Stranica 66 od 85 PrviPrvi ... 1656646566676876 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,251 do 3,300 od 4229

Tema: "azoo statistika"

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

A di je naša Aboni danas ???????????

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo mene, radila sam danas, pa nisam mogla pisati ali sam vas pratila koliko sam mogla . Anaitomi hvala puno na savjetu i uputama, sama sa previla mužu ranu, hvala bogu uspješno

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma bravo ,nisam ja ni sumnjala u tvoje sposobnosti

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Još sam se i našalila, brat mi dao bijeli mantil, masku, kapicu, bila sam prava medicinska sestra ..

Kako ste vi cure danas, je li makar za mrvu lakše, kako su vam mužići?

Valiki pozdrav svima

Brunaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj medeni prvotno napisa Vidi poruku
    anaitomi2,podrška najbližih je "mlaka" jer 1. ili nemaju problema s neplodnosti ili 2.ne razumiju se u medicinske termine ili 3.jednostavno nemaju dovoljno empatije-zato postoje "suborci"
    medeni e baš si ga pogodila u sridu...

cure sve vas pratim, posebno zadnjih par dana, žao mi je za tužne ishode i šaljem vam brdo zagrljaja želim vam da se što prije oporavite i nastavite dalje!
    onim parovima kod kojih se našlo zlatnih plivača šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan daljnji nastavak borbe s neplodnošću.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Joj sos ,pa jadnik kud bas temperatura?? Nadam se da nije velika i da ces ju srusiti cim prije.,pa kako sad i to,samo da nebude komplikacija,a nece valjda , drzi se draga moja i ti i muzic , da htjeli smo pitat doktora nesto ovak je bilo glupo pitat ginekologa i on je bio kratak pol minute ako i toliko i to je to.,u biti i oni su jedva cekali da odemo da mogu doma tak da je muz poslje operacije lezao 2 sata i ajmo ,znam da im je bilo dosta,ali njemu je jos uvjek bilo slabo,i vrtilo se i onda i ta krv na gazi ,i u auto zaledeni u kojem je bilo - 9 kao i vani.ma nema veze,napokon je to poglavlje zavrseno,sad znamo da nema nicega i okrecemo se dalje zivotu bez ikakvih planova za dalje.

Anaitomi, je strasno je to sto je svima rekao za dosta velik postotak i sa sigurnoscu da ce se naci ,pa nas je sve to dotuklo jos vise.
    Cure hvala na podrski koje nam pruzate i vi nove clanice na azoo statistici koje niste ovdje stalno.hvala vam

aboni76.,bolje je kad nemislimo o tome a kad se samo pogledamo ,sve je u ocima,suze i bol.,ali svakako da jedva cekam da odemo u kliniku sutra na previjanje i da cujemo da je to sve uredu i put doma.
    puse curke moje,sto bih ja bez vas,vjerovatno bi do sad bila na nekim drogama

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    ja od jutros nisam ni usla da vidim sta se dogadja....
    uglavnom,dosla sam u opasnu dilemu da l da idemo uopce na MT, jer mm ima sve nalaze hormona kao Tanjicin muz, a kod njih nisu nista nasli...mozda da,ipak,razmislim o alternativama?
    draga Dr kaze da je svaki slucaj zaseban i drugaciji,bez obzira sto su nalazi slicni ili isti,ne mora znaciti...nama je u par navrata rekao da on misli da je to neka dublja genetika,o kojoj medicina jos nije diskutovala,i meni se nije svidelo sto nam je davao 50% sanse,to nas je onako prilicno podiglo,inace takodje nam je rekao posle micro da su testisi totalno normalni,kanali ocuvani,i da ima svih oblika spermat osim spermatozoida.....ja mislim da se Dr Emre potrudio sto se nas tice,takav utisak sam stekla....i hvala mu ....

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mm je danas vozio vise od 8 sati,ali morali smo krenuti danas ....sada je dobro,pije caj,lekice i odmara...boli ga pomalo ,isti bol kao i kod vasih muzica u donjem delu stomaka....a sutra cu ja morati da izigravam medicinsku sestru....vidim da mu se svidja ta ideja

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sos temperatura svakako ne valja,pozovi pitaj sta da uradis?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne prepadajte me, molim vas
    Nije temperatura visoka, do 37,6 ali on se sad bolje osjeća nakon tablete protiv bolova. Ne mogu ih zvati kad su davno zatvorili. Dala sam mu sad toplu čorbicu, i staviću mu obloge, valjda će spasti, ako bude preko 38 zovem hitnu, nemam izbora. Da sam bar bliže kući, ovako ne znam šta da radim.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Postoji nada sretan put sutra, nadam se da ćemo se nekad opet sresti, u nekim ljepšim vremenima...Znam da vam Sarajevo nažalost neće ostati u lijepom sjećanju, ne znam hoćete li poželjeti opet doći vamo, ali ako bilo ko od vas ponovo dođe, molim vas da se javite....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tanjice drago mi je da ste doputovali kući, brinula sam se kako će tm izdržati put, posebno što si rekla da će on voziti dio puta. Sad ga tetoši.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sos valjda temperatura neće rasti: Jesi li pokušala vidjeti ima li otoka?

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne vidim, on kaže da ne osjeti dole nikakav bol, ni veći pritisak. Samo ga stomak boli, ali to je normalno, samo da temperatura spadne. Zar može još nešto da nas udari?

Tanjice, imaš pp
    Posljednje uređivanje od sos15 : 10.12.2012. at 21:42

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dobro je da ga puno ne boli, a nešto razmišljam, meni je muž rekao ja je u sali dosta hladno i vani su minusi, može li biti da se prehladio...Ti mu svakako prati temperaturu, nadam se da neće rasti...

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure moje, iscitala sam sve ove stranice, a i redovito vas pratim... Ne mogu vam opisati koliko mi je zao, bila bih najsretnija da vas sad sve mogu izgrliti jer znam da ne mogu nista pametno reci za utjehu, a tocno znam kako se osjecate. I mm se sokirao kad me vidio da placem, al' kad je cuo o cemu je rijec, sve mu je bilo jasno i rekao je da suosjeca... Od srca se nadam da ce vas zivot ugodno iznenaditi na bilo koji nacin jer ste to i zasluzile... mazite se i pazite sa svojim muzevima, sada ste im najpotrebnije, a to vam ne moram ja reci...

Curama kod cijih je muzeva bilo uspjesno, cestitam i zelim sto uspjesniji nastavak ove price!

Ljubim vas sve!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mnogo puta sam krenula da vam nesto napisem da vas utjesim al stvarno poslije svega ovoga ostala sam bez teksta.
    toliko sam se nadala pogotovo od sos posto se dugo znamo , i ovo me bas razocaralo.
    saljem vam jedino jedan virtuelni zagrljaj.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure,sta kazu vasi muzici kako se osecaju,boli li ih ista?moj se zali da pri hodanju ima bolove u donjem delu stomaka i da se bol spusta do testisa....tacnije kaze da ga boli samo desni testis,inace malo pre smo se previjali....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

boss, znam da razumiješ našu bol, eto ni jedna od nas nije imala sreće da dođe do transfera, ja ni do punkcije.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sos kako ti je muž, šta su ti rekli u Bahceciju za temperaturu? Kako si ti, jel te boli pucanje? Jeste li stigli kući?

Postoji nada, i vi ste danas trebali kući, jel sve ok?

Tanjce i mog je boljelo malo kada hoda, mislim da je to normalno...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Stigli smo kući, dragi je dobro, bar mislim, manje ga boli, ali temperatura opet počela. Na klinici kažu da je rana dobro, ne znaju ni oni otkud temperatura. Ja sam dobro, nemam danas bolove.
    Sad se treba vratiti "normalnom" životu.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala bogu da je dobro i da ste došli kući, znam da ste sigurno jedva čekali...Pozzz

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Aboni da li ti je receno u koliko primeraka je zaledjen materijal od tvog muza?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Nije ga bilo puno, ja sam razumjela samo u jedan? Pokušala sam pitati da li ima za više puta, ali mi je sestra rekla da ću to sve sa dr. Enverom.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

zašto bas mi imaš pp

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nimalo mi se nije dopalo sto nismo dobili nikakav izvestaj od microtese,laboratorijski nalaz tipa levi testis,to i to,desni to i to toliko i toliko,kod nas pise samo radjen microtese oba testisa,nisu nadjeni spermatozoidi....to mi je malo bzw,skroz neprofesionalno....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I ja sam očekivala da će malo detanjije napisati, ne znam da li sam ja dobro razumjela, da kod nalaza biopsije detaljno sve piše?
    Zasto bas mi, pošto ste vi raditi Micro Tese, jeste li dobili detanjniji nalaz?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

http://www.youtube.com/watch?v=miCbtvxrh4g&feature=plcp
    sta mislite o ovome,cini mi se da je neko koristio ovaj preparat?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mislim da je muž od 888 koristio, pogledaj malo na ranijim postovima, a sigurno će se i ona javiti.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mi smo radili biopsiju testisa pre microtese,i imamo vrlo detaljan izvestaj......sta je raddjeno,posebno za jedan,posebno za drugi testis i detaljno sta je nadjeno i u jednom i u drugom,ja mislim da trebamo zvati kliniku i da trazimo izvestaj

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam mislila kada odem da pitam sve dr. Envera da mi sve detanjno objasni, a pošto vi nećete ići, nazovite i tražite, ništa ne možete izgubiti...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pa nadam se da se slazete samnom,ono sto nam je Dr rekao usmeno bilo bi u redu da smo dobili napismeno....

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj tanjica123 prvotno napisa Vidi poruku
    koristio je moj muž, pogledaj stranicu 65, sve sam napisala
    pošalji mail dr.Abuelhiju, ima mail na njihovoj stranici

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uf.
    sve sam pročitala unatrag. žao mi je za sve loše rezultate, držite se,cuvajte i ljubite jedni druge.
    onima koji su uspjeli zelim svu srecu svijeta.

svaki put kad budemo isle gore bit ce i pozitivnih i negativnih rezultata. svaki put cemo za jedne plakat a za druge se smijat...to je naše kolo života.

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Šta mislite da pošaljemo dr Emre mail da nam napiše konkretno nalaz? I ja bih voljela znati šta je tačno vidio u testisima mm. Ovako samo znam šta nije. Moram priznati da sam ja bila u takvom šoku dok je on pričao da se pola toga ne sjećam. Posebno što mu je prva rečenica bila: Aaa, this is hard day for me. Odmah sam znala na čemu smo i suze su krenule oboma, više ga nisam mogla pratiti, samo sam se molila da što prije odu da mogu zagrliti muža i isplakati se.
    Posljednje uređivanje od sos15 : 11.12.2012. at 22:20

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sos ne vidim razloga zašto ne biste pitali...Ništa ne možete izgubiti...

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Pozabaviću se s tim sutra, sad odo na spavanje.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

trazi nalaz
    i mi smo ga naknadno trazili u pragu pa smo dobili i slike.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

zovemo sutra....

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 888 prvotno napisa Vidi poruku
    koristio je moj muž, pogledaj stranicu 65, sve sam napisala
    pošalji mail dr.Abuelhiju, ima mail na njihovoj stranici
    hvala,kontaktiracemo,nemamo sta izgubiti....

anaitomi2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pozdrav drage moje... I nama je bilo cudno sto nismo dobili detaljan nalaz,ipak kod nas su nasli dva, al nazalost nisu prezivjeli al to u otpusnom pismu uopće ne piše ! Cure ajd javite sto ste rijesile pa da znamo i mi urigirati ! kao sto Sos veli ni mi nismo nista culi osim prve recenice koju je izgovorio....

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Najbolje je napisati mail, ali svako od nas,pa kad vide više zahtjeva, veća vjerovatnoća da ćemo dobiti.

little ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

drage, kad smo mi otišli iz praga nakon tese nismo dobili ništa osim računa (naravno). kasnije sam poslala mail doktorici i zamolila je da nam napise detaljan nalaz zbog nekih daljnjih mogucih intervencija. napisao ga je embriolog ona ga je prevela,nije bas prerječit ali nalaz je nalaz i ubacila je slike tkiva u attachment (da me netko pita sto je to ne bi imala pojma).

samo vi pitajte na njima je da vam posalju.

postoji nada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Hey drage moje,stigli smo juce oko 5-pol 6,bili u klinici na previjanju,sestra Lejla previla ,kaze rana je suha bit ce to dobro.nisam stigla prije se javit jel sam imala malo gostiju koji su do 12h,ostali.Put je bio ok od Zenice do doma.,trebalo nam je 6h.do doma, ja sam vozila tak da je muz odmarao.
    tanjice123,moj muz ima iste simptome kao tvoj bol u donjem djelu trbuha i kad hoda osjeti u testisima ,on stalno pije jos uvjek tablete za bolove,jel cim popusti boli,mada mislim da je to normalno tako kaze sestra.
    cure i ja cu mailom trazit nalaz.
    aboni76.,prvo sam rekla necu vise nikad doc u Sarajevo ,a onda sam promjenila misljenje i mislim opet jednom doc,jel sad nismo nista puno vidjeli,malo setali Bascarsijom sobzirom da smo tamo i bili i to je to,bilo je hladno pa nisam smjela da se muz prehladi bit dugo vani ,a poslje operacije pogotovo jedva je u auto usao.Sarajevo je ljepo,opusteno hotel u kojem smo bili je prekrasan ,osoblje izuzetno susretljivo,moram priznat da nismo jos imali ovakvu uslugu.
    Uglavnom ako cemo dolaziti aboni76,definitivno vidimo se ali nadam se da ces tad vec imati bar 2-bebaca.(minimalno)draga hvala ti jos jednom na svemu,nikad to necu zaboravit
    sos,anaitomi grlim vas drage moje

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vidis ,tanjice,ja u vas slucaj vjerujem. ako je bilo svih faza nastanka(spermatogonije,spermatocite i spermatide) ,a samo nema spermija,onda mi je gotovo nevjerojatno da s enekom terpajom ne bi moglo "pogurati " da dodju do zavrsne faze?

kod nas je u jednom kanalicu bilo spermatogonija i spermatocita,nije bilo cak ni spermatida,a kod mm tkivo nije ocuvano,fibrozirano je i kanalici su propali. ajd ga vise znaj!
    Posljednje uređivanje od tuzna : 12.12.2012. at 14:19

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, jeste li zvali Bahceci? Ja poslala mail,pa se nadam odgovoru.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sos, rasplakala si me, i svi skupa..tako jako se nadam da vas sve ceka bolja i ljepsa i sretnija slijedeca godina

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mare, i tebi ću napisati isto što i Mury, molim vas nemojte čitati ništa što vas može rastužiti, ne trebaju vam takve emocije sad, ne bi si oprostila da čujem da ste zbog mene naškodile svojim bebicama. Previše ste se napatile da dođete do tog blažeog stanja. Ja sam danas počela raditi i malo mi je lakše bilo jer sam bila zatrpana poslom, ali kad dođem kući, užas. Danas sam gledala šonude za Božić mm i opet se rasplakala. Da je sve bilo u redu tad bi vadila betu,

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sos, necete me se rijesit, podrska moja je stalno tu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •