jako pozitivno... Nadam se da ste me shvatili. Moramo doći sat vremena prije operacije i da morali smo raditi internisticki nalaz bez obzira sto smo imali svoj. Operacija dođe 2500 KM plus zamrzavanje 300 KM godinu dana. I to je to ako imate pitanja pitajte... Vrijeme je za sada ok osim sto je hladno bio je još jedan par s nama al neznam koji pa eto ako je zaobilaze tužan možda se sutra vidimo mi smo bili tamo od 4 do 6 Pusa i sretno onima koji putuju

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Evo i mene, mi smo jutros stigli u Sarajevo, danas mi je 3.dan ciklusa pa sam išla na pregled i započela sam s terapijom , a budući je dr. Emre upravo stigao u kliniku, dr. Enver je rekao da možemo odmah i na konzultacije ako hoćemo, tako da smo i to odradili. Dr. Emre je stvarno jako drag i simpatičan, pogledao je nalaze i pregledao mm i isto je dosta optimističan, reko je da operacija može trajati 1 sat, ali ako odmah nađu onda može biti gotova i za 20 min, obavili smo i internistički pregled, i eto još čekati MT u subotu. Sretno svima!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala cure što ste nam se javile...

Anaitomi, je li njihov internistički košta 40KM, koliko nam je Sos napisala? Ko ti je rekao da se plaća posebno zamrzavanje, jer je meni sestra Adna rekla da je zamrzavanje uključeno u cijenu?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Aboni me preduhitrila, kako sad dodatno plaćamo zamrzavanje, kad sam ja pitala da li je u tih 2500 KM uključeno i zamrzavanje i rekli su da jeste.

New girl znači i ti si u postupku? Super, lakše mi je kad ima još neko uz mene

Drago mi je da je dr Emre ostavio pozitivan utisak na vas. I mi smo sutra u Sarajevu,pa se možda i vidimo.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Pa ni meni nije bilo jasno za tih 2500 ja nisam pitala sestru već nekog tamo administratora kod kojeg smo placali vadenje krvi za VP koje smo zaboravili napraviti . Internisticki pregled je 40 km. Mi smo sutra od 12 tamo pa možda se vidimo...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anaitomi svakako treba provjeriti to plaćanje za zamrzavanje i jasno im dati do znanja da nam je rečeno da je u 2.500 KM uključeno i zamrzavanje, oni očigleno pokušavaju da izvuku svaku marku od nas...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zašto vam nije priznalo internistički pregled? mm je danas odradio internistički pregled i ekg i ne vidim razloga za ponovo.

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Neznam draga nešto su spominjali da bi oni htjeli da se to za svaki slucaj kod njih uradi jer oni taj nalaz šalju anesteziologu... Možda vi nećete trebati... Ja ću sutra nazvati da pitam za ovu cijenu da ne mijenjao bezveze EUR u Km ili ?

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Joj cure cakamo vas cijeli dan da nam se javite,super da su konzultacije prosle dobro.Sutra svu srecu zelim na micro i da se nade puno,puno plivajucih,jos jedno pitanjce za anaitomi ,kojim ste putem isli iz Zg,i koliko vremenski treba?? mi sutra izgleda nemozemo prije 10h krenut pa da znam otprilike racunat koliko nam treba uz koju kracu pauzu?
    grlim sve
    puse

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos15 dolazite vi sutra u kliniku ako da kada ?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anaitomi, moj ti je savjet da to pitaš sestru Adnu, jer je ona ta koja nam je govorila o cijenama, ako je i došlo do promjene red je bio da nam ranije jave...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam na klinici u 12 tako da ćemo se vidjeti, od srca vam želim da vam nađu hrpu plivača i za započnete niz uspješnih micro tese. Mi se polako pakujemo jer ujutro rano krećemo. Napetost se može rezati nožem. Još nas i s ovim cijenama zezaju, trebali su javiti ako je došlo do promjene, a i za taj pregled, mm je danas izašao s posla da to odradi i sad kao treba opet, užas!

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Postoji nada mi smo krenuli u 9 i stigli smo u 2 imali smo malu pauzu i bila je magla s time da nije bilo gužve na granici u svakom slučaju uzmi 6 sati u obzir... Mi smo išli putem do SB izlaz zapad to je prvi izlaz,pratite Doboj cijelo vrijeme ideš ravno ali već i prije imaš znak za Sarajevo (nemoj preko Tuzle) moj dragi Vam savjetuje da pripremite po 5 EUR za policiju jer ih ima na svakom ogranicenju od 60 veli da se tu pridrzavate ograničenja.... Ako idete odmah pogledati di je kliniku pratite tablu Mostar... Sretan Vam put sutra

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sos nemoj mi se nervirati znaš da to nije dobro... Za nalaz zaista neznam nama su tako rekli možda je za svakog drugačije ... Al ovo za cijenu i mene nervira možda ni taj koji nam je to rekao nema pojima al u svakom slučaju trebali su nam to reci cure moje sretno svima i držite na palceve

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hvala ti anaitomi2,tebi i tvom muzu na savjetu,svakako cemo tim putem,da isli bi odmah pogledat gdje je bolnica.
    Jedva cekam da nam se javis sutra sa najljepsim vijestima,drzite se ,bit ce sve dobro ,ma mora
    Nadam se da se u bolnici moze placat i eurima kako je bilo price,imamo nest maraka ali vise eura,,nevjerovatno kako mjenjaju sve iz dana u dan,malo su previse zbrkani to im je minus,ali zato ce bit lakse drugoj ekipi koja bude isla na micro ,bit ce do tad valjda uhodani.
    pozz dragi moji

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala ti puno nadam se da ću vam donijeti lijepe vijesti... U Eurima ne možeš plaćati mi pitali danas moramo također sutra ići mijenjati tako da se pripremite !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •