mene cekate ?
od mene nista pametno.mi smo bili oko 13.30 tamo.neki je par bio ,cini mi se iz Hr,vani je bio plavi polo dubrovackih tabli. dok smo mi cekali konsultacije ,oni su cekali internistu.koja god je cura,od mene joj sretno.Internista neki zgodan tip?
nemam nista posebno za reci.nista novoga nismo culi,osim sto mi je savjest mirna jer mi je u lice rekao da tu nema terpaije, pregledao nalaze,rekoa da vrijedi pokusati.kako imamo nalaz biopsije iz Mb-a,i to je pogledao,pomalo razumio,rekao da je pozitivno sto je fsh ok,sto u jendom kanalicu je bilo spermatogonija i spermatocita,ali da je problem kod maturacijskog aresta(a tu dijagnozu dobismo zato sto ,eto,u jendom kanalicu prije pet godina bi poneka spermatogonija i spermatocita), kad rade MT svi kanalici izgledaju isto, nisu tanji oni u kojima se pretpostavlja da nema spermija
dakle,rekli smo da se javimo kad odlucimo da idemo(mi znamo da cemo ici,ne znamo kad bi).
plava,ovdje pominjana ,napuhana i dobro tamnim puderom namazana sestra, prevela je "da imamo psiholoski problem" ili ti ovaj zgodni smajli(morala sam !!!!)
pitam se zasto prepustih njoj da prevodi, ali ajde, rekoh dosta mi zaj.....e za jedan dan.
svim curamaza sve naredne dane i nadajmo se da ce biti to to, tj. da je konacno ovo sto on radi microTESE,a ne Bog zna sto.
sve
e,da, ovo su definitivno najskuplje konsultacije na kojima smo bili : 20 min -70e (fali mi smajlic koji lupa glavom u zid-da ima, stavila bih ga bar 3 puta)