-
Hey drage moje,stigli smo juce oko 5-pol 6,bili u klinici na previjanju,sestra Lejla previla ,kaze rana je suha bit ce to dobro.nisam stigla prije se javit jel sam imala malo gostiju koji su do 12h,ostali.Put je bio ok od Zenice do doma.,trebalo nam je 6h.do doma, ja sam vozila tak da je muz odmarao.
tanjice123,moj muz ima iste simptome kao tvoj bol u donjem djelu trbuha i kad hoda osjeti u testisima ,on stalno pije jos uvjek tablete za bolove,jel cim popusti boli,mada mislim da je to normalno tako kaze sestra.
cure i ja cu mailom trazit nalaz.
aboni76.,prvo sam rekla necu vise nikad doc u Sarajevo ,a onda sam promjenila misljenje i mislim opet jednom doc,jel sad nismo nista puno vidjeli,malo setali Bascarsijom sobzirom da smo tamo i bili i to je to,bilo je hladno pa nisam smjela da se muz prehladi bit dugo vani ,a poslje operacije pogotovo jedva je u auto usao.Sarajevo je ljepo,opusteno hotel u kojem smo bili je prekrasan ,osoblje izuzetno susretljivo,moram priznat da nismo jos imali ovakvu uslugu.
Uglavnom ako cemo dolaziti aboni76,definitivno vidimo se ali nadam se da ces tad vec imati bar 2-bebaca.(minimalno)draga hvala ti jos jednom na svemu,nikad to necu zaboravit
sos,anaitomi grlim vas drage moje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma