Stranica 61 od 85 PrviPrvi ... 1151596061626371 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,001 do 3,050 od 4229

Tema: "azoo statistika"

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mene cekate ?
    od mene nista pametno.mi smo bili oko 13.30 tamo.neki je par bio ,cini mi se iz Hr,vani je bio plavi polo dubrovackih tabli. dok smo mi cekali konsultacije ,oni su cekali internistu.koja god je cura,od mene joj sretno.Internista neki zgodan tip?
    nemam nista posebno za reci.nista novoga nismo culi,osim sto mi je savjest mirna jer mi je u lice rekao da tu nema terpaije, pregledao nalaze,rekoa da vrijedi pokusati.kako imamo nalaz biopsije iz Mb-a,i to je pogledao,pomalo razumio,rekao da je pozitivno sto je fsh ok,sto u jendom kanalicu je bilo spermatogonija i spermatocita,ali da je problem kod maturacijskog aresta(a tu dijagnozu dobismo zato sto ,eto,u jendom kanalicu prije pet godina bi poneka spermatogonija i spermatocita), kad rade MT svi kanalici izgledaju isto, nisu tanji oni u kojima se pretpostavlja da nema spermija

dakle,rekli smo da se javimo kad odlucimo da idemo(mi znamo da cemo ici,ne znamo kad bi).
    plava,ovdje pominjana ,napuhana i dobro tamnim puderom namazana sestra, prevela je "da imamo psiholoski problem" ili ti ovaj zgodni smajli (morala sam !!!!)
    pitam se zasto prepustih njoj da prevodi, ali ajde, rekoh dosta mi zaj.....e za jedan dan.

svim curama za sve naredne dane i nadajmo se da ce biti to to, tj. da je konacno ovo sto on radi microTESE,a ne Bog zna sto.

sve

e,da, ovo su definitivno najskuplje konsultacije na kojima smo bili : 20 min -70e (fali mi smajlic koji lupa glavom u zid-da ima, stavila bih ga bar 3 puta)

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

danas mi sestra (plava,napuhana) rekla kako u cijenu ulazi zamrzavanje.
    provjereno danas!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    Anaitomi svakako treba provjeriti to plaćanje za zamrzavanje i jasno im dati do znanja da nam je rečeno da je u 2.500 KM uključeno i zamrzavanje, oni očigleno pokušavaju da izvuku svaku marku od nas...
    dakle,raniji post je bio vezan za ovo pitanje
    Posljednje uređivanje od tuzna : 06.12.2012. at 21:47

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Aha drugari ima vas dosta online,kao nikad do sada,to me raduje.evo nekoliko savjeta ako ce nekom mozda pomoci:na klinici se do sada nije moglo placati u eurima mi smo jednom pokusali i nije moglo,a oni koji putuju iz pravca hrvatske treba da znaju da poslije doboja pored puta imaju instalirane kamere za mjerenje brzine i to u mjestima:šije,žepce,nemila,pa pred kraj autoputa a ima i jos jedna koja je mene snimila negdje u hadzicima u blizini klinike.mi smo sutra u 14:30 na konsultacijama pa se nadam da cemo nekog od vas da sretnemo tamo.sretno svima....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tužna hvala ti što si se javila, i da znaš da si jedina koja mi je danas izmamila osmjeh na lice (ovim komentarom o plavoj napuhanoj )..Nadam se da ćete i vi uskoro u postupak, da i kod tm nađu spermiće i da se nađemo na kafi kao trudnice

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ma daj stvarno,pa sta je snjima mogli su nam to rec?? Zasto su nam na mail onda javili broj racuna za placanje u eurima ,i tad smo platili eure??
    Hvala ti anaitomi2 puno na svim savjetima i odgovorima,ma jasno mi je zaa pretrage kod njih ali mislila sam operaciju u eurima ,a sad opet mjenjat.
    Cekamo tvoje najljepse vijesti grlim puno

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

joj,da ljudi,ovih kamera od Doboja-do Sarajeva ima na vise mjesta,drzite se ogranicenja.i ima jedna prije klinike.
    sve su instalirane i slikaju prekoracenje brzine,smao budite pazljivi u citanju znakova,jer svaka je unaprijed najavljena postavljenom tablom na kojoj pise KONTROLA BRZINE , tek par minuta poslije dodje kamera (bijela kutija postavljena na stub pored ceste).

samo se drzite ogranicenja.

e,da,kad sam ugledala pravu i napuhanu,diskretno sam sapnula muzu(bar mislim da sam bila diskretna) "za ovu ljepojku sam cula" i nastavila hladno cekati konsultacije

a,on? on je bio kao

ljbac(ne smijem vise smajlice stavljat,a dizu mi raspolozenje opasno)

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

zar ne možete plaćati karticom, mi smo tako planirali?!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kakva promena cene,nasta to lici...i kakav ponovni internisticki.... ...evo ja pakovanje privodim kraju...krecemo ujutru,sos15 mozda cemo se videti,zvali smo za smestaj,navraticemo da vidimo kako je pa ako nam se dopadne ostajemo...svim ostalim azzo parovima puno srece i zelim isto sto i sebi a to je da bude puno plivaca........

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Dragi moji ,evo mi cemo uskoro krenut za Sarajevo- put ka sreci ako Bog dragi da.
    Jos jednom svima sretno danas ,u mislima sam svama. grlim

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

svima !
    javljajte se,ja sam jako znatizeljna !

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i mi krecemo za sat vremena....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo mi smo stigli u Sarajevo i smjestili se. Slatko se ismija [B]tužnoj[B]! Super si!

Bila sam na folikulometriji, doktor je zadovoljan, sutra opet na kontrolu. Ispitivala sam sestru i reče mi da su do tada već bile 2 operacije i za jednu zna da je uspješna, za drugu još doktor nije rekao rezultate jer je tek završio. Bila je jedna djevojka, ali okrenuta leđima i jedan par je stigao taman kad smo mi završili, ne znam ko je (dvoumim se između anaitomi i aboni), ko god da je nek je sretno. Žao mi je što se nismo bolje organizovale, možda broj telefona ili nešto prepoznatljivo, da se možemo skontati u klinici, ovako mi nezgodno prilaziti curama, a ne znam ko su i da li su s foruma.
    Ja sam sutra u 10:30 na klinici pa opet poslijepodne, oko 3 vjerovatno, pa ako će neko biti u to vrijeme da se dogovorimo.
    Je li se plaćaju konsultacije i ako idete na micro tese?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

I još jednom, držim fige za muža anaitomi
    Da nam se brzo javi sa super vijestima!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo da se i ja javim...Mm je bilo na konsultacijama, doktor je optimističan, nije platio konsultacije, a nisu mu htjeli naplatiti ni internistički pregled, rekli su da im je nezgodno, obzirom koliko smo nalaza skupili...Platiti se može karticom...

Sos to ja nisam bila sigurno, nisam mogla izaći sa posla, ali je od mm sestra bila s njim, moguće da su to bili oni...MM je visok i nosi naočale...Vidio se sa anaitomi, njen muž je otišao na operaciju, stalno su mi u mislima, molim se za njih i držim im fige....

Sos ja ću sutra u to vrijeme biti na klinici, mm je operacija u 11 sati, bilo bi mi drago da se vidimo...Šaljem ti pp

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Onima koji putuju sretan put!! Želim vam naravno da nađu dovoljno plivača!! Sretno svima!! Baš sam nestrpljiva da čujem kako su prošle operacije!!

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja se ispisala, i kad je trebalo poslati poruku, izgubi se veza.

Onda je to bila anaitomi jer ovaj momak nije imao naočale, a i ispred klinike je bilo auto sa HR tablama. Baš mi je žao što se nismo bolje organizovali da se upoznam s njom.

Ko je još sutra u klinici?

Anaitomi još malo nije na odmet.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo nas mi stigli i smestili se,sos15 evo mene u Selinovic,videcemo se sigurno.....

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

aboni76 hvala na odgovoru... da mm je radio samo jedan sgram i nasli 1-2 spermija u svakom drugom vidnom polju od 10 i to nakon centrifuge...27.12 ide opet na sgram pa se nadam da ce barem malo biti bolji. nama urolog nije spominjao ni kariogramni mikrodelecije tako da cu ja to pitati naseg mpo-vca da vidimo sta mozemo napraviti prije biopsije
    vidim da vas dosta ide sad za vikend na mt i zelim vam od srca da budu uspjesne operacije i da bude "materijala" za transfer.i naravno da se vasi muzevi brzo oporave da mogu slavti vase + i pozitive bete!!! pusa svima
    i jos da vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure sretno i samo da javim da pratim desavanja i nadam se lijepim vijestima

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ajmo curice, ajmo djecaci!!!!! Jupiiiiiiiiiii

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tanjice123, je li misliš u Salihović?

Boss, Rominka, Vatra86, hvala što ste uz nas.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

svima želim puno sreće i puno spermića, bit ćete u mojoj molitvi večeras
    Posljednje uređivanje od 888 : 07.12.2012. at 17:17

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku

Tanjice123, je li misliš u Salihović?
    Boss, Rominka, Vatra86, hvala što ste uz nas.
    da to sam mislilaaimas pp
    Posljednje uređivanje od tanjica123 : 07.12.2012. at 17:22

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Odgovorila na pp

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

juce dok sam ja bila na klinici,bio je neki par u postupku...tip je imao naocale,nije bio previse visok,a njoj je ime Edita(cula sam kad ju sestra zove).

obzirom da ja vazim za osobu koja je previse direktna, nisam znala nacin kako da zenu koja je juce u cekaonici sjedila pored mene pitam ko je ona ,jedino mi je padao jedan "kreativan" nacin: sjedimo ,citamo fole neke novine i nervozno svi cupkamo nogama, pirlitamo po mobu ili se svadjamo(i to sam vidjela), ja se okrenem i hladno kazem:"ej,ja sam tuzna, znamo se mi sa nekog foruma,mozda?"
    ha,ispade samo smo mi specijalci isli na konsultacije i platili to 70e?!
    sreca da je to bila moja ideja,inace bih sad muza
    jbg! bolje da sam to ostavila za skijanje na Jahorini
    nadam se da ce se neko javiti sa dobrim rezultatima...ljubac svima redom!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Vatra nema na čemu, da sam na vašem mjestu, ja bih razmislila o biopsiji jer ona nepovratno uništava tkivo...Ne znam zašto ne skupljaju to što ima pa sa tim rade VTO...U svakom slučaju sretno i javljaj nam novosti...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e,da, pade mi opet ona sestra na pamet...bas me se dojmila,ha? dakle, imala je neku sajlu oko vrata,nesto sto valjda treba biti ogrlica, pretaman puder i kozu neprirodno tamnu za ovo doba godine. kad sam pominjala muzu "da sam za ljepojku cula", izmedu ostalog rekoh:" vidis da izgleda kao da je upravo sletjela na aerodrom,poslije tromjesecnog boravka u Africi"

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tužna, opet ti mene danas nasmija svojim komentarima . Vjerovatno ste vi platili za konsultacije jer niste sad u postupku, ne znam ko sada dolazi samo na konsultacije a neće raditi MT, da li su i njima isto naplatili

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    e,da, pade mi opet ona sestra na pamet...bas me se dojmila,ha? dakle, imala je neku sajlu oko vrata,nesto sto valjda treba biti ogrlica, pretaman puder i kozu neprirodno tamnu za ovo doba godine. kad sam pominjala muzu "da sam za ljepojku cula", izmedu ostalog rekoh:" vidis da izgleda kao da je upravo sletjela na aerodrom,poslije tromjesecnog boravka u Africi"

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj aboni76 prvotno napisa Vidi poruku
    T... Vjerovatno ste vi platili za konsultacije jer niste sad u postupku, ne znam ko sada dolazi samo na konsultacije a neće raditi MT, da li su i njima isto naplatili
    znas sta? kad bih znala da smo samo mi platili, i da sam se samo ja sjetila da idemo uopce na konsultacije(a,kunem se, jedini razlog je taj sto sam mislila da ce nam dati neku terapiju, pametnica sta ces ), e bas bih se upitala da l sam zrela za provjeru visine mog IQ!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam curke sumnjičav u sve to. Brijem na alternativu i ljekovito bilje, ali želim vam puno sreće!!!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma nisi sigurno jedina, dobar ti je IQ

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mi smo bili tamo oko dva-pola tri,dok smo sjedili u cekaonici sa nama je bila jedna djevojka koja je imala bijelu majicu preko hlaca i cizme do koljena,njenom muzu su u tom trenutku radili mikrotesu,cula sam njeno prezime ali ne bih da ugrozavam niciju privatnost,volili bi smo da nam se ona javi i kaze kakvi su rezultati,onda je dosao jos jedan par koji je trebao da ide na mikrotesu i taj covjek je rekao mom muzu vidjet ces kako cu ja proci danas pa vidi sta ces ti sutra volili bi smo da nam se i oni jave ako su tu?ko je danas trebao da ide na mikro tesu?moj muz ima mikro tesu sutra u 1 sat.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

mi smo bili tamo oko dva-pola tri,dok smo sjedili u cekaonici sa nama je bila jedna djevojka koja je imala bijelu majicu preko hlaca i cizme do koljena,njenom muzu su u tom trenutku radili mikrotesu,cula sam njeno prezime ali ne bih da ugrozavam niciju privatnost,volili bi smo da nam se ona javi i kaze kakvi su rezultati,onda je dosao jos jedan par koji je trebao da ide na mikrotesu i taj covjek je rekao mom muzu vidjet ces kako cu ja proci danas pa vidi sta ces ti sutra volili bi smo da nam se i oni jave ako su tu?ko je danas trebao da ide na mikro tesu?moj muz ima mikro tesu sutra u 1 sat.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hey dragi moji ,evo i mene iz hladnog,prehladnog Sarajeva.

Anaitomi2 gdje si draga ,javi se ,nadam se da je sve ok,nemogu docekat da se javis?? grlim puno

Cure mi moramo sutra bit u 10h.u bolnici da suprug napravi nalaz valjda ekg(internisticki) ,dali je vama trebala krvna grupa za muza i dali za to treba bit na taste,mislim da ne al za svaki slucaj da pitam??
    Ja bih htjela da se vidim s vama ,pa ako ste u blizini negdje kako cemo se skuzit ,kak ste obuceni,nest neki znak molim??
    Budemo se vidjeli nadam se i skuzili nekako.
    Sve ostale curke,florijan hvala sto ste snama ,uz nas i bodrite nas.jubac svima

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage moje imam samo snage da vam velim da kod nas nažalost ništa bol je prevelika ! neizmjerno vam hvala na podrsci. I držim palceve za sve buduće operacije . Nemojte gubiti nadu... Golim vas sve puno i zao mi je sto se nismo dog... Kako da se prepoznao . Eto toliko od nas za sada ...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga anaitomi, znam da nema riječi kojima te mogu utješiti, duša me boli što je tako , neizmjerno mi je žao, cijeli dan ste mi u mislima i tako sam se jako nadala da ćeš se javiti sa lijepim vijestima....Šaljem ti jedan veliki zagrljaj

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Anaitomi, draga, žao mi je neizmjerno!

Nema riječi kojima bi te sad utješila, ali pokušaj biti snažna zbog svog muža. Kad smogneš snage javi se da nam javiš kako je on. Do kad ste u Sarajevu? Možda se vidimo kad budete na kontroli mada sumnjam da ti je sad do toga.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Postoji nada, ja sam u 10:30 na klinici, biću u crnoj jakni i crnim helankama, rozi šal, smeđa kosa, lako ćeš me prepoznati. Javi se ako me primjetiš.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

anaitomi2 , ,nemam rijeci kojim bih opisala kako se osjecam zbog vas, strasno je samo pomisliti kako vam je i koliko tesko.Neznam sto i nas ceka ,jako se bojim svega.drzite se zajedno,grli muza i nek on samo bude dobro. jubim

sos15.pokusat cu te vidjeti,naci sad znam kako cu te lakse prepoznati.vidimo se

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ovo nam je baš šok, svi smo svjesni da može doći do takvog rezultata,ali ipak smo se nadali. Sad je još teže čekati da dođemo na red da vidimo šta će biti s nama. Samo da naši muževi budu dobro, od srca se nadam da će se muž anaitomi brzo oporaviti.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

anaitomi držite se, sada ste jedno drugom najpotrebniji...

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

anaitomi tako mi je žao....

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage moje nemojte se sada brinuti još vise ... U početku sam razmišljanja dali da vam uopće pišem rezultat al jednostavno sam morala to sa vama podijeliti... Kad je mm otišao na operaciju sva sam se tresla i bilo mi je najbitnije da sve prođe kako treba i da se on probudi... Al moram vam priznati iako smo to već sto puta čuli ovo danas je vjerujte bilo najteže,jednostavno morate shvatiti i prihvatiti da naše bebe neće biti od srca vam želim da to ne morate preživjeti... Još jučer nam je doktor dao velike šanse . Ukratko nakon operacije kada se mm probudio mogla sam ići kod njega,dobio je bocu infuzije i prije nego smo išli kući nešto protiv bolova al to samo ako želite ,kad se probudio nakon nekog vremena je dobio malo juhe,sok i stapice... Mi smo sve zajedno bili tamo od 12 do pola sedam, doktor nam je došao rezultate reci tek u 6 pa sam zamislite to čekanje... Druga operacija je također neuspješno i poslije nas su još bile 3 za 2 sam sigurna da su bile MT od toga jedna uspješna a za drugu neznam... Moj muzic sad spava a ja sam uz njega.... Sad smo još jači... Mislim na vas

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

jel jos neko danas imao mikrotesu osim anaitomi?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Strašno je to što ste morali preživjeti, je li vam doktor rekao vrijedi li opet pokušavati sa micro tese nakon nekog vremena? Kako je tvoj muž podnio put do hotela, je li mogao hodati bez većih problema?

Držite se zajedno, to je sad najbitnije i neka se što brže oporavi.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

anaitomi jesi ti imala bijelu majicu peko hlaca?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Draga anaitomi, hvala ti što si nam se opet javila, i za to treba snage...Nadam se da će se tvoj muž brzo oporaviti i da ga neće puno boljeti....Znam da vas jako boli, ko zna, možda i nas to isto sutra čeka, čuvaj svog mužića, budite jaki i sačuvajte vašu ljubav....Nadam se da ćeš i dalje ostati s nama...

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

anaitomi2,hvala sto si snama podjelila svoj najtezi danasnji dan,znam da ti je tesko pisat o tome,neizmjerno smo tuzni zbog tebe.

cure tko je jos bio danas na micro,zasto se nejave curke?? jel mozda nisu sa ovog foruma??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •