anaitomi2,podrška najbližih je "mlaka" jer 1. ili nemaju problema s neplodnosti ili 2.ne razumiju se u medicinske termine ili 3.jednostavno nemaju dovoljno empatije-zato postoje "suborci"![]()
anaitomi2,podrška najbližih je "mlaka" jer 1. ili nemaju problema s neplodnosti ili 2.ne razumiju se u medicinske termine ili 3.jednostavno nemaju dovoljno empatije-zato postoje "suborci"![]()
medeni e baš si ga pogodila u sridu...
cure sve vas pratim, posebno zadnjih par dana, žao mi je za tužne ishode i šaljem vam brdo zagrljajaželim vam da se što prije oporavite i nastavite dalje!
onim parovima kod kojih se našlo zlatnih plivača šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan daljnji nastavak borbe s neplodnošću.
Joj sos ,pa jadnik kud bas temperatura?? Nadam se da nije velika i da ces ju srusiti cim prije.,pa kako sad i to,samo da nebude komplikacija,a nece valjda , drzi se draga moja i ti i muzic, da htjeli smo pitat doktora nesto ovak je bilo glupo pitat ginekologa i on je bio kratak pol minute ako i toliko i to je to.,u biti i oni su jedva cekali da odemo da mogu doma tak da je muz poslje operacije lezao 2 sata i ajmo ,znam da im je bilo dosta,ali njemu je jos uvjek bilo slabo,i vrtilo se i onda i ta krv na gazi ,i u auto zaledeni u kojem je bilo - 9 kao i vani.ma nema veze,napokon je to poglavlje zavrseno,sad znamo da nema nicega i okrecemo se dalje zivotu bez ikakvih planova za dalje.
Anaitomi, je strasno je to sto je svima rekao za dosta velik postotak i sa sigurnoscu da ce se naci ,pa nas je sve to dotuklo jos vise.
Cure hvala na podrski koje nam pruzate i vi nove clanice na azoo statistici koje niste ovdje stalno.hvala vam
aboni76.,bolje je kad nemislimo o tome a kad se samo pogledamo ,sve je u ocima,suze i bol.,ali svakako da jedva cekam da odemo u kliniku sutra na previjanje i da cujemo da je to sve uredu i put doma.
puse curke moje,sto bih ja bez vas,vjerovatno bi do sad bila na nekim drogama