Hallo drage moje evo miupravo stigli u hotel od doktora ! Ovako za početak sve je prošlo u redu malo smo čekali al to je nebitno,doktor je jako simpatični i hoće sve objasniti i odgovoriti na sva pitanja iako ih mi nismo imali bas previše zadovoljan je nalazim testosterona i dao nam je velike nade tako da sam se sad malo umirila iako mi je danas nekako cijeli dan sretan. Ovako operacija traje 1-2 sata tj ako u početku odmah nešto nadu onda prikupljaju dovoljno da se ima za oplodnju i malo vise ,ako u prvom testisa ne nađen ništa traže u drugom sto je jako pozitivno... Nadam se da ste me shvatili. Moramo doći sat vremena prije operacije i da morali smo raditi internisticki nalaz bez obzira sto smo imali svoj. Operacija dođe 2500 KM plus zamrzavanje 300 KM godinu dana. I to je to ako imate pitanja pitajte... Vrijeme je za sada ok osim sto je hladno bio je još jedan par s nama al neznam koji pa eto ako je zaobilaze tužan možda se sutra vidimo mi smo bili tamo od 4 do 6 Pusa i sretno onima koji putuju